Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

teşşkürlerr :) şu an 62.9 hedefim ise 58.her gün menü paylaşımını belirli bir saatte mi yapıyoruz düzen nasıl işliyor ?

günlük olarak paylaşta canım saati önemli değil. ben mesela menümü akşam yemek yedikten sonra yapıyorum. bütün gün ne yaptığımı. istersen ertesi günde yapabilirsin. önemli olan menünü ve yaptıklarını paylaşmak. zaten muhabbet arasında o bile konusuluyor anlamıyorsun bile. insan paylaştıkca yediklerine daha dikkat ediyor:)

hı anladım peki bende akşam yürüyüşümden sonra paylaşırım muhtemelen öyle daha düzenli olur sanırım.kesinlikle zaten foruma o yüzden katıldımmmm

hı anladım peki bende akşam yürüyüşümden sonra paylaşırım muhtemelen öyle daha düzenli olur sanırım.kesinlikle zaten foruma o yüzden katıldımmmm

ben 1 aya yakındır burdayım hergün paylaşıyorum önceleri daha çok yiyordum ama azalttım. moral motivazyon oluyor. insan yalnız olmadığını hissediyor. ben genelde hep yalnız biriyim burda yalnızlığımı gideriyor. insan ruhen rahatlıyor.

tekrar hoşgeldin canım şuanki kilonu ve hedef kilonu öğrenebilirmiyim. biraz kendinden bahseder misin ?

Tabiki tatlım 29 yaşındayım boyum 1:70 kilom 89 bundan 4 yıl öncesine kadar yani ilk evlendiğim zaman 66 kiloydum evliyim pasta börek yapıp öğrenelim derken 20 kiloya yakın aldım ve hamile bebek derken bir türlü aldığım kiloları veremez oldum.Birkaç zamandır forumda diyet uygulasam bile tek başına olmuyor 1 gün yapıyorsan 2 gün bozuyorum.Dengem iyice bozuldu artık bir gruba katılıp kilo vermem gerektiğini düşündüm.Kısmetse istediğim kilo 70 olmak.İnşallah sizin tavsiyelerinizle hep beraber vereceğim kilolarımı

bende 20 yaşındayım öğrenciyim canım 2011-2012de 89 kiloydum bende zayıflamaya karar verdim ve şuan 75 kiloyum canım insan istedikten sonra herşeyi yapıyor :) hep beraber bu kilolardan kurtulacağız :))))

bende 20 yaşındayım öğrenciyim canım 2011-2012de 89 kiloydum bende zayıflamaya karar verdim ve şuan 75 kiloyum canım insan istedikten sonra herşeyi yapıyor :) hep beraber bu kilolardan kurtulacağız :))))

canım ne kadar güzel 14 kilo vermişsin.Ben topiğin hepsini okuma fırsatı bulamadım.Nasıl verdin kısaca bilgi verirmisin belki faydası olur bana.

Birde benim en büyük zahafım 3'ü birarada kahve içmek.En kötü alışkanlığım bu olsa gerek.

bence güzel bir menü canım bence fazla değil akşam etsiz sebze yemeği yanında ayran 1 dilim ekmek yersen herşey çok güzel olur :)
ben genelde senin öğlen yediğini akşam yiyorum. öğlende sebze yemeği yiyorum.
diyetisyene gittinmi eğer gitmediysen gitmeni öneririm. ama gittiğin diyetisyen sana uygun diyet hazırlarsa uygula :)

yok canım diyetisyene gitmedim uzun zamanda gidemem işyerim izin konusunda bayağı sıkıntılı didik didik ediyorlar izin alırken; bugün kızımı bile eşim dr götürdü düşün yani.Keşke akşam çalışan diyetisyenler olsa belki vardır ama onlarda özellll

canım benim hayatım kilo vermekle geçti verip verip geri alıyordum ünv başladığım dönem kilo iyice arttı 89 oldum. artık yeter dedim birde kendimden ve yanlızlığımdan memnun değildim. sonra ben sabahları normal kahvaltı bir dilim ekmek öğlenleri yoğurt ve galata yiyordum akşam ise çorba sebze yemeği et falan. yağlı yemeklerden tatlılardan cipslerden kahvelerden hayattan resmen bağımı koparmıştım. sürekli spor yaptım. o kadar azimle ben 75 kiloya kadar inmiştim. sonra koyverdim bu yaza kadar yine kilo aldım 80.3 kiloyu görünce dedim bu böyle olmayacak artık zayıflama mücadelemi diyetisyene giderek taclandırdım. diyetisyenim çok iyi biri bana uygun diyet listesi hazırladı. onu uyguluyorum. tatlı yağlı kola falan yasaklı şeyler yemiyorum. yemek istersemde lokmalık tadımlık yiyorum. bir şeyi seviyor olabilirsin kafanda içmeyeceğim yapmayacağım dedikten sonra insan onu kesinlikle yapmıyor. tek önemli olan şey aynanın karşısına geçip ben bunu başaracağım demek.

canım eğer gitme fırsatın olursa mutlaka git . ilk önce dahiliyeye gitmen gerekiyor herhangibi bir hastalığından dolayıda kilo alıyor olabilirsin. şekerine troidine falan herşeyine bakıp öyle diyetistene gönderiyorlar :)

Kızlar bugün gezme vardı ve 8 10 çeşit pasta börek vardı ben yanıma 3 domates 2 salatalık götürdüm ve onu yedim birde ev sahibinin hazırladığı salatadan yedim herkes ısrar etti diğerlerinden de ye diye ama yemedim ben bunu başardıysam inşallah 4 ayda 20 kilomu verip 50 ye düşerim inşallah

Hoşgeldin canım bende takımda yeniyim 3 gün oldu birbirimize destek verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…