Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bebegin erkek canim kese yapısına gore insallah saglikli hayırlı evlat olsunlar cinsiyeti ogrenince yazin lütfenMeraba herkese benim bebeğimede bir bakarmısınız teyzeleri çok merak ediyorum.13+4 gğnlüktü burda
Teşekkür ederim cvbınız için hayırlısı sağlıklısı olsun dediğiniz gibi belli olsun yazıcam sizleredeSenin bebegin erkek canim kese yapısına gore insallah saglikli hayırlı evlat olsunlar cinsiyeti ogrenince yazin lütfen
amin canım benim cümlemize...A Anotherinlife tabi ki en sağlıklı sonucu doktorun söyler. Fakat ben de kıza benzettim. bebiş rahmin sağında. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Gozunaydin canim hayirlisiyla kucagina da alirsin insallahkızlar bugün doktora gittim ve kızım olucagını öğrendimmm![]()
sen anlamıştın kız olduğunu cnm:)Gozunaydin canim hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah
Evet canimsen anlamıştın kız olduğunu cnm:)
ben de kıza benzettim. oğlumun o tarihe çok yakın ultrason görüntülerine baktım boy ve ağırlığı daha fazlaymış daha narin yapılı bence bu bebiş. kız ihtimali yüksek. hem sen ultrasondayken bebişin hareket etmiştir. o zaman görmüş olailir bu ultrason fotolarından pek belli değil canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bebegin kiz canim hayirli saglikli olsun insallah
Bence kiz sag tarafa daha yakin cunku
Benim oglum sola yakindi gercektende oglan cikti
Canım allah bilir tabi ama bence kız gibi öğrenince haberlerini duyur bizede
becerebildim mi bilmiyorum ama inşallah olmuştur, bu 2.mesajım, bir yandan daha testimize bile girmedik sağlık nasip etsin Rabbim diyorum ama bir yanım meraklı, ilk olunca gönlümden geçene dur diyemiyorum. Çok sağoll
Eki Görüntüle 1637443 Eki Görüntüle 1637444 Eki Görüntüle 1637443
gozun aydin darisi basimiza canim:)))kızlar bugün doktora gittim ve kızım olucagını öğrendimmm![]()
Seninkide kiz canim insallahKizlar buraya aktaramadim fotograflari genital nub teorisi 1249.sayfada var bizim bebis. Bir fikir de bize verip mutlu etseniz? Simdiden cok sagolun :))))
gozun aydin darisi basimiza canim:)))
Ayyy canimm gece gece yuzumu guldurdun rabbim de seni guldursun:)) bir arkadas ilk resimde yukari cikinti erkek deyince husran oldu bende yine sukur rabbime de bi umut benimki. Annemle esim kiz bebek gormus ustune yok kesenin saginda imis derken beklentilerime umut olmustu. Simdi tekrar umudum geri geldi allah razi olsun saglikla hayirlisini nasip etsin hepimize. Cok sagolSeninkide kiz canim insallah
Allah gönlüne gore versin,canim insallahAyyy canimm gece gece yuzumu guldurdun rabbim de seni guldursun:)) bir arkadas ilk resimde yukari cikinti erkek deyince husran oldu bende yine sukur rabbime de bi umut benimki. Annemle esim kiz bebek gormus ustune yok kesenin saginda imis derken beklentilerime umut olmustu. Simdi tekrar umudum geri geldi allah razi olsun saglikla hayirlisini nasip etsin hepimize. Cok sagol
Cıkıntıyıda nerde görmüş acaba çıkıntı duz bikere hem,kese yapisida kiz insallah yanilmam seni uzmek istememAyyy canimm gece gece yuzumu guldurdun rabbim de seni guldursun:)) bir arkadas ilk resimde yukari cikinti erkek deyince husran oldu bende yine sukur rabbime de bi umut benimki. Annemle esim kiz bebek gormus ustune yok kesenin saginda imis derken beklentilerime umut olmustu. Simdi tekrar umudum geri geldi allah razi olsun saglikla hayirlisini nasip etsin hepimize. Cok sagol
ben de kız bebişe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar buraya aktaramadim fotograflari genital nub teorisi 1249.sayfada var bizim bebis. Bir fikir de bize verip mutlu etseniz? Simdiden cok sagolun :))))
gozun aydin darisi basimiza canim:)))
Cıkıntıyıda nerde görmüş acaba çıkıntı duz bikere hem,kese yapisida kiz insallah yanilmam seni uzmek istemem![]()
ben de kız bebişe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()