- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
aminnn hiçbirimize yaşatmasın rabbim. sebebini öğrenebildiniz mi? birde sadece kürtaj mı oldunuz. ben 15 ocakta önce suni sancıyla normal doğum yaptım sonra kürtaj oldum henüz adet olamadım
evet bu benim ikinci düşüğüm ve ikisinde de sadece kürtaj oldum canım ilki 7,5 haftalıktı kalbi durduğunda sebebi kanda pıhtılaşma dedi dr mtfr ve factor v heterezigot ikincide iğne kullandım ama sonuç değişmedi canım hayırlısı taktir allahın..
canım geçmiş olsun 13 haftalık kayıp yaşadım bende kalp durması sebebiyle kürtaj oldum ilk adetimi 38.gün oldum ikincisi normal düzenimde geldi korunmayı bu ay bırakıyoruz kısmetse rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize..
bakın hiç birimiz tek değiliz 15 haftada benımkı idi(( 38 gün adet oldun ise daha benim de var ozaman korunmayı birakcam mart ayından sonra çok üzülüyor insan ama hayırlısı demekki böyle imiş.bende suni sancı ile doğum sonra küretaj 22 ocakta benimki idi
benim 5 yaşında kızım var bu ilk düşüğüm insallah bidaha karşılaşmayız çok zorevet gebelik süresine göre adet değişiyor ben ilkinde 34.gün olmuştum ikincisinde 38.gün oldum
benim 5 yaşında kızım var bu ilk düşüğüm insallah bidaha karşılaşmayız çok zor(
Patalojide temiz geldi ben stresten şüpheleniyorum ama kan pıhtılaşmasına baktırdım sonuç bekliyorumsıkma canını bak sende bir problem yokmuş bebekte sorun varmış demekki
Patalojide temiz geldi ben stresten şüpheleniyorum ama kan pıhtılaşmasına baktırdım sonuç bekliyorum
Mrhb arkadaslar bendev10 haftlk gebeyim yarin konrtlm var cok korkuyorum bu ay cok kotu seyler yasadim insllh bebegim zarar gormemistir kalp kontrlune cagirdi doktr bi belirti verir mibacaba
ben ada çayı içiyorum bakalım faydası olcakmı 30 gün olduadet söktürücü bitkiler var. şu dönemde çaylarını içsek kısıntı olur mu sizce kızlar ?
ben ada çayı içiyorum bakalım faydası olcakmı 30 gün oldu
2 bardak 1 hft dır içiyorum çivanpercemini duydum ama doğal süreçi bozar diye korktumgünde kaç tane içiyosun? ben normalde de içiyodum adet söktürdüğünü bilmiyodum. birde civan perçemi varmış söktürücü
Tıp fakultesinde ücretsiz çoşmuş onlar 9 bine tüp bebek yaparsınKızlar şuan medipol hastanesindeyim. Genetik testler 9 bin lira tutuyor. Siz nerede kaça yaptırdınız bunları ?
Canım 3 tane yaptım de sendeTıp fakültesinde de bakmıyolar sigortam karşılamadı ilk ölüm diye. İlla üç tane bebeğimiz mi ölcek bizim. Yada çok paramız olcak bizim sıkıntımızı araştırmaları için
ben tıp fakultesine verdimCanım 3 tane yaptım de sende