• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12+5 te serklaj oldum. Serklaj olanlar buraya toplanalım hadi!

Ben o kadar algılayamıyorum canım. Şuan sorun yok ben. 18 haftalık olduk.
Daha yeni canım senin bende 22. Haftada net hissetmeye başladım .
Şimdi 23 haftalık tam ve özellikle geceleri çok hareketli ve sanki ayakları sürekli rahmımde zorluyor gibi . Her hareket edişi canımı çok acıtıyor göbek deliği aşağısında . Diğer yerlerde acımıyor o kadar. Sanırım dikişe taraf eli kolu deyince ağrıyor .. ilk gebelik bilemiyorum. İçim rahat etsin diye yarın doktora gideceğim

Şimdi 23 haftalık tam ve özellikle geceleri çok hareketli ve sanki ayakları sürekli rahmımde zorluyor gibi . Her hareket edişi canımı çok acıtıyor göbek deliği aşağısında . Diğer yerlerde acımıyor o kadar. Sanırım dikişe taraf eli kolu deyince ağrıyor .. ilk gebelik bilemiyorum. İçim rahat etsin diye yarın doktora gideceğim
Haber ver canım bizede. Bence bir sorun yoktur. Yine de için rahat etsin

Bu hissiyatın normal olduğunu birçok kişi söyledi bende hissediyordum sanki vajinamdan çıkacakmış gibi oluyordum

Bu hissiyatın normal olduğunu birçok kişi söyledi bende hissediyordum sanki vajinamdan çıkacakmış gibi oluyordum
Ay evet hatta vajinamda böyle baloncuk var ve hemen su gelecekmiş gibi bir his oluyor arada . Bebek hareket ettiğinde oluyor özellikle. Bugün gıdemedim yarın gidecegım doktora. Ordan da evime gideceğim annemlerden.

Doktor tutun günlük işlerini yapabilirsin dedi. Ama ben yine de süpürge silme yapmayacağım en az 1 ay daha. Sadece yemek yaparım. Bulaşığı yerleştir çıkar eşim yapsın. Çamaşırları vs atarım makineye eşim çıkarsın ben sereyim böyle planladım kafamda şimdilik

Kızlar bir de alışveriş yaptınız mı ? kıyafet beşik vs .
Benım kısmet olursa nısan sonu doğum.

Kızlar serklajdan sonra günlük hayatınız nasıl geçiyor sürekli yatış mı yoksa biraz da olsa hareket var mı? Oturmak vs sakıncalı mı? 8. Haftanın içerisindeyim 2-3 hafta sonra ben de serklaj olacağım ☺️

Merhaba güzel anneler
Bende 17 haftalik serklajlıyım. Siz merdiven çıkıyor musunuz ? Merdiven çıkmak sakıncalı mi?

Kızlar serklajdan sonra günlük hayatınız nasıl geçiyor sürekli yatış mı yoksa biraz da olsa hareket var mı? Oturmak vs sakıncalı mı? 8. Haftanın içerisindeyim 2-3 hafta sonra ben de serklaj olacağım ☺️
Ben bol bol dinleniyorum. Raporluyum işe de gitmiyorum. İlk başlarda günlük işlerimi yapıyordum daha sonra annem geldi yanıma. Artık hiçbirşey yapmıyorum desem yeridir. Doktor istirahat halinde ol yorma kendini dedi

Kızlar bir de alışveriş yaptınız mı ? kıyafet beşik vs .
Benım kısmet olursa nısan sonu doğum.
Ben herşeyi aldım neredeyse, önceki kaybımdan dolayı baya bir eşyam vardı zaten, biraz daha aldım. Abisi kullanamadı hiçbir eşyayı, oğluma nasip olacak kullanmak inşallah

Ay evet hatta vajinamda böyle baloncuk var ve hemen su gelecekmiş gibi bir his oluyor arada . Bebek hareket ettiğinde oluyor özellikle. Bugün gıdemedim yarın gidecegım doktora. Ordan da evime gideceğim annemlerden.

Doktor tutun günlük işlerini yapabilirsin dedi. Ama ben yine de süpürge silme yapmayacağım en az 1 ay daha. Sadece yemek yaparım. Bulaşığı yerleştir çıkar eşim yapsın. Çamaşırları vs atarım makineye eşim çıkarsın ben sereyim böyle planladım kafamda şimdilik
Bende özellkiler oturup yemek yediğim zaman oluyordu korkup apar topar yemeğimi yiyip yatışa geçiyordum ama burda bir çok arkadaş normal olduğunu ve o hissiyatı yaşadığını söyleyince rahatladım. Çamaşır için çok eğilip kalkmanı tavsiye etmem makineye atmak içinde ya eğileceksin yâda oturacaksın oda baskı uygular canım

Dinlenerek çık dedi doktorum. Ama açılma yapıyor sanırım merdiven çıkmak. Dikkat etmekte fayda var
Her ihtimali göz önüne alarak hiçbişey almadım en azından şu 27 sindeki randevudan sonra iyi kötü ufak tefek şeyleri alırım birde inşallah öyle bişey olmaz ama olaki erken doğar kuvöze alınırsa zaten o arada almaya vaktim olacak

Her ihtimali göz önüne alarak hiçbişey almadım en azından şu 27 sindeki randevudan sonra iyi kötü ufak tefek şeyleri alırım birde inşallah öyle bişey olmaz ama olaki erken doğar kuvöze alınırsa zaten o arada almaya vaktim olacak
Sen yinede o ihtimali düşünme canım. Ben internetten aldım çoğu şeyi. Çok ta güzel geldi.

Sen yinede o ihtimali düşünme canım. Ben internetten aldım çoğu şeyi. Çok ta güzel geldi.
o ihtimali düşünmek istemiyorum ama doktorun konuşmaları ister istemez o düşünceye ister istemez itiyor. Rüyamda kanamam olmuştu ağlayarak uyandım psikolojim iyice alt üst olmaya başladı 😂🫣

o ihtimali düşünmek istemiyorum ama doktorun konuşmaları ister istemez o düşünceye ister istemez itiyor. Rüyamda kanamam olmuştu ağlayarak uyandım psikolojim iyice alt üst olmaya başladı 😂🫣
Zor bir süreç evet ama biz ne kadar iyi olursak bebeğimizde öyle iyi olur🥰 iyi düşünelim canım

Back