- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Kepekli ekmek arasi sandwich goturebilirsin canim...ufak kraker tarzi atistirmaliklar ve de meyve :))))
Neler ki onlar??? Fikriniz var mi???
ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.
1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.
Tekrardan yapiiim bari bu çayı. .. hem tadi da guzel...ailecek iceriz :)))
Bende yapayım ama evde tane karabiber yok normal olur mu
Kızlar tam 1 yıl 3 aydır doğum iznindeydim bitiyo bu hafta ve okullar açılıyor.benim çalıştığım okul köyde ve tam 100 km ;( sabah 6 da evden çıkacağım akşam 5 de geleceğim yanıma neler götüreceğim bilmiyorum sonuçta toplam 4 saat yolculuk edeceğim hergün ve yol insanı çok acıktırıyor bana akıl verin nolur keşke okulum merkezde olsaydı ;(((
akşamdan sonraki aralarını kaçta yapıyorsun ?sabah
1dilim peynir
3zeytin
domates,salatalık,maydonoz
1dilim ekmek
ara
yarım elma
öğlen
4yk kabak yemeği
1dilim ekmek
ara
ayran
yarım şeftali
akşam
1tabak işkembe çorbası
2yk yoğurt+maydonoz
1dilim ekmek
ara
meyve+süt
suan kiraz sapı çayı içiyorum:)
Merhaba canım kiloalrımız aynıysa dediğin gibi bunu avantaja çevirebiliriz..
Çirkinördekyavrusu canım sen kaç kilosun? Sanırım onlinesın
Sabah
Küçük bir kase nesfit
Öğle
Klasik kahvaltı
2 dilim ekmek
Ara
1 kase yoğurt
1 küçük kase makarna
Akşam
2 küçük but yağsız tavuk
1 kaşık pilav
Salata
Dengeli ve guzel olmus bence :))
Bu arada metabolizma çayını yaptım ben bugun icmeye basladim..
Birde kızlar yoğurtlu bitki karışımı var belki bilirsiniz ben kullandım ve çok faydasını görmüştüm.. Metabolizmayı hzılandırıp yağ yakıyor özellikle göbek yağlarını..
Yağsız iki yemek kaşığı yoğurta birer çaykaşığı tarçın, zencefil, ve zerdeçal karıştırılıyor ve yemeklerden yarım saat evvel yeniyor bolsu içiliyor.. kısa sürede gözle görülür fark oluyor.. Son verdiğim. kiloyu nuna borçluyum eve gidince devam edeceğim spor desteğiyle..
Bende karabiber alıp yarın yapacağım canım bu arada sen diyetisyene gitmeyi düşünmüyor musun yada hiç gittin mi
Birde kızlar yoğurtlu bitki karışımı var belki bilirsiniz ben kullandım ve çok faydasını görmüştüm.. Metabolizmayı hzılandırıp yağ yakıyor özellikle göbek yağlarını..
Yağsız iki yemek kaşığı yoğurta birer çaykaşığı tarçın, zencefil, ve zerdeçal karıştırılıyor ve yemeklerden yarım saat evvel yeniyor bolsu içiliyor.. kısa sürede gözle görülür fark oluyor.. Son verdiğim. kiloyu nuna borçluyum eve gidince devam edeceğim spor desteğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?