• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme idrar pozitif beta 1.20 hamile olabilir miyim

Gerçekten denemiş ve yaşamış biri olarak söylüyorum. Düşünme ve akışına bırak. Eşimde hep hayırlı zamanda gelsin, yeter ki gelsin de ister şimdi isterse 10 yıl sonra derdi. O da çok rahat olunca emin ol süreç çok hızlı geçiyor.

Benim gibi bir çevre baskısı😂🙄 görmüyorsan hele hiç takma kafana
Benim eşimde çok rahat ya keşke onun gibi olsam diyorum ama işte çevre olmuyor mu olmuyor heralde dedikçe deliriyorum. Yapmadım kardeşim yaw düşünmedim yapmadım diyorum anlatamıyorum 😖

Benim eşimde çok rahat ya keşke onun gibi olsam diyorum ama işte çevre olmuyor mu olmuyor heralde dedikçe deliriyorum. Yapmadım kardeşim yaw düşünmedim yapmadım diyorum anlatamıyorum 😖
Valla tek gelinim ama 5 görümce hepsinde 2 çocuk var. Ee biz erkekten torun istiyoruz yoksa sende sorun mu var gibi imalarla karşı karşıyayım. Şu anda kimseye söylemedim. 5 aylık olana kadar içimde tutacağım 😂

Valla tek gelinim ama 5 görümce hepsinde 2 çocuk var. Ee biz erkekten torun istiyoruz yoksa sende sorun mu var gibi imalarla karşı karşıyayım. Şu anda kimseye söylemedim. 5 aylık olana kadar içimde tutacağım 😂
Bende son gelinim en küçük evlattan torun bekliyorlar. Aileme de ilk torun olacak nasip olursa 😂 Haha çok iyi ya en iyisi vala ben kimyasal geçirdiğimde bilmeden söyledik ailelere sonradan yokmuş kimyasal falanmış dedik anlamadılar bile. Akıllandım bende nasip olursa bir süre söylemem 😂 sağlıkla kucağına al inşallah

*Regl olmadan önce göğüslerime dokunduğumda sızlama sürekli değil ara ara oluyordu.
*Belki inanması zor ama regli olmama 3 4 gün vardı sanırım duştan sonra aynada karnıma baktığımda tam rahime denk gelecek yerde şişlik ve göbeğime doğru uzanan bir çizgi görmüştüm.
* Şeffaf kokusuz su gibi akıntı.
* Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum.
*Çok fazla yemek ( bu belki tatilde olduğum için açık hava rahatlığından da olabilir) sürekli ağzım dolu olsun istiyordum.
Pazartesi 8 haftalık olacağız ama hala mide bulantısı, halsizlik, tiksinme gibi bir durum yok sanırım kişiden kişiye değişiyor.

En önemlisi içimde hissediyordum hatta emin olmak için 5 gün regli gecikmesini bekledim. İdrar ve kanda direkt gözüktü.
Hamileyim ama Belirtiler halen bende de yok.
Hamile olduğumu öğrenmeden de adet gibi ağrı çektim, hatta bu ay da olmadı filan diyordum kendi kendime. Fakat değl günüm gelince rastgele test yaptım,pozitif. Hemen kan verdim vs. Yani belirtiler değişiyor Farklı Farklı demek ki.

Hamileyim ama Belirtiler halen bende de yok.
Hamile olduğumu öğrenmeden de adet gibi ağrı çektim, hatta bu ay da olmadı filan diyordum kendi kendime. Fakat değl günüm gelince rastgele test yaptım,pozitif. Hemen kan verdim vs. Yani belirtiler değişiyor Farklı Farklı demek ki.
Kesinlikle kişiden kişiye değişir. Ben adet öncesi yaşamadığım şeyleri yaşayınca farketmiştim ama inat ya bu 5 günlük gecikmeyi yine de beklemiştim 😄. Ben sadece iştah artışı ile devam ediyorum. Kusma, baş dönmesi vs yok Allah'tan yok. İnşallah herkes rahat bir süreç geçirir. Sağ salim kucağımıza alacağımız günlere kavuşmak dileğiyle ♥️

Kızlar prolaktinin 26 çıkması sonucu dostinex adında bir ilaç kullandım 2 haplık. Gecikme yaşadım ve kaset test silik çizgi erken gebelik testi belirgin bir silik çizgi çıktı beta Hcg 1.20 hamile değilsin dediler doktor adet sökücü yazdı. Sizce hamile olma ihtimalim varmı ilk defa testte 2. Çizgiyi görüyorum
Hamile olabileceğinizi sanmıyorum.Hormon bozukluğu olabilir.

Back