Tabi ki canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar şu anda özel gunumdeyim bitene kadar başlamamış olursaniz bende katılmak isterim
Çok memnun olurum adetimin ilk günü yetişir mi ki sonra hak geçmesin kimseye içim rahat etmezMerhaba, ozel gununuzde olmanizin bir sakincasi yok cunku hepimizin ozel gunu olacak :) listedeki 1 arkadasimiz daha ozel gununde.
Isterseniz ekleyebilirim tabi ki.
Çok memnun olurum adetimin ilk günü yetişir mi ki sonra hak geçmesin kimseye içim rahat etmez
Tamam canim o zaman bende varım bundan sonra acacagin diğer konulara da gelirim inşallah varsa .özellikle de bebek isteyen anneler için konu açarsan çok sevinirimHepimiz regl oldugumuzda olmayan arkadaslar bizim yerimize okuyacagi icin kimsenin kimseye hakki gecmez diye dusunuyorum canim. Bu sebeple icin rahat etsin.
Ben ve arkadaşm ipek ekler misin canm ama heran adet olabilirim.12.000 ihlas listemiz.
1. gunces
2. Mavibirumut
3. Sensual_in_love
4. Umut_2019
5. Mintimint
6. hasbeee
7. Tospaagtd
8. snow3414
9.bcgirl
Arkadaslar regl olan arkadasimizin yerine hepimiz okuyacagiz. Hepimizin dogal dengesi oldugu icin de kimse kimsenin hakkina girmis olmayacak.
Okumalarimizi 1 gunde tamamlayacagiz, ertesi gune sarkmayacak!
Ben ve arkadaşm ipek ekler misin canm ama heran adet olabilirim.
Tamam canm sorun olmasn diye tekrar hatırlatmak istedimTamam canim. Adet konusunda baya bir yazdim diger sayfalarda sorun yok :)
Hepimizin adetine denk geldi galibaTamam canim. Adet konusunda baya bir yazdim diger sayfalarda sorun yok :)
Hepimizin adetine denk geldi galiba![]()