günaydın kızlar;
akşam ben kötü bişey yaptım: komşumun kızının doğum günü vardı ve 1 dilim pasta yemek zorunda kaldım:18::18::18:
biliyorum yememem gerekiyordu ama çok ısrar ettiler ve ben diğer şeylere dokunmadım sadece pasta yedim.Kendime ceza vermem lazım ama nasıl?? Bu arada kahvaltı menüm;
1 bardak şekersiz çay
Tam tahıllı peynirli ekmek
İşyerinde kahvaltı etmek çok zor oluyor bende evden hemen tahıllı ekmeğin üzerine peynir hazırlayıp çıktım.
Birazdan bankaya gideceğim hemde yürüyüş yapmış olurum.
Herkeslere gunaydinnnn :)))
Güne 5 kuru kayısı ve 3 buyuk bardak su ile basladim hadi hayirli olsun :))))
Bağırsakları çalıştırmak için böyle yaptın sanıyorum sinemaki çayı diyorlar bir de hiç denedin mi ? Bende var ama içmeye korkuyorum kokusundan dolayı
aşağıdaki yazıyı oku canımneden canım ne oldu da
aşağıdaki yazıyı oku canımHayirdur kuzzuu ne oldu???
aşağıdaki yazıyı oku canımcanım seni kızdıracak kötü bir olay yaşadın veya şahit oldun ama bu görüşü genellememeni tavsiye ederim...
bu düşünce temel oluşturursa evlilik yaşantında sıkıntılar yaşayabilirsin..
beni yanlış anlama evli ve bu konularda biraz tecrübeli biri olarak söylüyorum...
ve öyle kişilere takılma at çöpe o yaşantıları beyninde yer etmeyi hak etmiyorlar.
aşağıdaki yazıyı oku canımTatlım sıkma canını konu nedir bilmiyorum ama kendini üzmeye değmez insanlar.
lipton form kayısı çayı var onu içiyyorum ben çok işe yarıyor içinde sinameke var :)Ben onu uzun suren bi kabizlik sonrasi buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile ictim cok etkili ama uzun sure kullanilmiyormus cnm...
Gunaydin cnm...cezani ben veriyorum aksama 75 mekik cekiyorsun tatlım :)))
aşağıdaki yazıyı oku canım
şimdi kızlar ben teyzemlere misafirliğe gittim. olaylar orda başladı. kardeşim gezmeden gelmiş. çok marifet gibi anlatmaya başladı. kız yanına gelmişde kardeşime yanaşmışta kardeşimde tanışmış kızla dedim bende senin sevgilin yokmu dediki yok benim konuştuğum var falan dedi. ben çok sinirlendim. konu kapandı. yemek masasına geldim konu yine açıldı. benim sinirlendiğim anlar. eniştemle teyzem kardeşime destek veriyor genç çocuk çıksın kızlarla gezsin eğlensin diyorlar. benim anlayışım bir insanın 1 sevgilisi olur ondan başkasını görmez gözü. eniştem 1 tane olsun 20 gelmeden evlensin mi falan dedi. bende ben bunumu kastettim falan dedim. annem beni susturdu. teyzemle eniştem konuştukça konuşuyor. baksın genç cocuk kızlar geliyor gelmesinler falan diyorlar bende kızlar ne bilsin bunun bu halt yediğini falan dedim. benim sinirlendiğim. eniştem teyzemi aldattı teyzeminde bunlara destek vermesi ben tabi saygımdan madem gençken böyle yapsın ilerde ev erkeği olur başkasına bakmaz diyorsunuz. neden eniştem başkasına baktı. falan dicektim sustum annem için yoksaki ben derdim. ayrıca yakınları bi kıza bir erkek yapsa erkeğe şerefsiz derler yakınları erkek yapınca başlarının üstüne alırlar. ben kardeşim dahi olsa korumam karşıma alırım. ben kendimi kız olarak düşündüm benim sevgililerim oldu en son sevgilim kardeşimin yaptığı şekilde beni aldattı ben öyle kötü hissettimki kendimi bendemi o kızlardanım böyle yüreğime bişey oturdu.
Canım çok haklısın bende olsam bende aynı tepkiyi verirdim ne demek erkek diye istediği herşeyimi yapacak.Yok öyle şey artık kadın ve erkek eşittir.Kadın aldatınca o..... oluyor, erkek aldatınca gençtir,meraktır,erkektir oluyor.Bana göre çok ama çok yanlış sen haklısın sinirlenmekte tatlım.savunduğun şeyin arkasında dur düşüncenden hiç vazgeçme..
Kızlar bu arada 2 saat boyunca dışarıdaydım o banka senin bu banka seniin dolaştım durdum.Böylelikle iyi bir sabah yürüyüşü yapmış oldum.
benim düşünce ve görüşüme hele karekterime çok ters böyle davranışı kardeşim yapınca daha üzülüyorum valla ne yapacağım bilmiyorum. erkeklere hiç güvenim yok bu gidişle ben hiçbir zaman sevgili bulamıcam :26:
Haklısın canım okudum yazını kardeşin bile olsa böyle yapmaması lazım bi de destek vermişler ..
aynen ya böyle yapma etme diyeceklerine destek çıkıyorlar
Kesinlikle.
Bu aradaa benim sevinçli haberimi gördün müü :)
evet evet canım çok güzel bir haber inş. cumaya kadar daha güzel kilo verirsintebrik ederim canım inş. hedefine biran önce ulaşırsın
İnş. canım çok sevindim şimdi de ara öğün yaptım 2 tane siyah erik yedim.
keşke bende senin kilolarını görebilsem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?