12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Ben de çok fena bişey Yaptım az önce:oops::oops::oops:
Ben akşam yemeğimi yemiştim, eşime kavurma-pilav yaparken önce Pişti mi diye tadına bakarken, kendimi tutamayıp 4-5 yk yedimmm:mad::mad::mad:

Ya bence iyi kurtarmissin. pişman olma canim pismanlik=stres stres=şişkinlik
Ne yediysen afiyet olsun. Yarin faha güzel olacak.

Aksam 15 dk yurumustum ki elektrik kesildi yarim kaldi simdi yeniden başlıyorum. 45 dk yuruyecegim. Tabi yine kesilmezse:))

45 dk yurudum akşam yurudugumle beraber 1 saat oldu.
Cokkk sıkılıyorum yürürken kk ya baktim arada ki zaman geçsin:))
Terden sırılsıklam oldum şimdi yesilcay icip duşa giriyorum. .

45 dk yurudum akşam yurudugumle beraber 1 saat oldu.
Cokkk sıkılıyorum yürürken kk ya baktim arada ki zaman geçsin:))
Terden sırılsıklam oldum şimdi yesilcay icip duşa giriyorum. .
Süpersin canım, tebrikler...:KK9:

kısaca kendimden bahsedeyim 70 likom 165 boyum 60 hedefim ve bende 3 ayda vermeyi hedefiyorum.diyete başladım bir hafta oldu bugün itibariyle. bugün tartıldım 68.8 .tatlı ve ekmeği bıraktım.krizlere giriyorum ama dayanıyorum inş başarıcam hayırlısıyla.

Canım yürüyüş bandında ben de çok sıkılıyordum ama şu walk at home u diyetisyenim önerdi. Çok zevkli bi denemeni tavsiye ederim..

Ne o bir spor türü mü yarin unutmazsam arastirayim canim sagol

merhaba herkese eğer sakıncası yoksa bende katılayım :)

kısaca kendimden bahsedeyim 70 likom 165 boyum 60 hedefim ve bende 3 ayda vermeyi hedefiyorum.diyete başladım bir hafta oldu bugün itibariyle. bugün tartıldım 68.8 .tatlı ve ekmeği bıraktım.krizlere giriyorum ama dayanıyorum inş başarıcam hayırlısıyla.

Hos geldin canim aramıza umarım hep beraber sebat eder hedeflerimize variriz. Daha kisa suree verirsin inşallah. . Iyi bakalim yarinda tartiliyoruz canim bu arada canım bilgin olsun. .

Ben bugün birinci sayfaya başlangıç kilolarini ve bugun un tarti sonuclarini yazacagim. Sizden tek ricam kızlar kimse birakmasin, yilmasin sikilmasin. Bu işi basaracagiz biz onumuzde kisa bir zaman.oldugunu unutmadan her gune yine yeniden baslayalim o zaman kim tutar bizi:) biz kilolardan ddeğil kilolar bizden korksun:))

Kahvaltı
Roka tere maydanoz 2.5 y.k lor peyniri ve 2 yumurta dan salata
Yarim parmak kadar koy peyniri
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay

X