- 20 Ocak 2015
- 780
- 235
- Konu Sahibi Darkdreams
Benden başka sınava girecek olan var mı ? Varsa burdan paylaşalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim :) başarılarMrb bende 12 aralikta sinava giricem simdiden basarilar diliyorum
Mrb.ilgin icin cok tesekkurler.ben sinavdan korkmuyorumda direksiyon sinavindan korkuyorum esimle calisiyoruz biraz biliyorum .gerigeri yokusyukari ve tekseferde park beni geriyor.dusundukce sanki simdiden bacaklarim kasiliyor umarim bizde aliriz ehliyeti.once sinavi bi gecelimde.birde heyecanin vardiysa kendini nasil rahatlattin anlatirmisin.Canım ben daha önce girdim çok şükür ehliyetimi aldım. Hamileyim henüz süremedim arabayı. Doğum yaptıktan sonra nasipse süreceğim. Geçen bir yerde okudum sınavlar yavaş yavaş zorlaşacak diyorlardı. O yüzden iyi çalışın. Ben iki üç gün konuları okudum. Sonra internetten sınavlarda çıkmış ehliyet sınav soruları çözdüm ve 86 puan aldım. Kafanıza takılan bişey olursa sorun cevaplamaya çalışayım. Herkese başarılar.
bence hepsi heycandan kaynaklanıyor kimler alıyor ehliyeti bizmi alamıcaz ben hep öyle moral veriyorum sürerken heycan yapmıyorum pek açıkçasıMrb.ilgin icin cok tesekkurler.ben sinavdan korkmuyorumda direksiyon sinavindan korkuyorum esimle calisiyoruz biraz biliyorum .gerigeri yokusyukari ve tekseferde park beni geriyor.dusundukce sanki simdiden bacaklarim kasiliyor umarim bizde aliriz ehliyeti.once sinavi bi gecelimde.birde heyecanin vardiysa kendini nasil rahatlattin anlatirmisin.
Ben bi kere kullanmayı denemiştim daha önce onda da karsı da gelen arabayı görünce direksiyonu bıraktım aşırı heyaclıydım ama direksiyon derslerimi aldım artık eski heyecanım yok tek korkum park bide sinaylleri unuturum korkusu sen direksiyon dersi aldın mıBen de gireceğim. Yazılı sınav için kurs daha yeni başladı.Bi de çıkmış soruları falan indirdim netten. Yazılı neyse de Ama aranızda ben gibi olan yok galiba. Sıfır araba kullanımı. İşim çoook zor ama hayırlısı bakalım
Ben bi kere kullanmayı denemiştim daha önce onda da karsı da gelen arabayı görünce direksiyonu bıraktım aşırı heyaclıydım ama direksiyon derslerimi aldım artık eski heyecanım yok tek korkum park bide sinaylleri unuturum korkusu sen direksiyon dersi aldın mı
Çok sanslısın bizim yazılı sınav için kurs ekim de verildi anllattıklarını şuanda hatırlamıyorum bile direksiyon eğitimide 1 hafta önce bitti sınava var daha 1 buçuk ay o zaman direksiyon tutmasınıda unuturum ben Korkmayın yaparsınızYok hayır almadım.12 aralıkta sınava girip geçtikten sonra direksiyon eğitimi başlayacak sonra da direksiyon sınavı. Korkum baya var .
Çok sanslısın bizim yazılı sınav için kurs ekim de verildi anllattıklarını şuanda hatırlamıyorum bile direksiyon eğitimide 1 hafta önce bitti sınava var daha 1 buçuk ay o zaman direksiyon tutmasınıda unuturum ben Korkmayın yaparsınız
Bende aynı durumdayım bugün AÖF aradım sekretere baglaniyo 12 Aralık diyor hala ehliyet sınavı tarihinde de degisiklik yok kursları irtibat halindeyim. Napıcaz bilmiyorumArkadaslar bende 12 aralik sinavina girecegim ama aof sinavida o gun kurs hocasi meb'in sayfasina girip yazin dedi . Siz birsey yaptiniz mi tarihi degistirmeleri icin .Degismezde madur olucaz iki sinav icinde para oduyoruz sonucta
Bu arada kurstan mutlaka bi sınavı ertelerler demişlerdi banaArkadaslar bende 12 aralik sinavina girecegim ama aof sinavida o gun kurs hocasi meb'in sayfasina girip yazin dedi . Siz birsey yaptiniz mi tarihi degistirmeleri icin .Degismezde madur olucaz iki sinav icinde para oduyoruz sonucta
Banada dedilerde ne kadar kaldi ki degisirmeleri lazim hala bi faaliyet yok .Bu arada kurstan mutlaka bi sınavı ertelerler demişlerdi bana
Aynen öyle bi değişiklik olursa birbirimize haber verelim burdan kızlarBanada dedilerde ne kadar kaldi ki degisirmeleri lazim hala bi faaliyet yok .