- 26 Şubat 2024
- 275
- 52
- 13
- 24
- Konu Sahibi egeligelin
Merhaba 10+1 tahmin edebilir misinizKız gibi geldi sanki sağlıkla gelsin minnoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 10+1 tahmin edebilir misinizKız gibi geldi sanki sağlıkla gelsin minnoş
İnşallah teşekkür ederimAslında daha küçüklerde keseden tahmınımı yazıyorum genelde ama sizinkini de erkek diye dusunuyorum..Sağlıkla gelsin
İnşallah çıkar sizin tahmin ettikleriniz çıkıyor yyorumlarda okuyorum genellikle teşekkürlerAslında daha küçüklerde keseden tahmınımı yazıyorum genelde ama sizinkini de erkek diye dusunuyorum..Sağlıkla gelsin
Kızımın kesesıne benzettım.Sağlıkla gelsinMerhaba 10+1 tahmin edebilir misiniz
Doğru tahmin ettiniz erkekmiş bebegimizAslında daha küçüklerde keseden tahmınımı yazıyorum genelde ama sizinkini de erkek diye dusunuyorum..Sağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsin..Vatanımıza,milletimize hayırlı olsun bütün çocuklarımızDoğru tahmin ettiniz erkekmiş bebegimiz
Bende yorum alabilir miyim :) keseye göre kız diyorlar sanırım amaAslında daha küçüklerde keseden tahmınımı yazıyorum genelde ama sizinkini de erkek diye dusunuyorum..Sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun canım kaçıncı haftada belli oldu birde devlette mi özelde miDoğru tahmin ettiniz erkekmiş bebegimiz
Devlet benimki bugün tam 16 haftalık ti bugün öğrendim aslında 13 haftada da belliydi bencede doktor söylemedi devlet diyeHayırlı olsun canım kaçıncı haftada belli oldu birde devlette mi özelde mi
Siz ne istiyorsunuzHayırlı olsun canım kaçıncı haftada belli oldu birde devlette mi özelde mi
Ya başta aşırı kız hissediyordum 2 3 haftadır erkek hissediyorum bilemiyorum hayırlısıyla Gelsin :) Banada 13te daha cinsiyet olmaz diyip kestirip attı 17de randevum var tekrar 17 haftalık oluyor net birşey söyler belkiSiz ne istiyorsunuz
Keseniz benimkine benziyor ama hayırlısı olsun hakkımizaYa başta aşırı kız hissediyordum 2 3 haftadır erkek hissediyorum bilemiyorum hayırlısıyla Gelsin :) Banada 13te daha cinsiyet olmaz diyip kestirip attı 17de randevum var tekrar 17 haftalık oluyor net birşey söyler belki
Amin bakalım 2 haftaya belli olurKeseniz benimkine benziyor ama hayırlısı olsun hakkımiza