12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
yarım mantar kurabiye
3 dilim domates
3 dilim salatalık
limonlu naneli su

kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yemeyeceğim :)

Günaydın
Bir dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
Bir haşlanmış yumurta
Beş tane zeytin

Genelde kahvaltıyı geç yaptığım için kahvaltıyla öğle yemeği arasında ara öğün yok.

1 haftada 1.6 kg vermissin Tebrikler canim:)

Canım yaşın çok genç. biraz dikkat ederek ve yürüyüş yaparak çok hızlı ve rahat verirsin.

Bana gore 6 kilo fazlalıligin var sadece 55 çok az olmaz mi?
59 iyidir yaa
Oyle mi dersiniz
Bilemedim. Uzuuuuun zamandir kilom azalmayip arttigi icin kac kiloda nasil gorundugumu unuttum acikcasi
O zaman ilk hedefim 59 olsun sonra duruma gore 55e cekeyim.

Kahvaltimi da yazayim.
Tam bugday ekmegine peynir ve domatesli tost yapmis yiyordum ki telefonum caldi. Konusma da biraz uzun surdu. Tost sogudu gitti. Kapattigimda kendimi tok hissedip devam etmedim yemeye. Yarim tost diyim
Ve sekersiz cay.

Oyle mi dersiniz
Bilemedim. Uzuuuuun zamandir kilom azalmayip arttigi icin kac kiloda nasil gorundugumu unuttum acikcasi
O zaman ilk hedefim 59 olsun sonra duruma gore 55e cekeyim.

Bence öyle çünkü bu boy icin hesaplamistim bir arkadaşa 59 çıkmıştı.. bana gore bu bile az ama vücut yapini bilemiyorum. Hangi kiloda mutlu olacaksin o onemli tabi ama sağlıklı olman da onemli

Kahvaltimi da yazayim.
Tam bugday ekmegine peynir ve domatesli tost yapmis yiyordum ki telefonum caldi. Konusma da biraz uzun surdu. Tost sogudu gitti. Kapattigimda kendimi tok hissedip devam etmedim yemeye. Yarim tost diyim
Ve sekersiz cay.

Ay keşke bende öyle olabilsem. Benim ac kalma gibi bir korkum var da :))) sonradan acikirsam dunyanin sonu gelecekmis gibi geliyor
Korkudan yerdim ben heralde:))

Öğle yemegim bana yetişmedigi icin aksama bıraktım. Simdi alternatif bir öğle yemeği yedim

Bir paket kepekli form cubuklu kraker
3-3.5 kasik yogurt

Aksam yemegine kadar acikacak.olursam iki hafif ara öğün yapmayı düşünüyorum..

Bence öyle çünkü bu boy icin hesaplamistim bir arkadaşa 59 çıkmıştı.. bana gore bu bile az ama vücut yapini bilemiyorum. Hangi kiloda mutlu olacaksin o onemli tabi ama sağlıklı olman da onemli
O zaman 59kilo halimi bir goreyim once. Sonra duruma gore 55i hedef koyayim:)

Ay keşke bende öyle olabilsem. Benim ac kalma gibi bir korkum var da :))) sonradan acikirsam dunyanin sonu gelecekmis gibi geliyor
Korkudan yerdim ben heralde:))
Ben de oruc tutacaksam cok korkuyorum oyle ac kalmaktan. Baska zaman rahat olmayi ogrenmeye calisiyorum su an. Saatli planli programli degil de aciktigim zaman -tabi cok gec vakitler haric- ölçülü olmak kaydiyla bir seyler yemeyi tokluk hissetmeye basladigim an da birakmayi duzen haline getirmeye calisiyorum. Paul McKenna'nin Sizi Zayiflatabilirim kitabinda okudum. Cok da hosuma gitti mantikli geldi boyle bir duzen kurmak istiyorum bakalim insallah basarabilirim.
Sizler ne uyguluyorsunuz?

Basarabilecegine inanıyorum çünkü senin miden benimki kadar geniş degil:))
Bende denedim beden akliyla zayıflama yontemini. Fakat doyamadigim yada doysamda çabuk aciktigim icin anladim ki benim için bu diyetin zamani degil şuan..
Benim midemin az ve sık yemekle once kuculmesi gerek. Koruma doneminde bende bu tür diyetler yapmayı düşünüyorum. .

Ama benim midem de olmasi gerekenden buyuk sonucta
Az ve sık yemek mideyi kucultuyor mu yani
Off cok fazla sey var ortalikta insan hangi birini uygulayacagini sasiyor. Acaba ben de mi once mide kucultsem diye dusunmeye basladim su an

Umarim hepimiz ulasiriz hedeflerimizdeki kiloya ve duzene

Ben indirmiştim daha önce onu ama oturum acamamistim. Play storeden indirdim ben sen nasıl actin yardimci olabilir misin?
İndirdikten sonra uygulamayı tıklayınca kendisi sorular soruyor zaten. Doğum tarihi kilo hedef kilo gibi sorular. İstersen silip bir daha indir. Bazen indirirken sorun yaşanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…