günaydın kızlarrrr bugün yine tartıldım ve güzel gelişme :)))
ilk kilom:79
2 haftaki önceki kilom: 77.5
şuanki kilom: 75.6
ohh valla bünyem kendine geliyorrr tartıda kiloyu görünce rahatladım valla dün daha fazla çıkmıştım
oooo süper tebrik ederim diyeti iki haftada iyi devam ettirmişsin
genede iyisin canım diger takımlara kısaca göz attım 2-3 kilo alan var bakma bende almıştım son beş gün sıkı tutunca bir kilodan fazla gitti
günaydın kızlarrrr bugün yine tartıldım ve güzel gelişme :)))
ilk kilom:79
2 haftaki önceki kilom: 77.5
şuanki kilom: 75.6
ohh valla bünyem kendine geliyorrr tartıda kiloyu görünce rahatladım valla dün daha fazla çıkmıştım
ayyy almasam iyiydi ama en az zararla kurtardim :)))
seni de tebrik ediyorum harikasın :))
Azmine hayranim üstadım :))
kızlar acıl durum zor attım kendımı buraya 12 den once bıldırım yapayım dıye
oncekı kılo 75.7
sımdıkı kılo 76.8 ama bukadar oldugunu sanmıyorum nıye bole oldu bayram bıtırdı bızı tum cezalara razıyım
aradakı fark 1.100 gr
kızlar paylasım alanı ıcın aksam 6 ya kadar zaman var lakın ben suan yapamıcam mısafır var zor gırdım 1-2 saat sonra gelıp halledıcem
bı rıcam olsa sızden kaptanınız ıcın bırı tabloyu hazırlayabılırmı kızlar ben gelınce kontrol edıp paylasım alanına eklerım bu arada hala bıldırım yapmayanlar ıcın zamanda dogmus olur ck opuyorum
1-2 saate gelıyorum
Arkadaşlar merhaba..malesef bende kilo alarak geldim aranızaa.
68.200 den
68.800 oldum...:26::26::26::26: kendime gelmek istiyorum...
sanada bol sporlu bir ceza verelim bence canımyediklerine dikkat et :)
KIZLAR KENDİNİZİ SAKIN ÜZMEYİN BU KİLOLAR GİDECEK O KADARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BIKTIM BIKTIMMM ARTIK BU KİLOLARDAN. KENDİNİZE HAKİM OLUN VE HAFTAYA GÜZEL BAŞLAYALIM :)
hahahahhaha 600 gram alarak ALLAH benim belamı vermiş zaten balımm..hep şu elim yüzünden tamamen düştü enerjimm :26::26::26:
hahahahhaha 600 gram alarak ALLAH benim belamı vermiş zaten balımm..hep şu elim yüzünden tamamen düştü enerjimm :26::26::26:
öyle deme sakınmoralini bozmak yok elin düzelecek daha güzel kilo vereceksin. spor olmasa bile yediklerine dikkat ederek vereceksin :)
600 ne ki bende 800 ü var tatlım :))
kızlar ben lısteyı hazırladım papyon bıldırım yapmadı degısımgunlugumde ole sanırım eskı yazılara baktım ama goremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?