12 Aralık 2015 tarihinde sınava girecekler ?

Bana da tuaf geldigi icin buraya yazdım acaba böyle olanlar var mi diye . Kursumuza 100 tl teslim edin cumartesiye kadar direksiyon sinavi icin dedi . Kurs arkadaslarimla konustum onlar gidip kursa vermis. Ben atm den yatirsam sorun yaparlar mi . Bence kendilerine komisyon alcaklar
Banada öyle dediler pazartesiye kadar 100 tl

Ben gittim konustum neden 100 60 degil miydi diye 60 tl meb e 40 lirada hocalar icin masraf falan dedi bende zaten ben kurs aidatında odedim niye ekstra diyince tamam sizden 60 alalim dediler . 60 tl ödedim

Ben gittim konustum neden 100 60 degil miydi diye 60 tl meb e 40 lirada hocalar icin masraf falan dedi bende zaten ben kurs aidatında odedim niye ekstra diyince tamam sizden 60 alalim dediler . 60 tl ödedim
Hocalar icin masraf da ne demek, kurs icin para veriliyor ya, yetmemis mi, ne sacma..

Arkadaşlar bugün ben de kursa 100 TL verdim. İlk sınavın sınav ücreti bankaya yatıyormuş. İkinci sınavın ücreti kurs tarafından toplu halde yatırılıyormuş. Neden 60 TL değil miydi dediğimde 60 TL MEB için, 40 TL de komisyon üyelerinin ücreti için toplandığını ve bunun MEB tarafından ayarlandığını söylediler. Zaten kurs tanıdık, yeterince de indirim uygulattık, fazla uzatmadan ödememi yaptım ben de :)

Amin canım bende dosyayi aldim daha ehliyet yok elimde :)
Defne sen saglik raporunu kursa basvurdugunda mi almistin? Ben oyle yapmistim ama kursum yeni sisteme gore o raporun gecmedigini yeni bir formla alinacagini soyledi. Dun tekrar gidip rapor cikarttim. Resim cekindim tekrar, biyometrik. Harc parasini da yatirdim, tek is emniyete gidecez haftaya ins :KK66:

X