Gunaydinn
Ben de araniza katildim sayilir, galiba
Kendimi tanitayim.
20 yasindayim. Boyum 168. Su anki kilom 66.4. 55 kilo olma hayallerim var.
Su anlik herhangi bir diyet programim yok. Abur cuburu kesmekle basladim ise. Faydasini da gordum. 1 hafta kadar once basladim kilo verme calismalarina. Ayni zamanda cuma zayiflama yarismasinda bir takimda deneme surecindeyim. Evde internet yok telefondan giriyorum mecburen. Bu kadar. Baska ne desem bilemedim.
Canım yaşın çok genç. biraz dikkat ederek ve yürüyüş yaparak çok hızlı ve rahat verirsin.Gunaydinn
Ben de araniza katildim sayilir, galiba
Kendimi tanitayim.
20 yasindayim. Boyum 168. Su anki kilom 66.4. 55 kilo olma hayallerim var.
Su anlik herhangi bir diyet programim yok. Abur cuburu kesmekle basladim ise. Faydasini da gordum. 1 hafta kadar once basladim kilo verme calismalarina. Ayni zamanda cuma zayiflama yarismasinda bir takimda deneme surecindeyim. Evde internet yok telefondan giriyorum mecburen. Bu kadar. Baska ne desem bilemedim.
Tesekkur ederim :)1 haftada 1.6 kg vermissin Tebrikler canim:)
Verecegim ugrasiyorum bakalim :) ben cok hareketsizdim ondan aldim gittim habire.Canım yaşın çok genç. biraz dikkat ederek ve yürüyüş yaparak çok hızlı ve rahat verirsin.
Tesekkur ederim :)
Verecegim ugrasiyorum bakalim :) ben cok hareketsizdim ondan aldim gittim habire.
Oyle mi dersinizBana gore 6 kilo fazlalıligin var sadece 55 çok az olmaz mi?
59 iyidir yaa
Oyle mi dersiniz
Bilemedim. Uzuuuuun zamandir kilom azalmayip arttigi icin kac kiloda nasil gorundugumu unuttum acikcasi
O zaman ilk hedefim 59 olsun sonra duruma gore 55e cekeyim.
Kahvaltimi da yazayim.
Tam bugday ekmegine peynir ve domatesli tost yapmis yiyordum ki telefonum caldi. Konusma da biraz uzun surdu. Tost sogudu gitti. Kapattigimda kendimi tok hissedip devam etmedim yemeye. Yarim tost diyim
Ve sekersiz cay.
O zaman 59kilo halimi bir goreyim once. Sonra duruma gore 55i hedef koyayim:)Bence öyle çünkü bu boy icin hesaplamistim bir arkadaşa 59 çıkmıştı.. bana gore bu bile az ama vücut yapini bilemiyorum. Hangi kiloda mutlu olacaksin o onemli tabi ama sağlıklı olman da onemli
Ben de oruc tutacaksam cok korkuyorum oyle ac kalmaktan. Baska zaman rahat olmayi ogrenmeye calisiyorum su an. Saatli planli programli degil de aciktigim zaman -tabi cok gec vakitler haric- ölçülü olmak kaydiyla bir seyler yemeyi tokluk hissetmeye basladigim an da birakmayi duzen haline getirmeye calisiyorum. Paul McKenna'nin Sizi Zayiflatabilirim kitabinda okudum. Cok da hosuma gitti mantikli geldi boyle bir duzen kurmak istiyorum bakalim insallah basarabilirim.Ay keşke bende öyle olabilsem. Benim ac kalma gibi bir korkum var da :))) sonradan acikirsam dunyanin sonu gelecekmis gibi geliyor
Korkudan yerdim ben heralde:))
O zaman 59kilo halimi bir goreyim once. Sonra duruma gore 55i hedef koyayim:)
Ben de oruc tutacaksam cok korkuyorum oyle ac kalmaktan. Baska zaman rahat olmayi ogrenmeye calisiyorum su an. Saatli planli programli degil de aciktigim zaman -tabi cok gec vakitler haric- ölçülü olmak kaydiyla bir seyler yemeyi tokluk hissetmeye basladigim an da birakmayi duzen haline getirmeye calisiyorum. Paul McKenna'nin Sizi Zayiflatabilirim kitabinda okudum. Cok da hosuma gitti mantikli geldi boyle bir duzen kurmak istiyorum bakalim insallah basarabilirim.
Sizler ne uyguluyorsunuz?
Ama benim midem de olmasi gerekenden buyuk sonuctaBasarabilecegine inanıyorum çünkü senin miden benimki kadar geniş degil:))
Bende denedim beden akliyla zayıflama yontemini. Fakat doyamadigim yada doysamda çabuk aciktigim icin anladim ki benim için bu diyetin zamani degil şuan..
Benim midemin az ve sık yemekle once kuculmesi gerek. Koruma doneminde bende bu tür diyetler yapmayı düşünüyorum. .
Kızlar myfitnesspal diye bir uygulama indirdim. Çok beğendim. Tavsiye ediyorum
İndirdikten sonra uygulamayı tıklayınca kendisi sorular soruyor zaten. Doğum tarihi kilo hedef kilo gibi sorular. İstersen silip bir daha indir. Bazen indirirken sorun yaşanabiliyor.Ben indirmiştim daha önce onu ama oturum acamamistim. Play storeden indirdim ben sen nasıl actin yardimci olabilir misin?