• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme idrar pozitif beta 1.20 hamile olabilir miyim

bayansiyahhh

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
9
0
6
22
Kızlar prolaktinin 26 çıkması sonucu dostinex adında bir ilaç kullandım 2 haplık. Gecikme yaşadım ve kaset test silik çizgi erken gebelik testi belirgin bir silik çizgi çıktı beta Hcg 1.20 hamile değilsin dediler doktor adet sökücü yazdı. Sizce hamile olma ihtimalim varmı ilk defa testte 2. Çizgiyi görüyorum

Kızlar prolaktinin 26 çıkması sonucu dostinex adında bir ilaç kullandım 2 haplık. Gecikme yaşadım ve kaset test silik çizgi erken gebelik testi belirgin bir silik çizgi çıktı beta Hcg 1.20 hamile değilsin dediler doktor adet sökücü yazdı. Sizce hamile olma ihtimalim varmı ilk defa testte 2. Çizgiyi görüyorum
12 gün gecikmeye 1.20 imkansız.. hamile değilsiniz :(

Geç döllenme olsa bile beta maalesef çok düşük.

Testte kaçıncı dakika da 2. Çizgi Ççktı?

Tam olarak bilmiyorum ama kaset testte de erken gebelikte de çizgi görünüyor ve ilk defs çizgi çıkıyor daha önce hiç çıkmadı

Büyük ihtimalle prolaktin yüksekliğinden pozitif çıkmıştır ama yine de tekrar kan verin bence içiniz rahat etsin

Doktor hamile olmadığınızı söylemiş zaten. 1.20 negatiftir

Belki gec dollenme olabilir

Eklentiler

• 64460DCB-DF7E-4327-B288-5ECD8D773A9D.jpeg
    64460DCB-DF7E-4327-B288-5ECD8D773A9D.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 202
Kızlar benimde bir sorum olucak eşimle 1 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz normalde döngüler en fazla 39 gün sürer oda 1 kere oldu onun dışında genelde 35-36 gün sürer bu ay 43. Günümdeyim flo uygulamasında 6 gün gecikme diyor 40. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı sol kasığımda batma oluyor ara dıra ama göğüslerde bişey yok sizce hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi

Kızlar benimde bir sorum olucak eşimle 1 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz normalde döngüler en fazla 39 gün sürer oda 1 kere oldu onun dışında genelde 35-36 gün sürer bu ay 43. Günümdeyim flo uygulamasında 6 gün gecikme diyor 40. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı sol kasığımda batma oluyor ara dıra ama göğüslerde bişey yok sizce hamile olabilir miyim

12 gecikmeye 1.20 çıktıysa kanda hamilelik yok bence de ..test cubuklarina güvenmene gerek yok ki zaten kan en net cevap ...tabiki mucizelere inanırim kan testini tekrarlatabilirsin

Kızlar benimde bir sorum olucak eşimle 1 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz normalde döngüler en fazla 39 gün sürer oda 1 kere oldu onun dışında genelde 35-36 gün sürer bu ay 43. Günümdeyim flo uygulamasında 6 gün gecikme diyor 40. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı sol kasığımda batma oluyor ara dıra ama göğüslerde bişey yok sizce hamile olabilir miyim
Gidip kan testi versene canım bu şekilde biz bilemeyiz ki. İdrar negatifse hala adet yoksa kan testi sonucuna göre hareket edersin muayene olursun doktor ilaç verir belki gebelik yoksa sökülmesi için

Gidip kan testi versene canım bu şekilde biz bilemeyiz ki. İdrar negatifse hala adet yoksa kan testi sonucuna göre hareket edersin muayene olursun doktor ilaç verir belki gebelik yoksa sökülmesi için
korkuyorum sanırım negatifi görmekten:( bir sefer 37 gün olmuştu idrarımta silik biz çizgi çıkmıştı ama kanda negatif hüsran :((

korkuyorum sanırım negatifi görmekten:KK43: bir sefer 37 gün olmuştu idrarımta silik biz çizgi çıkmıştı ama kanda negatif hüsran :KK43:(
Ah canım ya benimde başıma geldi seni o kadar iyi anlıyorum ki ama gidip öğrenmen daha iyi olur. Gebelik yoksa yeniden değerlendirmelere başlarsın böyle beklemek de zaman kaybı

Back