- 19 Kasım 2014
- 373
- 230
- Konu Sahibi Darkdreams
Direksiyon sinav ucretini atm den ya da bankadan yatiran oldu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım ilk denemeIlk dersim demissin ama ilke gore iyiydim yazmissin. Ikinci denemen mi Dark?
Banada öyle dediler pazartesiye kadar 100 tlBana da tuaf geldigi icin buraya yazdım acaba böyle olanlar var mi diye . Kursumuza 100 tl teslim edin cumartesiye kadar direksiyon sinavi icin dedi . Kurs arkadaslarimla konustum onlar gidip kursa vermis. Ben atm den yatirsam sorun yaparlar mi . Bence kendilerine komisyon alcaklar
Hocalar icin masraf da ne demek, kurs icin para veriliyor ya, yetmemis mi, ne sacma..Ben gittim konustum neden 100 60 degil miydi diye 60 tl meb e 40 lirada hocalar icin masraf falan dedi bende zaten ben kurs aidatında odedim niye ekstra diyince tamam sizden 60 alalim dediler . 60 tl ödedim
Canım yaa çook sevindim. Harikasın. İnsan inanamıyorda değil mi? Darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah.
Valla su an ruyada gibiyim, inanamiyorum. Ama acayip rahatladim, omuzlarimdan buyuk bi yuk kalkti Insaallah diger arkadaslardan da iyi haberler alirizCanım yaa çook sevindim. Harikasın. İnsan inanamıyorda değil mi? Darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah.
Gectim cok sukur canim sagol sordugun icin :) senin nasil?Defnee90 ne yaptın sınavı?
Ben 9 ocakta girmistim, gectim cok sukur, ikimize de gecmis olsun Dosyami aldim, emniyete gidecegim iste. Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsinGectim cok sukur canim sagol sordugun icin :) senin nasil?
Defne sen saglik raporunu kursa basvurdugunda mi almistin? Ben oyle yapmistim ama kursum yeni sisteme gore o raporun gecmedigini yeni bir formla alinacagini soyledi. Dun tekrar gidip rapor cikarttim. Resim cekindim tekrar, biyometrik. Harc parasini da yatirdim, tek is emniyete gidecez haftaya insAmin canım bende dosyayi aldim daha ehliyet yok elimde :)