- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ben sinirli o sinirli sürekli hak etmediğim şeyler söylüyor bende karşılık verince büyüyor. haldıramıyorum sürekli aynı şeyleri
Genclikte olur oyle anne kiz çatışmaları. ..
haketmedigim derken ne diyor ki ozel olmazsa. ..
belki de alinganlik ediyosundur sen fazlaca. ..bi de orucuz ya insan aclıktan da geriliyor tatlim...
her kavga ettiğimde bunlar bana bakmaz diyo onun gibi şeyler en zoruma giden sözü. hayırsız evlat muamelesi yapmasına sinnir oluyorum. bana bu cümleyi kurduğıunda çıldırıyorum.
Tatlimmmm ben babamla 22 yasima kadar hep tartistim sonra 26 yasima kadar babamin koynundan ayrilmadim ve nasil babamla tartisarak gecirmisim diye o yillara hayirlanirken, bir sabah babam 49 yasinda gozlerini kapativerdi... simdi her gulusumun altinda gozyasi var inan. Kelebek gibiyiz bu dunyada. Saril annenin boynuna smsiki.yarin sabah uyanacagimizi kim biliyor, bugun mutlu olmazsak yarin daha mutlu olmaya firsatimizin oldugu sozunu kim verebiliyor? Kizgin ya da hakli olabilirsin ama anne babanin bambaska bir koku oldugunu zor zamanlarda anliyorsun.keskelerin olmasin. Sen sarildiginda o sana sicacik gulumser, bu yeter inan. Suan 27 yasindayim ve bu hayatta bildigim tek dogru var, anne baba hangi konuda ne diyorsa dogru. Hadi git op anneni bence tatlim :) bak evlenince cok ozluypsun anneyi sonraa :)
Evet iciyorum tatlım ama oruc nedeni ile duzensiz...ramazandan sonra tam anlamiyla icicem :))Cirkinim menum bugun makarnali magnumlu ama cuma kacamagi olur o kdr dmibu arada sirkeli su iciyor musun sen basladin mi??
Anneyi anlama asamasina dha gecemedim cirkinim :) cok sagol canim.
Olsun afiyet olsun yarin bol spor yapariz :) gerci benim gorumcemin dugunu var yarin elbise almaya gidecegim hadi bakalim -2 ile nasil olucak alisveris :)))
canlarım ben annemle çok iyi anlaşırızda oruç kafamıza vurdu anneminde sinirleri bu aralar tavan. yoksaki aramız iyidir
kuyruklu muyruklu hem deOooo harika olucak bence :))) nasi bisey düşünüyorsun?? Abiye mi??
Artik hep brinci olalim ya super bisiii :) 14.takim cok iyi onnla yarisip duralim artk :)Listeler açıklanmış kızlarrr. ..birinci olmuşuz :)))
değişimgünlüğüm ikicisinn :)))))))
Oleyyyyy beeeee :))
dalin26 (75.9 / 75,7 / 0,20 / % 0.26 )
çirkinördekyavrusu (69,4/ 69,1 / 0,30 / % 0,43 )
papyon (59,6/ 59,4 / 0,20 / % 0,34 )
zaygomatic (54,7/ 54,0 / 0,70 / % 1,28 )
prenses_ece (69,9 /68,2 / 1,70 / % 2,43 )
mahir (68,5/ 67,1 /1,40 / %2,04 )
değişimgünlüğüm (65,00 /62,8 / 2,20 / %3,38 ) yeni üye hedef 52,0 kg
benbirtaneyim ( 79,0 / 77,5 / 1,50 / %1,90 ) yeni üye hedef 60,0 kg
12.TAKIM ORTALAMASI % 1,51
günaydın kızlarrrr:)
ben buralardayımmmm bayramda girerim canım sıkıldıkça :)
Gunaydin canim...bende girerim bayramda. ..yazlikta olucam. .kizim..deniz..gunes...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?