• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 12 günlük kızımı yoğun bakıma aldılar...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar aynı durumu yaşayan oldumu şu an kendimi çok çaresiz yarım hissediyorum.. iki gün önce bebeğimin ateşi vardı doktora götürdük bize yok dedi ki yoktuda bende bizimki yanlış gösteriyor herhalde diye düşündüm birde yeni doğanlarda vs ateş önemli değil dedi 6 aylığa kadar, gecede alnı falan çok sıcaktı dünde normal doktor kontrolümüz vardı sarılık için, doktora söyledik böyle böyle oldu diye kadında banada sıcak geldi dedi ateşini ölçtü vardı kusma oldumu dedi bende evet dedim acil kan tahlili idrar tahlili istedi 12 günlük bebekte bu normal değil dedi ve kanında bi değeri aşırı düşük belli bir kritik seviye varmış oraya düşerse beyin kanaması, burun, kulak kanaması iç kanama vs geçire bilirmiş bu yüzden şu an yoğum bakımda yatıyor doktorlara vermeden yavrumu öpemedim bile şu an o kadar çok canım yanıyor ki... nasıl ne yapıyor bilemiyorum benim koynumda uyuyordu sürekli diğer türlü uyumuyordu çok acıkıyordu karnı tokmu bilemiyorum çok zor bir durum ve en az beş gün orada kalıcakmış.Normalde sütüm çok geliyordu kızım içtiği zaman baya ses geliyordu bazen ağzından akıyordu veya gümüş kapağın içi dolu oluyordu şimdi süt sağıyorum ve nedense çok az akıyor biberonda 30 ml anca buluyor bulmuyor

Son düzenleme:
Kızlar aynı durumu yaşayan oldumu şu an kendimi çok çaresiz yarım hissediyorum.. iki gün önce bebeğimin ateşi vardı doktora götürdük bize yok dedi ki yoktuda bende bizimki yanlış gösteriyor herhalde diye düşündüm birde yeni doğanlarda vs ateş önemli değil dedi 6 aylığa kadar, gecede alnı falan çok sıcaktı dünde normal doktor kontrolümüz vardı sarılık için, doktora söyledik böyle böyle oldu diye kadında banada sıcak geldi dedi ateşini ölçtü vardı kusma oldumu dedi bende evet dedim acil kan tahlili idrar tahlili istedi 12 günlük bebekte bu normal değil dedi ve kanında bi değeri aşırı düşük belli bir kritik seviye varmış oraya düşerse beyin kanaması, burun, kulak kanaması iç kanama vs geçire bilirmiş bu yüzden şu an yoğum bakımda yatıyor doktorlara vermeden yavrumu öpemedim bile şu an o kadar çok canım yanıyor ki... nasıl ne yapıyor bilemiyorum benim koynumda uyuyordu sürekli diğer türlü uyumuyordu çok acıkıyordu karnı tokmu bilemiyorum çok zor bir durum ve en az beş gün orada kalıcakmış
Su mübarek ramazan ayının ilk sahur vaktinde bebeğinize Rabbım tez zamanda sifa versin inşallah sağlığına kavusmus bir şekilde tekrar kucağınıza alırsınız 🤲
Yaşadığınız duygu yogunlugunu tahmin edebiliyorum ama kendinizi fazla yıpratmayin lütfen. Bol bol dinlenin bebeginiz geldiğinde dinç bir şekilde karşılayın onu size ihtiyacı var ❤

Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı mübarek gecede şifa versin🙏 tüm hastalarımıza.

Su mübarek ramazan ayının ilk sahur vaktinde bebeğinize Rabbım tez zamanda sifa versin inşallah sağlığına kavusmus bir şekilde tekrar kucağınıza alırsınız 🤲
Yaşadığınız duygu yogunlugunu tahmin edebiliyorum ama kendinizi fazla yıpratmayin lütfen. Bol bol dinlenin bebeginiz geldiğinde dinç bir şekilde karşılayın onu size ihtiyacı var ❤
Çok teşekkür ederim inşallah ama elimde değil şu an rahat rahat yatıyorum sadece iki saatte kalkıp süt sağıyorum neden bilmiyorum sütümde azaldı en fazla iki saat aralığında bir saat uyuyorum ama uyumuş gibi değilim bebeğim yanımdayken daha şyi uyuyordum ki o varkende kalkıyordum hep😞beynim kazan gibi şu an ne için doktora gittik ne oldu

Oyy geçmiş olsun.. lohusasiniz tabi şuan yeni doğum yapmış biri olarak duygularınız da çok yoğun.. inşallah bebeğiniz daha da iyi olup yanınıza gelicek tez vakitte allahin izniyle.. siz güçlü durun oda durur
Size Rabbimden ferahlık kuvvet diliyorum inşallah daha iyi olursunuz ikinizde 🤗

Sarılık değeri çok uçta değildir belki canınızı sıkmayın sütünüz kesilmesin kardeşimin oğluda aynı oldu sadece ateş ve kusma yoktu daha eve getirmeden iki gün ışın tedavisi aldı iyileşti şimdi 3 yaşında hiçbirşeyi yok çok şükür rabbim ramazan ayının hürmetine sizin yavrunuza ve şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin inşaallah

