12 Aralık 2015 tarihinde sınava girecekler ?

kızlar öncelikle yarın için herkese başarılar dilerim inşallah hepimiz geçeriz . Aöf ile birlikte girecek olanlar durumlar nasıl hazır mısınız. Ben yetiştiremedim hala son haftaya bıraktığım için off sıkışmış durumdayım . Test çözüyorum şuan ama aöf ye de tam çalışamadım :KK43: sizde durumlar nasıl ?

kızlar öncelikle yarın için herkese başarılar dilerim inşallah hepimiz geçeriz . Aöf ile birlikte girecek olanlar durumlar nasıl hazır mısınız. Ben yetiştiremedim hala son haftaya bıraktığım için off sıkışmış durumdayım . Test çözüyorum şuan ama aöf ye de tam çalışamadım :KK43: sizde durumlar nasıl ?

Ben geçmiş soruları çözdüm. Daha fazla da bakmam artık. 2014-15 ehliyet soruları yeterli bence. inşallah geçeriz hepimiz de.:KK68:

Sınavınız nasıl geçti?
Benimki eh işte diyebilirim alakasız sorular vardı giç görmediğim çıkmış soru çözmeme rağmen

Evet son birkac yilda cikmamis sorular cikti, hic rastlamadigim. Ama yine de kolay geldi bana, 20 dkda bitirdim. Insaallah hepimiz geceriz.

Sorular da cok zorlandım inanilmaz detay detay detay... Geçmiş soruları hiç çalışmadan çözmeme rağmen 35 doğru yapıyordum bugün ki sikintiliydi 20 dk da bitti ama tekrar tekrar geri dönüp sorulari tekrar okuyup bi dolu şık değiştirdim

Ben de gecmis senelerde cikan sorularda 1-2 yanlis yapiyor ya da full cekiyordum ama sinavda ters kose yaptilar. 6-7 yanlisim cikar sanirim..

inşallah hepimiz geçmişizdir:KK36:. bu arada sonuçlar ne zamana belli oluyor biliyor musunuz

Yarin sinav soru cevaplari yayinlanir. Sonuclarsa 10 gun sonra. Benim direksiyon dersim Sali gunu Allah izin verirse basliyor.

Kızlar bi site de bazı arkadaşlar soruların cevaplarini yazmışlar girin bir bakın derim benim 10 yanlısım var gibi görünüyor :) sizde oradan hesaplayabilirsiniz doğru ve yanlıslarinizi ehliyetsinavihazirlik.com ankete tıkla diyor sonrada yorumlara bakın ordan bulacaksiniz

Hemen kontrol ettim 86 almış görünüyorum :KK14: çıkmak yasak olunca 3 sorumu değiştirdim maalesef. o yüzden 7 yanlışım çıktı :KK47:

Ben de kontrol ettim, yarisi pisipisine olmak uzere 8 yanlis:KK20:. 4 yanlisi gercekten bilmeyerek yaptim ama diger 4ü bildigim halde, aptalligima doymayim bile bile yanlis yapmisim, basiretim mi baglandi ne:KK67:
Velhasil buna da sukur, 84le ilk sinavi gecmis bulunuyorumHoppa
Ayrica bugun ilk direksiyon dersimi de aldim. Hic stop ettirmedim, hocam direksiyon hakimiyetimi de begendi. Haftaya pazartesi yogun olarak derslere devam edecez, bu kez dar yollara sokacakmis bizi:KK9:
Haydi, sizlerden de iyi haberler bekliyorum..:KK5:

X