12 günlük bandajız fotom

pucer83 senın burnunda cok guzel olmus cıdden. sadullah bey cok basarılıymıs yaaa.yazın bend eolcam ınss.fıyattada nlasabılrısek tabı..pucer83 senın amelıyatın nekadara mal oldu

bende de deviasyon vardı senin gibi sol tarafımda :)) her bünye farklı tepki gösteriyor..ben kontrolüme gittigim gün benim gibi ameliyatlı bir bayan vardı ve yüzünde hic bir sey yokdu ..
hepsi geciyor ama sonra degisik bir surat hatırası kalıyor fotolarda :)))

pucer83 senın burnunda cok guzel olmus cıdden. sadullah bey cok basarılıymıs yaaa.yazın bend eolcam ınss.fıyattada nlasabılrısek tabı..pucer83 senın amelıyatın nekadara mal oldu

tesekkürler canım ama ben izmirde Cüneyt Özek'e ameliyat oldum

cnm gecmıs olsun bnde 12.gunu atlattım ama şiş ya resımlerde eskısınden buyuk(

pucer burnun cok guzel massalah gecmıs olsunnn .....
lebeaute mafoldumben bende aynı dertten muzdarıbım valla gercı benım 9 gunluk ama hemen hemen aynı sayılır ... hatta bende daha morluklar da var off sınır oluyorummm

ameliyat oldugunu bilmiyordum çok geçmiş olsun cnm..düz baktıgımda aynaya benim de burnum halen şiş geliyor halen kücülmedi tam olarak ..baktım profiline albüm yapmamışsın foto paylaşırsan haber ver görmek isterim

tesekkurler canım sanada geçmiş olsun.bugün benim 12.günüm ve düne göre burnumun şişi biraz daha inmiş.gözümde hala hafif bir kanlanma ve morluk var.

tesekkurler canım sanada geçmiş olsun.bugün benim 12.günüm ve düne göre burnumun şişi biraz daha inmiş.gözümde hala hafif bir kanlanma ve morluk var.

geçicek kızlar her güzelligin bir bedeli oluyor sabır etmemiz lazım ..sonucunda ulaşacagımız hali düsünelim..kemerlerden falan kurtulduk :)) sositososito
morluklar şişlikler kanlanmalar hepsi terkecidek suratımızı

:sm_cool: haklıssıınnnn
çok pozitifsin canım yaa cesaret melegım benımmmmmma.s.

edamisra öncelikle geçmiş olsun.Burnun harika görünüyor.Benim sormak istediğim ne kadara ameliyat oldun bir de bende deviasyon da olması gerekiyor sende de bu problem var mıydı? ben tek doktora hem estetiği hem de deviasyonu yaptırmak istiyorum senin doktorun bunun için uygun mudur?

attım cevap sana cnm a.s.

Edamisra burnunn tek kelime ile süper olmuş acaba hangi teknikle ameliyat oldun kapalı mı açık mı ve genelde sadullah bey hangisini tercih ediyor?

edacım bana doktor hakkında bıraz bılgı verırımısn.ayrıca kaca amelıyat oldun kac gun sonraya randevu verdı..yapılan dıger tahlıller flan neler..hastanede yattınmı..hazıranda dusunuyorum ıns bende.butun herseyı paylasırsan benımle cok sevınırm.ozelden atamıyorum ne yazkıı bana ozele msj atarsan sevınırm.simdiden saol

edamisra senin eski fotonu gördüm aslında burnun o kadar da kötü değilmiş. tabi şimdi harika gözüküyor o ayrı:) kapalı teknikle olduğuna göre kemik falan kırmadılar sanırım yoksa yanlışmıyım. doktor nasıl bir teknikle yapıldığını anlattımı sana merak ettim..bilmiyorumkismile

ihtiyacım bana göre vardı kemer benim icin sinir bozucuydu :)) acık teknikde yapılabilen hersey kapalıda da yapılabiliyor bildigim kadarıyla ;ancak kırma işlemini artık hic bir dr yapmıyor sanırım ..kemik testeresiyle kesiyorlar ..bende kırma olmadı kesme ve törpüleme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…