- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 28
- Konu Sahibi Darkdreams
Kızlar sınava çalışmaya başladınız mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha hic baslamadim sınava kadar unuturum diye ama yavaş yavaş başlamak lazım demekkiKursa yazıldığım akşam başladım çalışmaya, 1 hafta kadar tüm kitabı okudum. Testleri çözdüm. İnternetten de geriye doğru sanırım 3 yıllık soruları çözdüm. Yalnız ben motor konusunda daha bilgili olmak adına internetten ders izledim. Bütün bu saydıklarımı günde 1-1,5 saat kadar ayırarak 10 günde hallettim. Baktım sınava daha çok var, bıraktım. Sınava yakın tekrar edeceğim.
Bence de başlaBen daha hic baslamadim sınava kadar unuturum diye ama yavaş yavaş başlamak lazım demekki
aa çok erken verilmiş derslerÇok sanslısın bizim yazılı sınav için kurs ekim de verildi anllattıklarını şuanda hatırlamıyorum bile direksiyon eğitimide 1 hafta önce bitti sınava var daha 1 buçuk ay o zaman direksiyon tutmasınıda unuturum ben Korkmayın yaparsınız
önceden çalıştım kitabıda bitirdim bilgileri unutmamak için günede 50-150 soru çözüyorum basitKızlar sınava çalışmaya başladınız mı ?
stress yaptığın için rahat ol yabarsın emin olYok hayır almadım.12 aralıkta sınava girip geçtikten sonra direksiyon eğitimi başlayacak sonra da direksiyon sınavı. Korkum baya var .
maalesef öyle olduaa çok erken verilmiş dersler
Kızlar sınava çalışmaya başladınız mı ?
stress yaptığın için rahat ol yabarsın emin ol
inşallah ben şu sıralar hiç çalışmıyorum sınava 2-3 gün kala tekrar ederim artıkBen daha yeni başlayacağım. Haftaya kursta da soru çözümü yapacağız. Her gün verilen kitabı okuyup geçmiş soruları çözeceğim.
şu 12 aralık geçsin de benim korkum direksiyon. inşallah güzel geçer dediğin gibi
İnşallah güzel geçer :)inşallah ben şu sıralar hiç çalışmıyorum sınava 2-3 gün kala tekrar ederim artık
Mrb.ilgin icin cok tesekkurler.ben sinavdan korkmuyorumda direksiyon sinavindan korkuyorum esimle calisiyoruz biraz biliyorum .gerigeri yokusyukari ve tekseferde park beni geriyor.dusundukce sanki simdiden bacaklarim kasiliyor umarim bizde aliriz ehliyeti.once sinavi bi gecelimde.birde heyecanin vardiysa kendini nasil rahatlattin anlatirmisin.
Aslinda sinav degilde direksiyon gerdi sanki tek derdim oymus gibi hep aklimda nefret ettim iyice
Benim son konuma bakar misinAof de tarih degisikligi yok dimi hala