fazla canım onu yerine güzel bir sebze yemeği olsaydı yanınada 2-3 kaşık noodles olsaydı daha iyi olurdu. hatta 1 bardak ayran süper giderdi. böyle fazla kalorili şeyleri tek besin olarak tüketme ana menülerinde canım sana tavsiyem :) kesinlikle beni yanlış anlama herşeyden yiyebilirsin fakat belirli miktarlarda :)
akşamada bir çorba salata yada yoğurt iyi olabilir:)
Yok canım yanlış anlamıyorum bana da iyi oluyor başkasının fikrini almak iyi geliyor :9
Ben akşama şöyle düşünmüştüm bir kepçe mercimek çorbası 1 tane dolma biber yanına biraz yoğurt ne dersin ?
güzel canım en azından başlangıç için :) açıktım kız yemeklerden bahsederken kan şekerim düşüyor düşüyor düştüüü
Ara öğün yap bence tam vakti ben akşam yemeğini 18:30-19 arası yediğim icin dortte ara öğün yapıyorum :)
Tamam canım bende şimdi ders çalışacağım kaçıyorum :)ben saat 3de ara öğün yaptım canım :) yemek vaktine daha var. bu akşam misafirliğe gideceğiz teyzoşuma :)
Kızlar aranızda hiç soğan suyunu deneyen oldumu?
sabah akşam soğan suyu içipte kilo veriyorlarmış.
ben artık kafayı yiyeceğim bu kilolarla.
Diyet ve hareket olmadan öyle şeylerin direk faydalı olacağını sanmıyorum. Bende elma sirkesi içiyorum ama diyet yapmazsam filan sanmam etkili olacağını. Belki yemeklerin hazmedilmesini yakılmasını kolaylaştırıyordur en fazla.
güzel beslenme şekli canım meyvelerini tok karnına değilde yemekleri yedikten 1-2 saat sonra yersen süper olur. yazımı okuyup dikkate aldığın için teşekkür ederim :
Merhaba arkadaşlar bugün aştım gibi sanki
Öğle
Beyti sarma 5 dilimi daha doğrusu önümdeki tabağın 1/4 ü kadar bişey
4 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
Ara
1 küçük halka tatlı
işte bu sonuncusunu yemeyeydim. Arkadaşlarla yemeğe çıktık normalde ben sade etli menüleri tercih ederim ama deneyelim deyince beytiden yedim bakalım. Bundan sonrası zaten yemek değil sıvı tüketimim olacak. Akşamada yürürüm..
kızlar moralim bozuk gerçekten bazı insanlardan özellikle erkeklerden nefret ediyorumkuscam yine midem bulanıyor off
kızlar moralim bozuk gerçekten bazı insanlardan özellikle erkeklerden nefret ediyorumkuscam yine midem bulanıyor off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?