Birlikte olamıyorum eşimle

Ben evlenmeden kesin ilk gece yaparım dedim ama çevrem ağrılı diyo korkumu yenemiyorum

Çevrende söylenenlere kulak asma duymazdan gel, zaten ne oluyorsa bu batıl inançlardan, negatif düşüncelerden, abartılı sözlerden oluyor. Şöyle düşün seks güzel bir şey olmasa niye evlensin ki insanlar ? Tabiki sadece cinsellik için evlenilmez ama cinselliğin keyif verici, eşler arasındaki bağı arttırdığını düşünüyorum ❤️ umarım psikolojik destekle bu durumu hemen yenersin

Evet

ben hazırım çok istiyorum çevremde herkes anne oldu bende çok istiyorum

Yeni evlisiniz çevrendekiler anne oldu diye anne olmaya gerek yok. Önce kendinizi bu evlilikte görün, gezin tozun bebeksiz şekilde hayatınızı yaşayın, eşinizle bu cinsellik sorununu halletmeye çalışın. Bu sorun düzelmeden bebiş olmaz zaten

Ben de 4 ay kadar birlikte olamamıştım. Hiçbir ön yargım, korkum yoktu biz de 5 yıldır sevgiliydik eşimle ama birleşme anında aşırı kasıyordum kendimi. Bu sebepten doktora gitmek de istemedim kendime 6 ay süre tanıdım. Bu tamamen benim tercihimdi siz dilerseniz gidin tabi ki. Biraz meditasyon, kegel egzersizleri falan yaptım her akşam. Bir de ben vajinismus aparatları almıştım onunla da egzersiz yapıyordum. Sonrasında deniyorduk kısa kısa da olsa. Tabi canım fazla acıyordu sadece alıştırma olsun diye deniyorduk. Biz nikahtan 4 ay sonra düğün yaptık ve balayına gittik. O tatilde bir anda oldu ilişki, ikimiz de inanamadık. Sonra beyin hemen bunun korkunç bir şey olmadığını kavrıyor zaten bir daha yaşamıyorsunuz aynı sıkıntıyı. Hepsi o ilk eşiği aşmakta 🙏

Çevrende söylenenlere kulak asma duymazdan gel, zaten ne oluyorsa bu batıl inançlardan, negatif düşüncelerden, abartılı sözlerden oluyor. Şöyle düşün seks güzel bir şey olmasa niye evlensin ki insanlar ? Tabiki sadece cinsellik için evlenilmez ama cinselliğin keyif verici, eşler arasındaki bağı arttırdığını düşünüyorum ❤️ umarım psikolojik destekle bu durumu hemen yenersin
Yeni evlisiniz çevrendekiler anne oldu diye anne olmaya gerek yok. Önce kendinizi bu evlilikte görün, gezin tozun bebeksiz şekilde hayatınızı yaşayın, eşinizle bu cinsellik sorununu halletmeye çalışın. Bu sorun düzelmeden bebiş olmaz zaten
Lütfen bana bunu yapın diyin ve bende onu yapayım doktorada giderim ama kendimi nasıl yapsam birlikte olurum üste mi olsam rahat altamı bilmiyorum

Lütfen bana bunu yapın diyin ve bende onu yapayım doktorada giderim ama kendimi nasıl yapsam birlikte olurum üste mi olsam rahat altamı bilmiyorum
Öncelikle deneme sırasında uzun süren bir ön sevişme yaşamanız gerekiyor, eşinizi bu konuda uyarın. Cinsel iletişim konusunda da açık olun. Eşler arasında ayıp, günah olmaz, açıkça korkularınızı ve isteklerinizi ifade edin.
Ve ilk cinsel deneyim ağrılı değildir, yeterince ön sevişme yaşanırsa ve vücudunuz buna hazırlanmış olursa ağrı ve acı hissetmezsiniz

Benim bjr arkadaşım kegel egzersizi yapıyor, nefes egzersizleri de iyi geliyor bir de dilator seti aldı buna benzer

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-04-00-41-50-032_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-04-00-41-50-032_com.android.chrome.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 17

Bakın sitede böyle bir grup var burda vajinismus olan ve yenen hanımlar paylaşım yapıyor bir okuyun bakın derim

Kendi kendine aşabilirsin ama cinsel terapist ya da jinekolojiye gidersen ona göre bilgilenip daha kolay asarsin canım 🙏

Kaç yıldır tanışıyorsunuz , severek mi evlendiniz, sevisme falan mı oluyor sadece, yani cinsellik olacağı zaman kendinizi hemen geri mi çekiyorsunuz

Bunun adı vajinismus. Bir jinekoloji uzmanına gidin ve tedavinize başlayın. Süreci psikolojik destekle beraber yürütün
Atlatım

X