Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gecmis olsun tatlim...nefen yikadilar ya 1.5 aylik bebegin kulağını??? Teshis ne???

Akıntı birikmiş kulağında. Ben doktora uyuz oldum oğlum ağlamaktan sesi kesildi hala devam ediyo bende bağırdım ara verin görmüyor musunuz çocuk ağlamaktan ne hale geldi. Adam da ara versekte ağlıyıcak dedi. O zaman ağlamaktan ölene kadar devam edelim dedim. Aleti adamın kulağına sokup aynısını ona yapacaktım. Yavrumun o hâli gözümün önünden gitmiyo

Annelik ne zor di mi :))) onlarin kılına zarar gelse dunyayi yikacak güç birikiyor bi anda yureginde insanin...

bununla gecmis olsun cnm...

evet çok güzel ben keremciyim fena halde :) umarım dizi hiç bozulmaz dizilerde başta güzel oluyor sonradan bozuyorlar kimin eli kimin cebinde belli olmuyor :26:

Uzatmazlarsa biseycik olmaz..ana bi dizi tutunca 5 sezon gitsin diye kakasini çıkarıyorlar :)))

Barış daha tatlı degil mi yaaaa :))

hayır hayırr değil kerem olsun bizim olsun çok tatlı komik şekerrrr
aşkı görmüyor musunn yaa keremdeki
ayrıca o barış salağı daha bir kaç güne kadar melise aşıktı ona ne oluyor ya gitsin pis çocuk melise zeyneep keremin :26:

:))))) dur dur dur ben o kadar sıkı takipcisi degilim ayol :))

Son düzenleyen: Moderatör:
:)))))))) cilgin kiz seni :))))

Seni çılgın hadi oradan
Seni sevdiğimi de nerden çıkardın
Seni çılgın hadi oradan

ah ah bi sevgilim olamadı şöyle havayi fişek attıracakk şaka şaka havayi fişeki bırak gelip seni seviyorum dese yeter valla onada razıyım

Son düzenleme:

O erkekler sadece dizilerde filmlerde var tatlimmm :))

sanırım yanlız geldim yalnız gidicem :26::26:

:))) kiz bulup evlenince de bi muddet sonra keşke tek basina bebek yapilabilseydi evlenmezdim dersin :)))

bu arada kocam cok cok iyi biridir mulayimdir severim kendisini ama bazen ben diyom valla :)))))

:))) kiz bulup evlenince de bi muddet sonra keşke tek basina bebek yapilabilseydi evlenmezdim dersin :)))

bu arada kocam cok cok iyi biridir mulayimdir severim kendisini ama bazen ben diyom valla :)))))

nasıl tanıştınız ?? canım yalnızlık zor valla illa öyle dersinde bir derdin olduğunda bişi olduğunda ilk ona sığınırsın kendini güvende hissedersin. ben sahiplenilme duygusunu yaşamak istiyorum :/

Hastanede tanistik cnm...ben hasta o doktor :))) sonra sonuclari gostermeye gittim bi baktim birlikte cay iciyoruz..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…