Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim aslında diyette ilk bir iki hafta son önemli. .o haftalarda kacamak yapmazsan düzene giriyor..mesela dirayetli ol ve bi hafta hic ekmek poğaça simit vs... tuketme

boynun icinde muscoril jel oneririm hemen gecitiverir tutuklugu :))

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın tatlim...takima hosgeldin :))) ksptanimaz dalin ancak 2 3 hsfta yok...o yokken hepimiz daliniz hepimiz kaptaniz :)))

Hosgeldin tatlim..bende bu hafta kasicam biraz bakalim nolcek :)))

günaydın canım hoşgeldin gitsin killolar:)))

günaydın canım umarım kilo vermiş olursun bu hafta :)))

Günaydın kizlarrrr..bol kilo vereceğimiz bir hafta oldun bu haftaa :)))
günaydın canım. valla çok yoğunum ara ara girmeye çalışıyorum kusura bakmayın iş başındayken girmek zor:)

haftabaşı olduğundan işler biraz yoğun, ara ara yazmaya çalışıyorum arkadaşlar öğlen yemeğini henüz yemedik ama menüde pek bişey yok şimdiden yazim bari ;

Ezogelin çorba,
Musakka,
cacık
1 dilim kepek ekmeği

bu akşam boynumun ağrısı geçerse biraz spor yapmak istiyorum.Eğer spor yapamazsam bizim burada festival var, hem kızı dışarı çıkarmış olurum hemde yürüyüş yapmış olurum.Gerçi festivallede diyetle gitmek pek mantıklı değil bakalım kendimi nasıl zaptedeceğim.

Umarım tatlım ama dediğim gibi regle oldum belki kilo veremeyebilirimde bu hafta, bişey soracağım hiç kilo veremeyene büyük ceza vermiyonuz dimi

spor cezası olabilir. sen veremeyeceğim diye düşünme vermen gerek senin yerdiğin kilo her üyeyi ilgilendiriyor. diyete başlayan bir kişi ilk hafta 1kilo civari verir eğer beslenmesine dikkat ederse. kilo vermeye kararlı olmazsan bu iş olmaz :26:

musakka yağlıysa yeme bence.

musakka yağlıysa yeme bence.

Büyük ihtimalle yağlıdır tatlım o zaman bende musakkayı yemeyim.Bu hafta o zaman çok spor yapmam lazım en azından 1 kilo vermek için yarın adam akıllı bir menü oluşturmam lazım kendime.Şok diyetmi uygulasam acaba?

düzenli beslen sağlıklı olsun kendine zarar vermeyecek ne olursa olsun kiloları kalıcı verde canım ne diyeti olursa olsun :)

Oturarak çalışan biri olarak ofis içerisinde kimse yokken 300 adım hızlı yürüdüm.Bugün fırsat bulursam 2.000 adım ofis içerisinde yürüyeceğim.Hem sağlık için hemde diyet için.

iyi yapmışssın canım valla çoğu zaman bende oturuyorum. ama bazı zaman oluyor oturracak vakit olmuyor :) neyseki az kaldı okullar açılacak :))))

Oturarak çalışan biri olarak ofis içerisinde kimse yokken 300 adım hızlı yürüdüm.Bugün fırsat bulursam 2.000 adım ofis içerisinde yürüyeceğim.Hem sağlık için hemde diyet için.

Canım eğer bütçen uygunsa eve koşu bandı al ben öyle yaptım şuan çalışmıyorum izindeyim ama 1 hafta sonra başlıyorum çalışmaya akşamları ve bebeğimi uyutunca giyiyorum sauna eşofmanlarımı yürüyorum koşu bandında ardından sıcak bir duş ohh o kadar huzurlu hissediyorum ki kendimi

Aksamlari mutlaka spor yapsan verirsin kesin kilo..bi de bu haftayi kacamaksiz atlatmaya bak cnm...

Kızlar tam 1 yıl 3 aydır doğum iznindeydim bitiyo bu hafta ve okullar açılıyor.benim çalıştığım okul köyde ve tam 100 km ;( sabah 6 da evden çıkacağım akşam 5 de geleceğim yanıma neler götüreceğim bilmiyorum sonuçta toplam 4 saat yolculuk edeceğim hergün ve yol insanı çok acıktırıyor bana akıl verin nolur keşke okulum merkezde olsaydı ;(((

Kepekli ekmek arasi sandwich goturebilirsin canim...ufak kraker tarzi atistirmaliklar ve de meyve :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…