Benim kizim da 20 gunlukken yogun bakimda yatti. Sadece 3 saatte bir emzirmek icin yanina girebiliyordum. Ne hissettirdigini cok iyi bilirim. Akliniz her saniye onda. Napiyor uyuyabiliyor mu karnini doyuruyor mu agliyor mu. Ama geçiyor hepsi merak etmeyin bebekler her ortama uyum sagliyor. Önemli olan sagligina kavuşması. Sonrasında acısını çıkarırsınız ayri kaldiginiz zamanlarin. Hicbir sey hatirlamayacak iciniz rahat olsun

Benim kizim da 20 gunlukken yogun bakimda yatti. Sadece 3 saatte bir emzirmek icin yanina girebiliyordum. Ne hissettirdigini cok iyi bilirim. Akliniz her saniye onda. Napiyor uyuyabiliyor mu karnini doyuruyor mu agliyor mu. Ama geçiyor hepsi merak etmeyin bebekler her ortama uyum sagliyor. Önemli olan sagligina kavuşması. Sonrasında acısını çıkarırsınız ayri kaldiginiz zamanlarin. Hicbir sey hatirlamayacak iciniz rahat olsun
Ne güzel siz girebiliyormuşsunuz bizde yasak belli bir günler de giriliyormuş o da 10 dakikaymış... inşallah öyle olur bide geceden beri süt sağıyorum her seferinde dahada azalıyor normalde bu kadar az değildi kızım şapur şupur yutuyordu seslerinden anlaşılıyordu... şimdi biberondaki 30ml zar zor buluyor bulmuyor

Çok şanslıymışsınız doktorunuz farketmiş. Bugünler geçecek ,yine sağlıkla yanınıza gelecek.sütüde kafanıza takmayın,mamaylada büyür. Önemli olan sağlığı ,sizin ona vereceğiniz sevgi. Allah yardımcınız olsun.şifa versin...

Ne güzel siz girebiliyormuşsunuz bizde yasak belli bir günler de giriliyormuş o da 10 dakikaymış... inşallah öyle olur bide geceden beri süt sağıyorum her seferinde dahada azalıyor normalde bu kadar az değildi kızım şapur şupur yutuyordu seslerinden anlaşılıyordu... şimdi biberondaki 30ml zar zor buluyor bulmuyor
Ne kadar kalacağı belli mi ? Sütünüz yine çoğalır benim de çok azalmıştı sonra artti yine

Allah'ım sana güç versin benimde oğlum 10 gün sarılık yüzünden yattı hamdolsun şimdi iyi ... Seninde öyle olacak kendini uzup sütünü etkileme 3 saatte sağ ve yolla ... Lütfen duygusala bağlama orada çok iyi bakıyorlar tabii senin gibi değil ama üzülecek bir durum yok .

Ne kadar kalacağı belli mi ? Sütünüz yine çoğalır benim de çok azalmıştı sonra artti yine
Dün doktor en az beş gün kalıcak kan değerlerini sürekli kontrol edicez dedi bugün gittik başka doktor vardı onla konuştuk kan değerinde ki düşük değer yükselmiş bugün veya yarın sabah tekrar bakıcaklarmış eğer iyise çıkacakmış

Dün doktor en az beş gün kalıcak kan değerlerini sürekli kontrol edicez dedi bugün gittik başka doktor vardı onla konuştuk kan değerinde ki düşük değer yükselmiş bugün veya yarın sabah tekrar bakıcaklarmış eğer iyise çıkacakmış
Çok sevindim. Kavuşunca bol bol sarıl kokla emzir. Bebeğin seni hissetsin

Gecmis olsun. Rabbim hayirlisiyla cabucak kavuştursun. Ates yenidoganlarda cok onemli iyi bir drmuş ki kan tahlili ile bakmis anlamis ne oldugunu. Hastanede pamuk gibi bakarlar inşallah ona.
Benimde ikinci kizim erken dogdu. Baştan yanima verildi 2 saat sonra alindi. 8. Gün evime getirdim. Entube edilmişti..

Sutunuzun azalmasi normal, uzgunsunuz bebek yaninizda yok, bebegin emmesi ile makina sagimi bir değil. Uzulmeyin bebek gelince sutunuz yine cogalir. Ben yogun bakimdayken mama verdim sonrasinda hic vermedim suan 14 aylik emiyor hâla

Gecmis olsun. Rabbim hayirlisiyla cabucak kavuştursun. Ates yenidoganlarda cok onemli iyi bir drmuş ki kan tahlili ile bakmis anlamis ne oldugunu. Hastanede pamuk gibi bakarlar inşallah ona.
Benimde ikinci kizim erken dogdu. Baştan yanima verildi 2 saat sonra alindi. 8. Gün evime getirdim. Entube edilmişti..

Sutunuzun azalmasi normal, uzgunsunuz bebek yaninizda yok, bebegin emmesi ile makina sagimi bir değil. Uzulmeyin bebek gelince sutunuz yine cogalir. Ben yogun bakimdayken mama verdim sonrasinda hic vermedim suan 14 aylik emiyor hâla
Amin inşallah.. Aynen öyle makine mesela şuan almıyor fazla ama ben elimle göğüsümü sıkınca baya süt geliyor anlamadım inşallah çoğalırda kesilmez😞 sizinkide zormuş geçmiş olsun umarım rabbim bir daha ayırmaz

Back