12 gün gecikme idrar pozitif beta 1.20 hamile olabilir miyim

Benim eşimde çok rahat ya keşke onun gibi olsam diyorum ama işte çevre olmuyor mu olmuyor heralde dedikçe deliriyorum. Yapmadım kardeşim yaw düşünmedim yapmadım diyorum anlatamıyorum

Benim eşimde çok rahat ya keşke onun gibi olsam diyorum ama işte çevre olmuyor mu olmuyor heralde dedikçe deliriyorum. Yapmadım kardeşim yaw düşünmedim yapmadım diyorum anlatamıyorum
Valla tek gelinim ama 5 görümce hepsinde 2 çocuk var. Ee biz erkekten torun istiyoruz yoksa sende sorun mu var gibi imalarla karşı karşıyayım. Şu anda kimseye söylemedim. 5 aylık olana kadar içimde tutacağım

Valla tek gelinim ama 5 görümce hepsinde 2 çocuk var. Ee biz erkekten torun istiyoruz yoksa sende sorun mu var gibi imalarla karşı karşıyayım. Şu anda kimseye söylemedim. 5 aylık olana kadar içimde tutacağım
Bende son gelinim en küçük evlattan torun bekliyorlar. Aileme de ilk torun olacak nasip olursa Haha çok iyi ya en iyisi vala ben kimyasal geçirdiğimde bilmeden söyledik ailelere sonradan yokmuş kimyasal falanmış dedik anlamadılar bile. Akıllandım bende nasip olursa bir süre söylemem sağlıkla kucağına al inşallah

Hamileyim ama Belirtiler halen bende de yok.
Hamile olduğumu öğrenmeden de adet gibi ağrı çektim, hatta bu ay da olmadı filan diyordum kendi kendime. Fakat değl günüm gelince rastgele test yaptım,pozitif. Hemen kan verdim vs. Yani belirtiler değişiyor Farklı Farklı demek ki.

Kesinlikle kişiden kişiye değişir. Ben adet öncesi yaşamadığım şeyleri yaşayınca farketmiştim ama inat ya bu 5 günlük gecikmeyi yine de beklemiştim . Ben sadece iştah artışı ile devam ediyorum. Kusma, baş dönmesi vs yok Allah'tan yok. İnşallah herkes rahat bir süreç geçirir. Sağ salim kucağımıza alacağımız günlere kavuşmak dileğiyle

Hamile olabileceğinizi sanmıyorum.Hormon bozukluğu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…