- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.690
- 598
Ben okuduğum kısmi abdestli okudum ama kuran bile baştan sona abdestsiz ezberden okunabilir. Hafızlar yolda yürürken bile okurlar misal :) yapılan hiç bişey boşa gitmez. Tabiki abdestli olması çok daha iyi ama okunanları da yok saymayalım bence.Arkadaslar cogunluk abdestsiz okumak istiyorsa yazin oyle okunsun. Nasil derseniz. Yeter ki hayirlisi ile listeyi bitirelim.
Ben okuduğum kısmi abdestli okudum ama kuran bile baştan sona abdestsiz ezberden okunabilir. Hafızlar yolda yürürken bile okurlar misal :) yapılan hiç bişey boşa gitmez. Tabiki abdestli olması çok daha iyi ama okunanları da yok saymayalım bence.
Tm canim dier arkadaslara okumam cok oldugundan tekrar okuyamam, sonrakilere de abdestli okuyunca onlara okumadigimdan icim rahat etmez. Bende cikayim gruptan. Okuduğum arkadaslara hakkım helal olsun, keske bastan gorup dikkat etseymisim kusura bakmayin.
Abdest bize namazda farz kilinmistir. Bosa gidiyor diye bir sey diyemeyiz hic birimiz. Etki kismi tartisilir. Herkes istedigi gibi tecrube etsin bence. Ben okuduklarimi herkese abdestli okuyacagim. Dileyen abdestsiz okusun. Birine faydam olsun istiyorsam kendime nasil okuyorsam oyle okumak isterim. Cunku ben abdestsiz cok okudum zamaninda. Her sey tecrube..bence herkes tecrube etsin.
Tm canim dier arkadaslara okumam cok oldugundan tekrar okuyamam, sonrakilere de abdestli okuyunca onlara okumadigimdan icim rahat etmez. Bende cikayim gruptan. Okuduğum arkadaslara hakkım helal olsun, keske bastan gorup dikkat etseymisim kusura bakmayin
Olsun canim ben sorun etmem oyle, okumana gerek yok ❤Nasil istersen canim ama sen bana okudugun icin ben de sana 1002 okuyacagim. Niyetini yazarsan okudugumda yazarim buradan sana.
Olsun canim ben sorun etmem oyle, okumana gerek yok ❤
Hakkim helal olsun dedim ya nie hakkim sana gecsin, saol canimBen sorun ederim cunku kimsenin hakki bana gecsin istemem canim :) lutfen niyetini yaz inan ki seve seve okuyacagim ❤
Dun cikan arkadas vardi ona da dun gece okudum mesela.
Hakkim helal olsun dedim ya nie hakkim sana gecsin, saol canimfenami ihlas okumus olduk iste, simdi manayla devam da ederim kendi basima okumaya :)
Yarin basliorum insallah gunluk 1002 dimi :)Niyetini yazmaman okumama engel degil ama :) Allah bizi bizden iyi bilendir. Ben senin niyetine okuyacagim okudugumda da yazacagim ❤
Kendi basina her gun okursan hic ara verme bak bakalim sonra etkilerine :)
Yarin basliorum insallah gunluk 1002 dimi :)
Tmm dikkat edicem, saol canimAynen canim. Ihlasin ebced degeri 1002. Mumkunse aksam ya da yatsi namazindan sonra oku ve abdestli besmele ile oku. Yasadiklarini da kimseye anlatma
Ben yarın devam edicem galibaKimse kalmadı galiba, sayı artacaksa yetişemem ben canlar
Peki şimdi burda arkadaşların niyetine okuyoruz ya onu tamamlasak 1002 ye olur mu guncescimAynen canim. Ihlasin ebced degeri 1002. Mumkunse aksam ya da yatsi namazindan sonra oku ve abdestli besmele ile oku. Yasadiklarini da kimseye anlatma
Devam ediyorum canımArkadaslar cikmak kalamak isteyen var mi? Listeyi guncelleyecegim.
@Umut_2019 @Tospaagt. @snow3414
@MoonfacedMom . @ M Maviiiii000 . omercinar01 . N Nana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?