- 26 Ağustos 2022
- 9
- 0
- 6
- 22
- Konu Sahibi bayansiyahhh
-
12 gün gecikmeye 1.20 imkansız.. hamile değilsinizKızlar prolaktinin 26 çıkması sonucu dostinex adında bir ilaç kullandım 2 haplık. Gecikme yaşadım ve kaset test silik çizgi erken gebelik testi belirgin bir silik çizgi çıktı beta Hcg 1.20 hamile değilsin dediler doktor adet sökücü yazdı. Sizce hamile olma ihtimalim varmı ilk defa testte 2. Çizgiyi görüyorum
Geç döllenme olsa bile beta maalesef çok düşük.Kızlar prolaktinin 26 çıkması sonucu dostinex adında bir ilaç kullandım 2 haplık. Gecikme yaşadım ve kaset test silik çizgi erken gebelik testi belirgin bir silik çizgi çıktı beta Hcg 1.20 hamile değilsin dediler doktor adet sökücü yazdı. Sizce hamile olma ihtimalim varmı ilk defa testte 2. Çizgiyi görüyorum
Geç döllenme olsa bile beta maalesef çok düşük.
Testte kaçıncı dakika da 2. Çizgi Ççktı?
Doktor hamile olmadığınızı söylemiş zaten. 1.20 negatiftirKızlar prolaktinin 26 çıkması sonucu dostinex adında bir ilaç kullandım 2 haplık. Gecikme yaşadım ve kaset test silik çizgi erken gebelik testi belirgin bir silik çizgi çıktı beta Hcg 1.20 hamile değilsin dediler doktor adet sökücü yazdı. Sizce hamile olma ihtimalim varmı ilk defa testte 2. Çizgiyi görüyorum
Belki gec dollenme olabilirKızlar prolaktinin 26 çıkması sonucu dostinex adında bir ilaç kullandım 2 haplık. Gecikme yaşadım ve kaset test silik çizgi erken gebelik testi belirgin bir silik çizgi çıktı beta Hcg 1.20 hamile değilsin dediler doktor adet sökücü yazdı. Sizce hamile olma ihtimalim varmı ilk defa testte 2. Çizgiyi görüyorum
Büyük ihtimalle prolaktin yüksekliğinden pozitif çıkmıştır ama yine de tekrar kan verin bence içiniz rahat etsin
Belki gec dollenme olabilir
Geç döllenme olsa bile beta maalesef çok düşük.
Testte kaçıncı dakika da 2. Çizgi Ççktı?
Canım erken gebelik yanıltabiliyor. Kaset testi tekrarla yine silik çıkarsa tekrar başka yerde kan ver için rahat etsin B bayansiyahhh
Erken gebelik testi benimde 8.günlük gecikmemde silik çıktı canım ama hamile değilim. Bence sonucun doğru hamile değilsin yaptığın kaset test bozuk büyük ihtimalle
Gidip kan testi versene canım bu şekilde biz bilemeyiz ki. İdrar negatifse hala adet yoksa kan testi sonucuna göre hareket edersin muayene olursun doktor ilaç verir belki gebelik yoksa sökülmesi içinKızlar benimde bir sorum olucak eşimle 1 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz normalde döngüler en fazla 39 gün sürer oda 1 kere oldu onun dışında genelde 35-36 gün sürer bu ay 43. Günümdeyim flo uygulamasında 6 gün gecikme diyor 40. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı sol kasığımda batma oluyor ara dıra ama göğüslerde bişey yok sizce hamile olabilir miyim
korkuyorum sanırım negatifi görmektenGidip kan testi versene canım bu şekilde biz bilemeyiz ki. İdrar negatifse hala adet yoksa kan testi sonucuna göre hareket edersin muayene olursun doktor ilaç verir belki gebelik yoksa sökülmesi için
Ah canım ya benimde başıma geldi seni o kadar iyi anlıyorum ki ama gidip öğrenmen daha iyi olur. Gebelik yoksa yeniden değerlendirmelere başlarsın böyle beklemek de zaman kaybıkorkuyorum sanırım negatifi görmektenbir sefer 37 gün olmuştu idrarımta silik biz çizgi çıkmıştı ama kanda negatif hüsran (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?