12+4 CİNSİYET TAHMİNİ BİLEN VARSA GELSİN:)

O zaman haberini bekliyorum cnm bende ayin 22sinde gidicem benimde 1 oğlum var.
Renkli ye ne zman giriliyor ilk.

Allah bağışlasın cnm hayırlı olsun renkliye 20.hafta da ilk giriliyor sanırım ama 22dede giren var

Meraba herkese benim bebeğimede bir bakarmısınız teyzeleri çok merak ediyorum.13+4 gğnlüktü burda
Senin bebegin erkek canim kese yapısına gore insallah saglikli hayırlı evlat olsunlar cinsiyeti ogrenince yazin lütfen

Senin bebegin erkek canim kese yapısına gore insallah saglikli hayırlı evlat olsunlar cinsiyeti ogrenince yazin lütfen
Teşekkür ederim cvbınız için hayırlısı sağlıklısı olsun dediğiniz gibi belli olsun yazıcam sizlerede

A Anotherinlife tabi ki en sağlıklı sonucu doktorun söyler. Fakat ben de kıza benzettim. bebiş rahmin sağında. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

A Anotherinlife tabi ki en sağlıklı sonucu doktorun söyler. Fakat ben de kıza benzettim. bebiş rahmin sağında. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
amin canım benim cümlemize...
İnşallah dediğiniz gibidir cok isterim bi kızım olsun ama oğlansada o benim canım kanım...

ben de kıza benzettim. oğlumun o tarihe çok yakın ultrason görüntülerine baktım boy ve ağırlığı daha fazlaymış daha narin yapılı bence bu bebiş. kız ihtimali yüksek. hem sen ultrasondayken bebişin hareket etmiştir. o zaman görmüş olailir bu ultrason fotolarından pek belli değil canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bebegin kiz canim hayirli saglikli olsun insallah

Bence kiz sag tarafa daha yakin cunku
Benim oglum sola yakindi gercektende oglan cikti

Canım allah bilir tabi ama bence kız gibi öğrenince haberlerini duyur bizede

Kizlar buraya aktaramadim fotograflari genital nub teorisi 1249.sayfada var bizim bebis. Bir fikir de bize verip mutlu etseniz? Simdiden cok sagolun :))))

becerebildim mi bilmiyorum ama inşallah olmuştur, bu 2.mesajım, bir yandan daha testimize bile girmedik sağlık nasip etsin Rabbim diyorum ama bir yanım meraklı, ilk olunca gönlümden geçene dur diyemiyorum. Çok sağoll:KK46:

Eki Görüntüle 1637443 Eki Görüntüle 1637444 Eki Görüntüle 1637443

kızlar bugün doktora gittim ve kızım olucagını öğrendimmm:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK54:
gozun aydin darisi basimiza canim:)))

Kizlar buraya aktaramadim fotograflari genital nub teorisi 1249.sayfada var bizim bebis. Bir fikir de bize verip mutlu etseniz? Simdiden cok sagolun :))))

Seninkide kiz canim insallah

Seninkide kiz canim insallah
Ayyy canimm gece gece yuzumu guldurdun rabbim de seni guldursun:)) bir arkadas ilk resimde yukari cikinti erkek deyince husran oldu bende yine sukur rabbime de bi umut benimki. Annemle esim kiz bebek gormus ustune yok kesenin saginda imis derken beklentilerime umut olmustu. Simdi tekrar umudum geri geldi allah razi olsun saglikla hayirlisini nasip etsin hepimize. Cok sagol

Ayyy canimm gece gece yuzumu guldurdun rabbim de seni guldursun:)) bir arkadas ilk resimde yukari cikinti erkek deyince husran oldu bende yine sukur rabbime de bi umut benimki. Annemle esim kiz bebek gormus ustune yok kesenin saginda imis derken beklentilerime umut olmustu. Simdi tekrar umudum geri geldi allah razi olsun saglikla hayirlisini nasip etsin hepimize. Cok sagol
Allah gönlüne gore versin,canim insallah :KK52::oops:

Cıkıntıyıda nerde görmüş acaba çıkıntı duz bikere hem,kese yapisida kiz insallah yanilmam seni uzmek istemem :nazar:

Kizlar face grubumuz,var gelmek isteyen gelebilir Eylül ekim kasım anne ve anne adaylari yada Ozelden msj atabikirsiniz

ben de kız bebişe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK46:

Cıkıntıyıda nerde görmüş acaba çıkıntı duz bikere hem,kese yapisida kiz insallah yanilmam seni uzmek istemem :nazar:

Insallah canim olsun her turlu kismet isi:) Agzina ellerine saglik. Ben hic anlamiyorum tabi de su yakindan olan resimi yakinlastirinca pipi mi gorunuyor ben kendimi ona hazirlamaya mi calisiyorum nolur nolmaz yoksa :)))))))) Bi daha baksan ya senin gozun benden daha baska bakar simdi:)

ben de kız bebişe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK46:

Rabbim insallah saglikla nasip eder agzina saglik vallahi:)))) Amin insallah

Merhaba anneler.
20150915_122351-1.webp

Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi ins.
Bizede bakar misiniz

Back
X