Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Domatesci salatalikci ne ola ki??
domates salatalık ekmek yiyoruz bizde denizde ondan bahsediyorum canım :)

canım sen hangi gün dahil oldun sen bu hafta listeye gireceksin bence :)

güzel sana özel yapması olsun canım benimkini yapsa kesin 30 falan çıkarım heralde kaç yaşındayım 20
inş. hayırlısıyla verirsin canım :)

Son düzenleme:

Canım geçen hafta c.tesi olması gerek diye hatırlıyorumm

Ayyy hadi bakalim..listeni de paylasir misin tatlim???

Artık eski kıyafetlerime girmek istiyorum, artık insanların bana yinemi diyettesin gibi dalga geçer bakışlarından kurtulmak istiyorum, yeniden eski ben olmak istiyorum.Kendime aynaya baktığımda şuramda bu fazlalığım var demek istemiyorum, bir mağazaya girdiğimde beğendiğim eşyanın küçük beni kalmış diye mutsuz olmak istemiyorum, mağazada içine olurum deyipte olamayıp bir bedeb büyüğünü almak istemiyorum vs. vs. Ben artık şişman olmak istemiyorum.Ben artık eski ben olmak istiyorum.

İnşallah arkadaşlar istediklerim burada sizin sayenizde olacak ben buna bugünden itibaren daha da inanıyorum.İyiki varsınız..

Günaydın samanyolu

inşallah canım veririm sende yaparsın.Lapa diyeti derken biraz açarmısın.Prinç lapasımı

Canım bugün sadece pirinç haşlaması yiyorum,bol su ile birlikte,ödem atıyor...günde 4 kez yenilebilirmiş,1 çay bardağı pirinci haşlayıp üzerine domates doğradım baharatlarla tatlandırdım çünkü tuz yasak...

Benim hissettiklerimi yazmissin valla..

Bunu kac gun yapacaksin cnm...

İnşallah canım aynı duyguları hissediyorum seninle small bedene geri dönmek 38 beden pantolon giymek istiyorum . Bugün beyaz diz üstü bir elbise aldım bacaklarım kalın kalın çıktı tabi giymedim hemen çıkardım üstümden ;((

Listemi paylaştım canım önceki sayfada

Hayirli olsun tatlim..simdi okudum listeni...:)))

Hayirli olsun tatlim..simdi okudum listeni...:)))

Sağol canım işin ilginç yanı ben bugün bu listeyi uyguladım ve hiç acıkmadım hatta müthiş tok hissediyorum kendimi . Ayrıca ara öğününde 1 porsiyon tatlı var dikkat edersen ve o tatlıya neler karşılık geliyo o listeyi verdi bana çok şaşırdım listede neler yokki 3 tulumba yada 2 baklava yada 1.5 lahmacun yada 1 kornet dondurma yada 1 magnum dondurma yada yarım kıymalı pide vs vs bu ara öğün sanki ana öğün gibi ya ) ve ara öğünümde kornet dondurma yedim bugün içim çok huzurlu çünkü diyetisyen verdi bakalım 1 haftada ne kadar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…