- 16 Temmuz 2023
- 1.309
- 3.259
- Konu Sahibi almila5858
Piskolojim bozuldu artık düşünmekten nasıl yapıldığını bile bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
22 yaşında misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piskolojim bozuldu artık düşünmekten nasıl yapıldığını bile bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
Kendi kendine aşabilirsin ama cinsel terapist ya da jinekolojiye gidersen ona göre bilgilenip daha kolay asarsin canım
Hayır, bunun için jinekolojik ve psikolojik destek almanız gerekiyor.
Doktora gitmekten utanmayın, bu utanılacak bir şey değil
Evet22 yaşında misiniz
ben hazırım çok istiyorum çevremde herkes anne oldu bende çok istiyorumÜzülmeyin, bu çözümü olan bir durum. Gerekenleri yapmaya hazırsanız buradaki diğer kadınlar gibi sizde yenebilirsiniz
Anne olma konusunu şimdilik rafa kaldırın, odak noktanız eşinizle cinsellik yaşamak olsun.Evet
ben hazırım çok istiyorum çevremde herkes anne oldu bende çok istiyorum
Evet22 yaşında misiniz
Ben evlenmeden kesin ilk gece yaparım dedim ama çevrem ağrılı diyo korkumu yenemiyorum
Evet
ben hazırım çok istiyorum çevremde herkes anne oldu bende çok istiyorum
Doktoooooor
Çevrende söylenenlere kulak asma duymazdan gel, zaten ne oluyorsa bu batıl inançlardan, negatif düşüncelerden, abartılı sözlerden oluyor. Şöyle düşün seks güzel bir şey olmasa niye evlensin ki insanlar ? Tabiki sadece cinsellik için evlenilmez ama cinselliğin keyif verici, eşler arasındaki bağı arttırdığını düşünüyorum umarım psikolojik destekle bu durumu hemen yenersin
Lütfen bana bunu yapın diyin ve bende onu yapayım doktorada giderim ama kendimi nasıl yapsam birlikte olurum üste mi olsam rahat altamı bilmiyorumYeni evlisiniz çevrendekiler anne oldu diye anne olmaya gerek yok. Önce kendinizi bu evlilikte görün, gezin tozun bebeksiz şekilde hayatınızı yaşayın, eşinizle bu cinsellik sorununu halletmeye çalışın. Bu sorun düzelmeden bebiş olmaz zaten
Öncelikle deneme sırasında uzun süren bir ön sevişme yaşamanız gerekiyor, eşinizi bu konuda uyarın. Cinsel iletişim konusunda da açık olun. Eşler arasında ayıp, günah olmaz, açıkça korkularınızı ve isteklerinizi ifade edin.Lütfen bana bunu yapın diyin ve bende onu yapayım doktorada giderim ama kendimi nasıl yapsam birlikte olurum üste mi olsam rahat altamı bilmiyorum
Bunu nasıl yapıyoBenim bjr arkadaşım kegel egzersizi yapıyor, nefes egzersizleri de iyi geliyor bir de dilator seti aldı buna benzer
Bunu nasıl yapıyo
Kendi kendine aşabilirsin ama cinsel terapist ya da jinekolojiye gidersen ona göre bilgilenip daha kolay asarsin canım
Kaç yıldır tanışıyorsunuz , severek mi evlendiniz, sevisme falan mı oluyor sadece, yani cinsellik olacağı zaman kendinizi hemen geri mi çekiyorsunuz
AtlatımBunun adı vajinismus. Bir jinekoloji uzmanına gidin ve tedavinize başlayın. Süreci psikolojik destekle beraber yürütün
Nasıl yani vajinismusu yendinjz miAtlatım