• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.04.2008 Sevgilimle Birlikte

gısssss pasaklıııııııııııı ne kaa güzel çıkmışınız ülee siiiiiiizzzzzzzzzzz Şeniz

Hep mutlu olun sağlıcakla canımmmmmmmmmm yerimseniben

çok yakışmışsınız gerçekten.maşallah.
gelinliğin tam hayalimdeki gibi.nerden aldın.kaça aldın.rahat mıydı oynarken veya dansederken.cevaplarsan sevinirim canım

güzelliğe bak maşallah maşallah :1hug: :1hug:
mutluluğunuz gülüşleriniz ve neşeniz hep artsın pasaklım :1hug:

aboww bu bızm pasaklı deıl mı:dilcikar:
o bılem koca buldu gıttı ben halıme yanam:delphin: allah çirkın şansı versın ne dıyem

nan ben nasıl olduda ılk defa gördum bunu
cok guzelmışsın demıycem sımarma ıdare edersın

mutluluklarrrr :asigim::1hug:

Canım o kadar güzel olmuşsun ki her şeyinle maşallah.:nazar:Gencecik çok tatlı bir çift olmuşsunuz.Her zaman Allah sizi mutlu etsin.Çok yakışıyorsunuz.

kızlar çok teşekkür ederim hepinize a.s.
daha iyilerini sizlere nasip etsin Allahım inşallah
inşallah darısı bekarların başına...

çok yakışmışsınız gerçekten.maşallah.
gelinliğin tam hayalimdeki gibi.nerden aldın.kaça aldın.rahat mıydı oynarken veya dansederken.cevaplarsan sevinirim canım

çok teşekkür ederim canım a.s.
evet çok rahattı hatta o kadar rahattı ki bütün gece oturmadım dans ettim sositososito
bi ara daraldım tarlatanını tülünü çıkardım ki daha rahat oynayabileyim diye :roflol:
fatihte diktirdim gelinliğimi, evde duruyor :1rolleyes:
her detayıyla ben ilgilendim ve her şeyi istediğim gibi yaptılar
gerçekten çok güzeldi tam hayalimdeki gibi :asigim:

aboww bu bızm pasaklı deıl mı:dilcikar:
o bılem koca buldu gıttı ben halıme yanam:delphin: allah çirkın şansı versın ne dıyem

nan ben nasıl olduda ılk defa gördum bunu
cok guzelmışsın demıycem sımarma ıdare edersın

mutluluklarrrr :asigim::1hug:

nannn ne istıysın benden bee
benim tabee o gelin
ne kaa güsel olmuşum de miii :1rolleyes:
Allah sana da benim gibi çirkin şansı versin inşallah bee daha ne istersin :Saruboceq:

Son düzenleme:
canım benim daha önceden bu albüme bakmıştım ama senle muhabbetimiz yoktu o zaman..
gelinliğini çok beğenmiştim...ben de bu tarz fazla kabarık olmayan ama biraz da işlemeli gelinlikleri çok seviyorum..
çok güzel olmuşsun...
Allah mutluluğunuzu daimi etsin...a.s.

Back