çok geçmiş olsun bende 15 haftalık kanama sonucu bebegımı kaybettim.27 gün oldu adet olmayı bende bekliyorum bir an önce olup normal düzene girmeyi bende istiyorum 4-6 haftada adet olunuyormuş.bekleyiş içindeyim marttan sonra bende tekrar gebe kalmak istiyorum..sıkıntı etmeyinMerhaba, ben gerçekten hiç iyi değilim arkadaşlar. Bebeğimin gelişimi kalp atışları kesesi çok iyi gelişirken, benim de kan değerlerim de hiçbir problem çıkmamışken, 14. haftada cinsiyet öğrenmek için kontrole gittiğimde meleğimin minik kızımın beni bıraktığını öğrendim. suni sancı hapları ile normal doğum yaptım ardından kürtaj oldum. doğumdan birkaç gün sonra sütüm geldi ilaçla kestik fakat adet olamıyorum. 35. günüm. Dr'um üç ay korunma önerdi. Hemen bebek sahibi olmak istiyorum bir yandan da aynısını yaşamaktan korkuyorum. Benim durumumda olan var mı aranızda. Tavsiyelerinize çok istiyacım var
çok geçmiş olsun bende 15 haftalık kanama sonucu bebegımı kaybettim.27 gün oldu adet olmayı bende bekliyorum bir an önce olup normal düzene girmeyi bende istiyorum 4-6 haftada adet olunuyormuş.bekleyiş içindeyim marttan sonra bende tekrar gebe kalmak istiyorum..sıkıntı etmeyin
Başın sağolsun...sana da çok geçmiş olsun canım. kanamalı düşüklerde adet daha erken oluyor. ölü doğumdan sonra adet süresi uzuyor. hemen bebek sahibi olup yeniden umutlanmak istiyorum. benim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç bebek kaybı yok ilki benim bebeğim.araştırılsın istedim ama ilk ölümde normal karşılıyorlar. kesin bir sebebi vardır ve tekrarında aynı sorunla karşılaşıcam
Başın sağolsun...
Belki bir sebebi var, evet araştırmak gerekiyordur, ama belki de bir sebebi yok... İnsan çok isteyip kaybettiğinde illa bir sebep bekliyor, bir şey söylensin, bir daha aynı acıyı yaşamamak için alınabilecek tüm önlemler alınsın istiyor.
ÇOK DA HAKLI OLARAK!
İnan, seni çok iyi anlıyorum, bu yaz boş gebelik sebebiyle, bende aynı duyguları yaşadım. Kimine basit görünse de biz deli gibi çocuk istediğimizden işin içinden çıkamadık. Şimdide yeniden deniyoruz ama olmuyor.
Üzerimizde öyle bir stres var ki tüm ilişkimizi yıpratmaya başladı. Bazen düşünüyorumda, ne kadar duygusal zekası yerlerde sürünen insanlarmışız. Takılmış plak gibi şunu söyleyip durdum,
Bana bir sebep sunulsun. Bir önlem alınsın. Yolumuza öyle devam edilsin. Kan değerleri, yeni toxo testi, Patoloji raporu, pıhtılaşma, kromozom testi, yumurta ve spermin kromozom yapıları, kalitesi, aklına ne gelirse. İlk düşük olduğu için, devlet yapmıyor. Hepsi özel labratuarda, söylenmez hatta düşünülmez bile böyle durumda ama 4000 den fazla ücreti tuttu.
Elimde olan tek veri, eşimin biraz varikoseli varmış da haberimiz yokmuş, ondan gebe kalmam bu kadar zor oluyormuş, sorun çıkmasında %5 etkisi olabilirmiş...
Söylemek istediğim, bir sorun vardır mutlaka bir dahakine aynı şeyi yaşarız diye düşünme...
Bu seni daha da fazla stresin altına sokmaktan baka bir işe yaramaz.
Bir an önce toparlanmak için, yeni uğraşlar bul, acını yaşa, ama o noktada takılıp kalmamaya çalışırsan gelecekteki hamileleiğinde, seni stresten uzak tutar.
Umarım en hayırlısıyla ve sağlıkla, kucaklarınız dolar.
Tekrar başın sağolsun...
Kan pıhtılaşmasına baktırsım sonuç bekliyorum
15 gün dediler ilk düşükte bakılmıyor özelde 700 tl devlette üçretsiz40 ım çıkınca gidicem hatta ilk adetini ol gel daha erken bakmıyoruz dediler. Ne kadar zamanda çıkıyo sonuçlar?
