12 haftalık meleğimin sebepsiz kalbi durmuş

aminnn hiçbirimize yaşatmasın rabbim. sebebini öğrenebildiniz mi? birde sadece kürtaj mı oldunuz. ben 15 ocakta önce suni sancıyla normal doğum yaptım sonra kürtaj oldum henüz adet olamadım :110:

evet bu benim ikinci düşüğüm ve ikisinde de sadece kürtaj oldum canım ilki 7,5 haftalıktı kalbi durduğunda sebebi kanda pıhtılaşma dedi dr mtfr ve factor v heterezigot ikincide iğne kullandım ama sonuç değişmedi canım hayırlısı taktir allahın..

evet bu benim ikinci düşüğüm ve ikisinde de sadece kürtaj oldum canım ilki 7,5 haftalıktı kalbi durduğunda sebebi kanda pıhtılaşma dedi dr mtfr ve factor v heterezigot ikincide iğne kullandım ama sonuç değişmedi canım hayırlısı taktir allahın..

inş üçüncüyü sağlıkla kucağına alırsın. neden oluyo acaba bu pıhtılaşma. adetlerim hep karın ağrılı olurdu,bende ondan şüpheleniyorum. c.tesi dr a gidicem bakalım test yapıcaklar mı.

canım geçmiş olsun 13 haftalık kayıp yaşadım bende kalp durması sebebiyle kürtaj oldum ilk adetimi 38.gün oldum ikincisi normal düzenimde geldi korunmayı bu ay bırakıyoruz kısmetse rabbim tekrarını yaşatmasın hiçbirimize..

bakın hiç birimiz tek değiliz 15 haftada benımkı idi:KK43:(( 38 gün adet oldun ise daha benim de var ozaman korunmayı birakcam mart ayından sonra çok üzülüyor insan ama hayırlısı demekki böyle imiş.bende suni sancı ile doğum sonra küretaj 22 ocakta benimki idi

bakın hiç birimiz tek değiliz 15 haftada benımkı idi:KK43:(( 38 gün adet oldun ise daha benim de var ozaman korunmayı birakcam mart ayından sonra çok üzülüyor insan ama hayırlısı demekki böyle imiş.bende suni sancı ile doğum sonra küretaj 22 ocakta benimki idi

evet gebelik süresine göre adet değişiyor ben ilkinde 34.gün olmuştum ikincisinde 38.gün oldum

Mrhb arkadaslar bendev10 haftlk gebeyim yarin konrtlm var cok korkuyorum bu ay cok kotu seyler yasadim insllh bebegim zarar gormemistir kalp kontrlune cagirdi doktr bi belirti verir mibacaba

Patalojide temiz geldi ben stresten şüpheleniyorum ama kan pıhtılaşmasına baktırdım sonuç bekliyorum✌️

Mrhb arkadaslar bendev10 haftlk gebeyim yarin konrtlm var cok korkuyorum bu ay cok kotu seyler yasadim insllh bebegim zarar gormemistir kalp kontrlune cagirdi doktr bi belirti verir mibacaba

stres kalp durmasına neden olur mu bilemiyorum ama kalp durmasının hiçbir belirtisi olmadığına eminim.

adet söktürücü bitkiler var. şu dönemde çaylarını içsek kısıntı olur mu sizce kızlar ?

Kızlar şuan medipol hastanesindeyim. Genetik testler 9 bin lira tutuyor. Siz nerede kaça yaptırdınız bunları ?

Tıp fakültesinde de bakmıyolar sigortam karşılamadı ilk ölüm diye. İlla üç tane bebeğimiz mi ölcek bizim. Yada çok paramız olcak bizim sıkıntımızı araştırmaları için

Allah sabır versin canım.Rabbim tez zamanda yeniden yuzunu guldurur insaallah

Kızlar sonunda adet oldum. Testlerin hepsini yaptırdım. Bir ay sonra sonuçlanıcak. Adetimden sonra denemeye başlıycam beklemiycem üç adet. Sonuçlarımı aldığımda hamileliğimi öğrenirim inş. Yalatıcak olan rabbim o yüzden beklemeye gerek yok diye düşünüyorum

X