• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün önce çatlatma iğnesi 6 gün önce transfer idrar testinde pozitip hamile miyim

LaLw12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
127
32
28
27
Merhaba 12 önce çatlatma iğnesi transfer günümüzde sayarsak bugün 7 günüm erken gebelik testi yaptım ilk başta gözle görülür şekilde hayalet çizgi vardı sonra kuruyunca sahada belirginlesti çatlatma iğnesi de beta salgiliyormus acaba iğneden mi yoksa hamile miyim

Eklentiler

• IMG20250212173715.jpg
    IMG20250212173715.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba 12 önce çatlatma iğnesi transfer günümüzde sayarsak bugün 7 günüm erken gebelik testi yaptım ilk başta gözle görülür şekilde hayalet çizgi vardı sonra kuruyunca sahada belirginlesti çatlatma iğnesi de beta salgiliyormus acaba iğneden mi yoksa hamile miyim
Sanmıyorum cnm catlatma ignesi bu kadar net cıkarmazdı 12.günde
Bence hamilesin.
Benim de transferden sonra 7.gün erken gebelikte bundan daha silikti, catlatma iğnesinin de 13.günüydü

Sanmıyorum cnm catlatma ignesi bu kadar net cıkarmazdı 12.günde
Bence hamilesin.
Benim de transferden sonra 7.gün erken gebelikte bundan daha silikti, catlatma iğnesinin de 13.günüydü
İnşallah canım ilk denemem pazar günü kan vericem kasıklarımda da bugün daha belirgin yoğun batmalar oluyor sizdemi transferden önceki hafta çatlatma iğnesi vuruldunuz hayırlı olsun Sağlıkla huzurla kucağiniza alın inşallah bebesinizi

İnşallah canım ilk denemem pazar günü kan vericem kasıklarımda da bugün daha belirgin yoğun batmalar oluyor sizdemi transferden önceki hafta çatlatma iğnesi vuruldunuz hayırlı olsun Sağlıkla huzurla kucağiniza alın inşallah bebesinizi
Amin İnşallah cnm. Evet sanırım transferden 5-6 gün önce catlatma ignesi vurulmuştum. Senin baya belirgin cıkmış benim daha silikti. Hiçbir belirtim de yoktu. İnşallah güzel bir değer cıkar senin de saglıkla kucagına alırsın

Amin İnşallah cnm. Evet sanırım transferden 5-6 gün önce catlatma ignesi vurulmuştum. Senin baya belirgin cıkmış benim daha silikti. Hiçbir belirtim de yoktu. İnşallah güzel bir değer cıkar senin de saglıkla kucagına alırsın
İnşallah kac aylık hamile siniz birde dondurulmuş muydu kalitesi neydi benim de ilk başka çok silikti ışık altında ancak anlaşılıyordu sonra kuruyunca iyice belirginlesmis

Daha cok yeni 9 haftalık. Dondurulmuş 5 aa idi. Tek embriyomdu zaten🥹.
Çok şükür benim eşim azospermi hastasıydı his sperm çıkmıyor yani kendim araştırıp tedavi uyguladım evde vitaminler macunlar tek tük çıkışımız oldu 7 defa sperm testi verdi eşim. Toplasaniz 20 adet sperm vardı bendende 20 yumurta toplandi 15 tanesi kullanildi 10 tane döllendi 6 tane donduruldu benimkinde 4AA kalitedeydi çok şükür inşallah tutunmustur benim ikinci tüp bebek denemem ilk denememde eşim ameliyat olmuştu öyle sperm bulmuşlardı 12 yumurrtadan 2 tane dollenmisti onlarda 5.gune gelmemislerdi cahildik ameliyat olduk hemen benim yumustlama tedavim hiç güzel yapilmadi opudan önce yumurtaların çatladı busefer 2 sene araştırma yaptım hastaneyi değiştirdim çok şükür burdaki doktorum çok güzel tedavi uyguladı. Transferden önce ve sonra iğne vurulmadim doğal akışına birakti sadece folik asit ve duphaston kullaniyorum

Nerden buldunuz iğneyi

Nerden buldunuz iğneyi
Merhaba! Bende bütün imkanlarım ile, Türkiye'nin bir kaç bölgesinde yaşayan arkadaşlarla beraber aradım, ama bulamadım. Sonra, İzmir'de bir eczaneden buldum. Elinde varmış. Yine lazım olursa, yardımcı olacağını söyledi eczacı. Fiyatı bin 100 küsur TL . Ovitrelle 250.

Merhaba! Bende bütün imkanlarım ile, Türkiye'nin bir kaç bölgesinde yaşayan arkadaşlarla beraber aradım, ama bulamadım. Sonra, İzmir'de bir eczaneden buldum. Elinde varmış. Yine lazım olursa, yardımcı olacağını söyledi eczacı. Fiyatı bin 100 küsur TL . Ovitrelle 250.
Varmı şimdi orda acaba

Dünden beri Diyarbakır aradım bulamadım normal de dün yapmam lazımdı çatlama kırılma için

Vallahi bilmiyorum. Arar sorarım isterseniz...
Bide siz merkezde , ana yol üzerinde olan eczanelere sorun, oralarda daha fazla oluyormuş

İstanbul'da yaşıyorum ben eczacim sağolsun depolara baktı eczanelerle görüştü 1 tane kalmıştı ellerinde öyle yani
Çok şanslısiniz o zaman ne yaptın peki inşallah ise yaramistir niye yok ki anlamdim

Vallahi bilmiyorum. Arar sorarım isterseniz...
Bide siz merkezde , ana yol üzerinde olan eczanelere sorun, oralarda daha fazla oluyormuş
Baktım yok bulsanız bile artık geç olmuştur bence diğer aya kaldı siz ne zaman yaptınız iğneyi

Çok şanslısiniz o zaman ne yaptın peki inşallah ise yaramistir niye yok ki anlamdim
Çok şükür pozitif oldu öyle nedense bu iğneyi bulmak cok zor hemsirenize sorun başka bir çatlatma iğnesi vardı ismini hatırlamıyorum bulamazsanız mecbur başka kullanacaksınız

Çok şükür pozitif oldu öyle nedense bu iğneyi bulmak cok zor hemsirenize sorun başka bir çatlatma iğnesi vardı ismini hatırlamıyorum bulamazsanız mecbur başka kullanacaksınız
Sizin tüp bebek mi ben normal tedavi görünüyorum doktor yumurtalara baktı öyle yap dedi doktor sordum dedi yapacak birşey bulunmuyorsq

Sizin tüp bebek mi ben normal tedavi görünüyorum doktor yumurtalara baktı öyle yap dedi doktor sordum dedi yapacak birşey bulunmuyorsq
Hım anladım bizim tüp bebek ondan tedaviniz yarım kalmasın dedim ozaman bidahaki ay inşallah bulursunuz

Back