- 17 Ağustos 2015
- 59
- 55
- 3
- 35
Meraba arkadaşlar bugün dr.a gittm 13. hafta içindeyim..cinsiyetten anlayanlar genital nubundan fln yorum yaparsanız sevinirim..resimler baya net ama nubu gözüküyormu bilmm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genital nub için uygun bi resim değil çıkıntı yorumu yapilamaz ama bence erkek.Meraba arkadaşlar bugün dr.a gittm 13. hafta içindeyim..cinsiyetten anlayanlar genital nubundan fln yorum yaparsanız sevinirim..resimler baya net ama nubu gözüküyormu bilmm..
Rica ederim bana doktorum %60 erkek demisti 13+6DA sonra 16. Haftada erkek dedi.Doktorum kiza benzetti ama resme bakan herkeste erkek dedi bakalim ne olacakyinede cok tesekkur ederim yorumun icin
Teşekkür ederiz teyzesiÇoook tatlı :)))))
Bebegin kiz canim hayirli saglikli olsun insallahMeraba arkadaşlar bugün dr.a gittm 13. hafta içindeyim..cinsiyetten anlayanlar genital nubundan fln yorum yaparsanız sevinirim..resimler baya net ama nubu gözüküyormu bilmm..
Ayy agzinizdan bal damliyor sizinnnBebegin kiz canim hayirli saglikli olsun insallah
Biseyler yaptinmi kiz olmasi icin ne sekilde besleniyosun genelde ilac falan kullandinmi kac cocugun var iliski sonrasi sola mı yattinAyy agzinizdan bal damliyor sizinnn
Evetpikolata78 bacaklari tam açıktı inceledi ama ben yinede fazla kapilmak istemiyorum
![]()
Genital nub için uygun bi resim değil çıkıntı yorumu yapilamaz ama bence erkek.
Erkek bencede
ben de kıza benzettim. oğlumun o tarihe çok yakın ultrason görüntülerine baktım boy ve ağırlığı daha fazlaymış daha narin yapılı bence bu bebiş. kız ihtimali yüksek. hem sen ultrasondayken bebişin hareket etmiştir. o zaman görmüş olailir bu ultrason fotolarından pek belli değil canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Meraba herkese benim bebeğimede bir bakarmısınız teyzeleri çok merak ediyorum.13+4 gğnlüktü burdaBebegin kiz canim hayirli saglikli olsun insallah
Canım allah bilir tabi ama bence kız gibi öğrenince haberlerini duyur bizedeMeraba herkese benim bebeğimede bir bakarmısınız teyzeleri çok merak ediyorum.13+4 gğnlüktü burda
İnşallah duyurmazmıyım :)çok sağol söylediğin için.buarada nubu görebildin mi yoksa duruşundanmı öyle dedin?Canım allah bilir tabi ama bence kız gibi öğrenince haberlerini duyur bizede
Nubu goremedim bebegin oluşumundan dolayı kızlar geç vücut buluyormus . Çünkü bebeklerin hepsi ilk başta kız gibi gelişiyormus 6.haftaya kadar sonra erkek olanlar degisiyormus hizlica. Ve bu ilk basta kız bebek gibi gelistiginden dolayi meme ucu memeleri oluyormus erkeklerinİnşallah duyurmazmıyım :)çok sağol söylediğin için.buarada nubu görebildin mi yoksa duruşundanmı öyle dedin?
Pek net cikmamis canım ben anlamam cinsiyetten ama 17 haftalik olmusun gitsene artik kesin belli olurMeraba herkese benim bebeğimede bir bakarmısınız teyzeleri çok merak ediyorum.13+4 gğnlüktü burda
2lide 13+4ken doktor görünmüyor sırtı dönük zaten çok küçük kilolusunda dedi bi hafta sonra arkdsımdan rica ettim devlette girdim ama doktor küçük daha belli olmaz dedi bakmadan sonra cihazlarımız kötü dedi...ama baktı genede ..bakarkende cihazlar iyi değil demeye devam etti sonrada bombayı patlattı erkek diye kesinmi dedim kesin dedi ama ben inananadım nedense hislerim ayrı ,hamileliğim oğluma göre çok ayrı..,doktora inanamadım açıkcası..,şimdi kendi doktorun özelde şuanda da bi problem yok şükür renkliye girmeme çok az kaldı sabrediyim doğru düzgün bi ultrason cihazına giriyim diyorum biyandanda içim içimi yiyor.kız olsun erkek olsun farketmez sağlıklı olsun ama insan farklı istiyor her zamanPek net cikmamis canım ben anlamam cinsiyetten ama 17 haftalik olmusun gitsene artik kesin belli olur![]()