Canım sen bütün araştırmaları yaptır. Kan pıhtılaşması kromozom testi falan hepsine baktır. Ihmal etme. Başın Sağolsun. Ben de iki kürtaj yaşadım bilirim yaşadığın acıyı. Ben tüm araştırmaları yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı ama en azından yaptırıp içimi rahatlattım. Şimdi nasip deyip yeniden bebek istiyorum ama eğer araştırma yaptırmasaydınız acaba bir sorun mu var yine mi kaybedeceğim korkusu yaşayacaktım.40 ım çıkınca gidicem hatta ilk adetini ol gel daha erken bakmıyoruz dediler. Ne kadar zamanda çıkıyo sonuçlar?
15 gün dediler ilk düşükte bakılmıyor özelde 700 tl devlette üçretsiz
Canım sen bütün araştırmaları yaptır. Kan pıhtılaşması kromozom testi falan hepsine baktır. Ihmal etme. Başın Sağolsun. Ben de iki kürtaj yaşadım bilirim yaşadığın acıyı. Ben tüm araştırmaları yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı ama en azından yaptırıp içimi rahatlattım. Şimdi nasip deyip yeniden bebek istiyorum ama eğer araştırma yaptırmasaydınız acaba bir sorun mu var yine mi kaybedeceğim korkusu yaşayacaktım.
Sen sebep olmadın canım. Eğer bebeğinin nasibi olsaydı yaşayacaktı. Rabbim böyle uygun Görmüş. İnşallah bir sebep bulunur da tedavini olursun canım benim.Fiyatının önemi yok yeterki nedenini öğrenelim. İnş bende de sorun çıkmazda bebeğimin ölümüne ben sebep oldum demem. Sağolun Güzel haberlerinizi okuruz inş allahımın izniyle
Merhaba, ben gerçekten hiç iyi değilim arkadaşlar. Bebeğimin gelişimi kalp atışları kesesi çok iyi gelişirken, benim de kan değerlerim de hiçbir problem çıkmamışken, 14. haftada cinsiyet öğrenmek için kontrole gittiğimde meleğimin minik kızımın beni bıraktığını öğrendim. suni sancı hapları ile normal doğum yaptım ardından kürtaj oldum. doğumdan birkaç gün sonra sütüm geldi ilaçla kestik fakat adet olamıyorum. 35. günüm. Dr'um üç ay korunma önerdi. Hemen bebek sahibi olmak istiyorum bir yandan da aynısını yaşamaktan korkuyorum. Benim durumumda olan var mı aranızda. Tavsiyelerinize çok istiyacım var
Ben de böyle bir şey yaşadım. İdrar testinde hamile olduğumu öğrenince doktora gittim ultrason muayenesinde bebeği gördük fakat 5+4 günlük olduğu için kalp atışını görememiştik. Doktorun bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi. Şehir dışına aileleri ziyarete gittiğimiz için gidemedim. Bebeğim 9 haftalık olduğunda artık sabredemedim bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyordum bu nedenle şehir dışındayken doktora gittik. Doktor ultrason muayenesinde adet tarihinden emin misin bebeğin 6 haftalık görünüyor dedi. Ben tarihimden emindim anladım bebeğin öldüğünü. Doktor da emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi. O da öldüğünden emin olunca nedenlerini konuştuk. İlk üç düşük normal kabul edilir, bunların da en büyük nedeni bebekteki anormalliklerdir dedi. Bebekte genetik anormallikler olduğunda rahim bebeği kabul etmez, yaşatmaz dedi. O zaman değil belki ama daha sonraki günlerde Rabbim'in bana böyle bir bebek vermek istemediğini düşünerek teselli ettim kendimi. Daha sonra sağlıklı bebekler vereceğini düşünerek şükrettim. Bana da doktorun korunma vermişti. Olur da çocuk olursa aynı şey tekrar yaşanır mı dedim. Yaşanacağından değil, rahmin hamilelik öncesindeki haline dönmesini istiyoruz dedi. Tekrar geçmiş olsun..Merhaba, ben gerçekten hiç iyi değilim arkadaşlar. Bebeğimin gelişimi kalp atışları kesesi çok iyi gelişirken, benim de kan değerlerim de hiçbir problem çıkmamışken, 14. haftada cinsiyet öğrenmek için kontrole gittiğimde meleğimin minik kızımın beni bıraktığını öğrendim. suni sancı hapları ile normal doğum yaptım ardından kürtaj oldum. doğumdan birkaç gün sonra sütüm geldi ilaçla kestik fakat adet olamıyorum. 35. günüm. Dr'um üç ay korunma önerdi. Hemen bebek sahibi olmak istiyorum bir yandan da aynısını yaşamaktan korkuyorum. Benim durumumda olan var mı aranızda. Tavsiyelerinize çok istiyacım var
