Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok canım yanlış anlamıyorum bana da iyi oluyor başkasının fikrini almak iyi geliyor :9
Ben akşama şöyle düşünmüştüm bir kepçe mercimek çorbası 1 tane dolma biber yanına biraz yoğurt ne dersin ?

güzel canım en azından başlangıç için :) açıktım kız yemeklerden bahsederken kan şekerim düşüyor düşüyor düştüüü

Merhaba arkadaşlar bugün aştım gibi sanki

Sabah
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
2 domates

Ara
1 lipton 5 li çay

Öğle
Beyti sarma 5 dilimi daha doğrusu önümdeki tabağın 1/4 ü kadar bişey
4 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı

Ara
1 küçük halka tatlı

işte bu sonuncusunu yemeyeydim. Arkadaşlarla yemeğe çıktık normalde ben sade etli menüleri tercih ederim ama deneyelim deyince beytiden yedim bakalım. Bundan sonrası zaten yemek değil sıvı tüketimim olacak. Akşamada yürürüm..

Kızlar aranızda hiç soğan suyunu deneyen oldumu?

sabah akşam soğan suyu içipte kilo veriyorlarmış.

ben artık kafayı yiyeceğim bu kilolarla.

Diyet ve hareket olmadan öyle şeylerin direk faydalı olacağını sanmıyorum. Bende elma sirkesi içiyorum ama diyet yapmazsam filan sanmam etkili olacağını. Belki yemeklerin hazmedilmesini yakılmasını kolaylaştırıyordur en fazla.

Yok canım zaten yaparsam sadece soğan suyu ile yapmayacağım.diyet yapıyorum sporumuda yapacağım inş. bu akşam belki onunla faydası olur diye düşündüm

güzel beslenme şekli canım meyvelerini tok karnına değilde yemekleri yedikten 1-2 saat sonra yersen süper olur. yazımı okuyup dikkate aldığın için teşekkür ederim :

haklısın canm. bu gün sabah karpuzla kahvaltı yaptım sayılır. bir de öğlene yemeğin yanında yedim. aslında öğlen yanlış olduğunu düşündüm ama içimden bir ses: karpuzun da son günleri dedi :)
ama haklısın meyveleri tok yemek bence de çok yanlış.

aslında yemeklerden 1-2 saat önce de öneriliyor.

kahvaltı ve öğleni daha önce paylaşmıştım..

öğlenden sonraki arada 4 gibi bir elma yedim..
akşamı da 6'da yedik yediklerime gelince de:

-1 but
-6 kaşık pilav
-bol salata
- 2 bardak ayran

neyseki ekmek yemedim.. arkadaşlar belki bu pilav size yanlış gibi gelebilir ama benim kilomda ve daha iki gün önceye kadar 2 porsiyon yiyen birisi için başlangıçta iyi denebilir belki

Öğle ve ara öğün iptal midemi yaktı beyti üstüne tatlı ve kusmak zorunda kaldım. Bir salkım üzüm ve bi tane armut yedim şu an iyi geldi..

Bugün ki menüm :
Sabah : domates - peynir - zeytin - dereotu - salatalık - az tahin pekmez
Öğlen : bulgur pilavı - et haşlama
Ara : ceviz - 1 küçük kurabiye
Akşam : 1 muz - az üzüm

Sabah 2 saat tempolu yürüyüş yaptım

kızlar moralim bozuk gerçekten bazı insanlardan özellikle erkeklerden nefret ediyorum kuscam yine midem bulanıyor off

canım seni kızdıracak kötü bir olay yaşadın veya şahit oldun ama bu görüşü genellememeni tavsiye ederim...
bu düşünce temel oluşturursa evlilik yaşantında sıkıntılar yaşayabilirsin..
beni yanlış anlama evli ve bu konularda biraz tecrübeli biri olarak söylüyorum...

ve öyle kişilere takılma at çöpe o yaşantıları beyninde yer etmeyi hak etmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…