12 günlük bandajız fotom

eda cım bende cıktım amelıyattan 3. gunum ıste benımkı de guzel duruyor ama kanama benı mahvettı doktora da ulasamıyorum ev nosunu falan bılıyormusun canım yaa kafayı yedırecek bu kanama bana((

eda cım bende cıktım amelıyattan 3. gunum ıste benımkı de guzel duruyor ama kanama benı mahvettı doktora da ulasamıyorum ev nosunu falan bılıyormusun canım yaa kafayı yedırecek bu kanama bana((

öncelikle geçmiş olsun canım ..bende de cebiyle muayenehanesinin nosu mevcut bir tek ..kanama nasıl bir kanama canım sızmalar oluyor her burnunu silişte ama o cok normal şırıl şırıl bir kanamanmı var yoksa senin? agrın sızın yok dimi

edamisra cnm ne zaman yeni fotolar ekliyosuuunnn bayanssulusmile

edacım cok agrım war hatta beynım yerınden cıkcak gıbı oluyor devamlı agrıkesıcı ıcıorum burun delıklerımde cok tıkalı ondan mı acaba kan pıhtısıyla dolular doktor bıse olmaz dıo baska bıse demıo ooff off

guzguz dr um sadullah karun

fstk bi kac gün icinde cekip koyarım istersen :))

crazy 'cim bende agrı falan olmadı bu kadar.. agrı kesicilerini antipyotigini zamanında icmeye devam et ..devamlı yüksek yastıkda uzan ayakda dolaşma, oturma,ilaclar uyku yapıyor aynı zamanda bol bol uyumaya calış agrı kitlesi herkesin farklı oluyor senin vücudun agrıya hassas anladıgım kadarıyla ..burnunun alacagı yeni şekli düşün sonucunu düsün canım..yemegini güzelce ye vücudunun enerjiye ihtiyacı olacak ...bende sızıntılar oldu ama kanamam olmadı ama ben ameliyat sonrası çok kan kustum belki ondan olmadı sen kuskamışsın çünki..kulak temizleme cubuguyla burnunun ucundan içine iyicene sokmadan kenardan kenardan temizlemeye calış .

zemuszemus koy cnm beklicem ay eski burnunu cok merak ediyorum onuda eklesene :kedi: ay cok seymi istiyorum nee sırnaşık şey

cnm edamisranin profilinde resimler :)

eski halinlede cok güzelmissin cnm ama simdi barbie gibi olmussun masalllahhh bayanssulusmile
ay bi burun bi insanii gercekten ne kadar degistiriyo yaaa süpersin cnmmm kaydirigubbakcemile5

edamısra senınde burnun cok güzel olmus 12.günün olmasına ragmen gözünde kanlanma yokmus.burnundan kemık kesilip cıkartıldı mı yoksa törpüleme işlemiyle mi düzeltti doktor

edamısra senınde burnun cok güzel olmus 12.günün olmasına ragmen gözünde kanlanma yokmus.burnundan kemık kesilip cıkartıldı mı yoksa törpüleme işlemiyle mi düzeltti doktor

hem kesip alma hemde törpüleme işlemi olmuş ..gözümün icinde kanlanma olmadı ama onun dışında çok şey oldu ..dedimki ilk günler burnumu yaptırdım ama galiba yüzümün geri kalanını kaybettim :))

Masallah 12.gününde hiçbirseyin kalmamıs hemen iyilesmişsin.Benımde resmimde gördüğün gibi öndeki yassı kemik kesip çıkartıldı sol tarafta nefesalma sorunu varmıs onu da düzeltmiş doktorum.belki kemiğim büyük oldugu için daha cok hasar görmüş olabilirimm :) bide etim havalıymış doktorum öyle dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…