Geçmiş olsun canım, aynı sorunla karşılaşırım diye stres yapma kendine, yiyecek ekmeği varsa ne zorluklar atlatıp dünyaya geliyor bebekler. Yalnız ilk ölüm değil üçe kadar normal kabul ediyorlar. Hatta doktorum %80,90 düşükle sonuçlanır ilk gebelikler demişti. Sebebinin de %90 bebekteki anormallikler olduğunu söylemişti. Ölümle sonuçlanan gebeliklerde adetin geciktiğini söylemişsiniz kişiden kişiye değişiyor sanırım benim kanamam yoktu kalbi durmuştu bebeğimin. Kürtajdan bir hafta sonra da adet gördüm.sana da çok geçmiş olsun canım. kanamalı düşüklerde adet daha erken oluyor. ölü doğumdan sonra adet süresi uzuyor. hemen bebek sahibi olup yeniden umutlanmak istiyorum. benim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç bebek kaybı yok ilki benim bebeğim.araştırılsın istedim ama ilk ölümde normal karşılıyorlar. kesin bir sebebi vardır ve tekrarında aynı sorunla karşılaşıcam
Ben de böyle bir şey yaşadım. İdrar testinde hamile olduğumu öğrenince doktora gittim ultrason muayenesinde bebeği gördük fakat 5+4 günlük olduğu için kalp atışını görememiştik. Doktorun bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi. Şehir dışına aileleri ziyarete gittiğimiz için gidemedim. Bebeğim 9 haftalık olduğunda artık sabredemedim bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyordum bu nedenle şehir dışındayken doktora gittik. Doktor ultrason muayenesinde adet tarihinden emin misin bebeğin 6 haftalık görünüyor dedi. Ben tarihimden emindim anladım bebeğin öldüğünü. Doktor da emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi. O da öldüğünden emin olunca nedenlerini konuştuk. İlk üç düşük normal kabul edilir, bunların da en büyük nedeni bebekteki anormalliklerdir dedi. Bebekte genetik anormallikler olduğunda rahim bebeği kabul etmez, yaşatmaz dedi. O zaman değil belki ama daha sonraki günlerde Rabbim'in bana böyle bir bebek vermek istemediğini düşünerek teselli ettim kendimi. Daha sonra sağlıklı bebekler vereceğini düşünerek şükrettim. Bana da doktorun korunma vermişti. Olur da çocuk olursa aynı şey tekrar yaşanır mı dedim. Yaşanacağından değil, rahmin hamilelik öncesindeki haline dönmesini istiyoruz dedi. Tekrar geçmiş olsun..
Geçmiş olsun canım, aynı sorunla karşılaşırım diye stres yapma kendine, yiyecek ekmeği varsa ne zorluklar atlatıp dünyaya geliyor bebekler. Yalnız ilk ölüm değil üçe kadar normal kabul ediyorlar. Hatta doktorum %80,90 düşükle sonuçlanır ilk gebelikler demişti. Sebebinin de %90 bebekteki anormallikler olduğunu söylemişti. Ölümle sonuçlanan gebeliklerde adetin geciktiğini söylemişsiniz kişiden kişiye değişiyor sanırım benim kanamam yoktu kalbi durmuştu bebeğimin. Kürtajdan bir hafta sonra da adet gördüm.
Şu çok geçmeden adet olma olayı hemen olsa çok sevincem bekleyince offTeşekkür ederim. ölü doğumlarda adet gecikiyor. normal doğum yapılıp lohusalığa geçildiği için. sadece kürtajdan sonra kadın lohusa olmuyor ve çok geçmeden adet oluyor. ben de acaba hasta mı olcaktı bebeğim diye düşünüyorum ama bende de bir problem olması düşüncesini de çıkaramıyorum aklımdan
Şu çok geçmeden adet olma olayı hemen olsa çok sevincem bekleyince off
Merhaba, ben gerçekten hiç iyi değilim arkadaşlar. Bebeğimin gelişimi kalp atışları kesesi çok iyi gelişirken, benim de kan değerlerim de hiçbir problem çıkmamışken, 14. haftada cinsiyet öğrenmek için kontrole gittiğimde meleğimin minik kızımın beni bıraktığını öğrendim. suni sancı hapları ile normal doğum yaptım ardından kürtaj oldum. doğumdan birkaç gün sonra sütüm geldi ilaçla kestik fakat adet olamıyorum. 35. günüm. Dr'um üç ay korunma önerdi. Hemen bebek sahibi olmak istiyorum bir yandan da aynısını yaşamaktan korkuyorum. Benim durumumda olan var mı aranızda. Tavsiyelerinize çok istiyacım var
canım geçmiş olsun 13 haftalık kayıp yaşadım bende kalp durması sebebiyle kürtaj oldum ilk adetimi 38.gün oldum ikincisi normal düzenimde geldi korunmayı bu ay bırakıyoruz kısmetse rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize..