Gecmis olsun tatlim...nefen yikadilar ya 1.5 aylik bebegin kulağını??? Teshis ne???
Akıntı birikmiş kulağında. Ben doktora uyuz oldum oğlum ağlamaktan sesi kesildi hala devam ediyo bende bağırdım ara verin görmüyor musunuz çocuk ağlamaktan ne hale geldi. Adam da ara versekte ağlıyıcak dedi. O zaman ağlamaktan ölene kadar devam edelim dedim. Aleti adamın kulağına sokup aynısını ona yapacaktım. Yavrumun o hâli gözümün önünden gitmiyo
kızlar bu diziler beni öldürecek bigün oy oy hep salı olsa şu dizi hiç bitmese
Güneşi beklerken di mi :))) guzel gercekten :)))
evet çok güzel ben keremciyim fena halde :) umarım dizi hiç bozulmaz dizilerde başta güzel oluyor sonradan bozuyorlar kimin eli kimin cebinde belli olmuyor :26:
televizyon karşısında çıldırdığım anlar olamaz böyle birşey off offf olamaz böyle bişio barışı boğasım geldi hayır hayır inanmak istemiyorum gördüğüm manzaraya kereeeemmmmmmm
Barış daha tatlı degil mi yaaaa :))
hayır hayırr değil kerem olsun bizim olsun çok tatlı komik şekerrrr
aşkı görmüyor musunn yaa keremdeki
ayrıca o barış salağı daha bir kaç güne kadar melise aşıktı ona ne oluyor ya gitsin pis çocuk melise zeyneep keremin :26:
:))))) dur dur dur ben o kadar sıkı takipcisi degilim ayol :))
ay sen benle hiç tv izleme valla televizyon karşısında kendimi saydırıyorum. sanki yanımdalar herkese laf ediyorum çok pis dizi izlerim
:)))))))) cilgin kiz seni :))))
Seni çılgın hadi oradan
Seni sevdiğimi de nerden çıkardın
Seni çılgın hadi oradan
ah ah bi sevgilim olamadı şöyle havayi fişek ettiricekşaka şaka havayi fişeki bırak gelip seni seviyorum dese yeter valla onada razıyım
evet hatta erkekler birtek dizilerde kaldı ben erkek göremez oldum :26:O erkekler sadece dizilerde filmlerde var tatlimmm :))
evet hatta erkekler birtek dizilerde kaldı ben erkek göremez oldum :26:
:))))))) beklentiye gore degisiyoo yani erkek modelleri :))
sanırım yanlız geldim yalnız gidicem :26::26:
:))) kiz bulup evlenince de bi muddet sonra keşke tek basina bebek yapilabilseydi evlenmezdim dersin :)))
bu arada kocam cok cok iyi biridir mulayimdir severim kendisini ama bazen ben diyom valla :)))))
nasıl tanıştınız ?? canım yalnızlık zor valla illa öyle dersinde bir derdin olduğunda bişi olduğunda ilk ona sığınırsın kendini güvende hissedersin. ben sahiplenilme duygusunu yaşamak istiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?