12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

6 kaşık bezelye yemegi
yarim kase yogurtlu kirmizi köz biber
2 dilim kepekli ekmek

Yemekleri çabuk tüketemedigimizden ve öğle arasi yemek pisircek kadar vakit olmadigindan bi yemeği 2-3 gün yiyoruz.Ayni yemegi bi kac kez paylasabilirim sasirmayin :)

yürüyüşten geldim 1 sa 05 dk yine yürüdüm. bugün yemekhaneden çıkan yemeği yiyorum.
öğle yemeği;
mevsim türlü ( 5 kaşık ) ve 1 kase yoğurt.

İndirdikten sonra uygulamayı tıklayınca kendisi sorular soruyor zaten. Doğum tarihi kilo hedef kilo gibi sorular. İstersen silip bir daha indir. Bazen indirirken sorun yaşanabiliyor.

Ikinci indirisim güzelim ya olmuyor. Telefonla ilgili bi sıkıntı olabilir..

buraya yazacağıma başka topiğe yazdım iyi mi :)

Gezme ceylan bu daglarda seni avlarlaaarrr:))))

Canim bezelye patates hgibi karbonhidratlar tukettigimizde yaninda mumkunse ekmek yememek lazim. Ekmek yerine salata olabilirdi diye düşünüyorum.

selamlar kızlar;
bugün çok fazla giremiyorum, ama takip ediyorum sizleri...
hemen menümü paylaşayım...

ara öğün;
1/4 çay bardağı leblebi
5 minik kuru erik

öğle;
1 pors. karnıyarık
2yk bulgur pilavı
1 kase cacık

ara öğün;
2 tüm ceviz
1 yeşil elma
1 ayran

akşam;
6yk kabak yemeği
3-4yk makarna
3yk yoğurt

ara öğün;
5 fındık
5 badem
2 kuru kayısı

Merhaba biraz yoğunum bugün ugrayamadim pek
ara öğün
yarım elma
öğlen yemeği
1 kase çorba
1yumurta ile Mantarlı omlet
1 dilim ekmek

bu da benim menum,
kahvaltı: az patates kızartması( actifry da) 1 dlm beyaz peynir,bol yesillik, domates, 1dlm jambon
ara: 1/2 elma
spor: 30 dk plates
öğle: 1 buyuk kase sebzeli mercimek corbası, 1 buyul kase cacık, biraz tursu

Son düzenleme:
merhabalar,
SABAH
1 kb kutusu peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, dereotu, maydanoz, 2 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
ARA
1 salatalık, 1 kuru erik, yeşil çay
ÖĞLE
6 kaşık makarna (yağsız tuzsuz), bol yeşillikli salata (yağsız tuzsuz), 1 bardak ayran (tuzsuz)
ARA
1 yeşil elma
AKŞAM
1 kase çorba, salata, 1 dilim ekmek

saat 21 gibi yeşil çay veya başka bir bitki çayı+ belki bir kuru kayısı ile günü tamamlayacağım.

yarın tartı günü ama ben en fazla aynı kiloda hatta +gr çıkacağım biliyorum.hem reglim, hem kilo vermem yavaşladı gibi hissediyorum ((
halsiz düşerim diye spor yapmak da istemiyorum.ayrıca dizimde menüsküs yırtığı var yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum...

Bu arada bişey soracaktım hanımlar grissini denilen bildiğimiz galeta mı yoksa daha mı farklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…