Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ağlamak istiyorum
Bağırmak istiyorum
Haykırmak istiyorum
Kızlar bugün bir alış veriş merkezinden hırka aldım tabi L beden ödemek için kasaya gittim orda bi ayna vardı döndüm baktım kocaman kalın bir vücut.evet bu bendim.doğumdan önce small dan başka kıyafet giymezken şimdi L beden dar oluyo.
Aynadaki ben ben değildim olamazdım ama oydum işte ..çok üzgünüm kızlar çooook;(((

Sok diyet ne oldu canim vaz mi gectin??

bugün fazla kaçırmışssın kilo almazsın umarım. sonuçta cuma gününe tartıya çıkman gerek sadece kendini değil bizide tehlikeye atıyorsun

Olmadı canım yaa artık diyetisyene gitmeye karar verdim burda çok ünlü bir diyetisyen var yarın randevu alıp ona gitmeyi düşünüyorum sen naptın neler yedin

Ben dun yarim paket cips yediğim icin bugun tum gun yogurt salatalik domates yedim tatlim :))

Bn de yarın çok çok az yemeliyim biliyorum yaptığım şey yanlıştı ama tutamadım kendimi ürün telafi edip inşallah cumaya 1 kilo vermiş olacağım

Insallahh tatlim :))) ama sen daHa baslarindasin diyetin... bence bir iki hafta kacamak yapma :)

Insallahh tatlim :))) ama sen daHa baslarindasin diyetin... bence bir iki hafta kacamak yapma :)

Neyse yarın diyetisyene gidiyorum kıyafet almak için biriktirdiğim paralar diyetisyene gidecek ..olsun zayıflayıp incecik olduğumda çok daha güzel şeyler alacağım fıstık gibi olacağım ha hayy nasıl moral veriyorum kendime ama...

Kime gidiyorsun cnm??

Takıma kattığın için teşekkürler sevgili cirkinordekyavrusu

umarım kalan fazla 10- 12 kilomuda burada verebilirim.. Sayfanın başındaki kuralları okudum.. Umarım geçerlidir hala.. Çünkü benim iyi bir dürtülmeye ihtayacım var..

22 aylık oğlum var ve korkunç mem düşkünü hala emziriyorum sanırım üç dört ay içinde bırakacağım emzirmeyi kıyamıyorum şimdilik.

yemekle ilgili diyet yapamayanlardanım ama çok ve sürekli yiyiyordum bunu kontrol edip doğru saatlerde canının heristediğini az miktarda yiyebilen biri oldum.. yememi kontrol edemezken artık kontrol benim elimde buda ban 10 kilo verdirdi bir kilosu bayramda tekrar geldi malesef.. Almış halim 78 di ve şuan 69 kiloyum..

Sorularım olacak takımın kaptanı kim?
herkesin diyet programı kendinemi ait?

ben diyet değilde yine kontrollü yiyeyrek şekeri ve hamuru keserek bitki çayları ve yoğurt karışımlı bitkiler ve spor desteğiyle bu işe devam etmeyi düşünüyorum.. Ve hayatım boyunca bu programı uygulamayı düşünüyorum böylece kilo alımı olmaz...
Bu arada biraz yakın geçmişe giderek sizleride inceleyceğim yakından tanıma ve kimler ne yapmış amaçlı..

Pardon hala Dalin 26 sanırım kaptanısın :) 2007 den beri değişmişmidir acaba diye düşündüm yukarıdaki göndeirde sordum ama eski gönderilerden kaptanlığa devam ettiğini gördüm.
Anlaşılan çok iyi bir kaptansın ve anlaşılan kilo vereceğim

Son düzenleme:

öncelikle aramıza hoşgeldin umarım istediğin kiloları verirsin. takımımızın kaptanı dalifakat kendisi izinde olduğu için yerine çirkinördekyavrusunu görevlendirdi çirkinördekte beni seçti öyle yuvarlanıp gidiyoruz. herkes kendi diyet proğramını uyguluyor. ben diyetisyene gittim mesela diyetisyenimin proğramını uyguluyorum :)
cuma günleri en geç 12 kadar kilo bildirimi yapılır haberiniz olsun. hergünde menü bildirimi. zaten ilk sayfadaki kuralları okumuşssun kabul ediyorsan aramıza katılabilirsin :)

kızlar günaydııınnn :)

öncelikle yeni gelen arkadaşlarımız hosgeldiniz :)
ben de hayırlısıyla hastanelerden dönüp bu sabah işimin basındayım.

sabah kahvaltısı olarak ice tea ve çubuk kraker yemek zorunda kaldım.
bu aksam spor yapmayı planlıyorum. koş Gülşah koş :)

fırsat buldukça gireceğim bugün. gitsin şu kilolarrr

Günaydın arkadaşlar;

Kusura bakmayın dün hiçbirşey yazamadım malum pazar günü tek gün olunca ben kendime bile yetemiyorum.Bu arada regle olmuşum dün tartılıp yazacaktım ama reglemin geçmesini bekliyorum acayip şişliğim var. Zaten şişmanım daha fazla gelmeyim diye tartılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…