- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
İnşallah istedikten sonra eminim başaracaksın Spor da yaparsan güzel sonuçlar alacaksındırÇok teşekkürler ..Bende başladım bakalım nasipse..Çok kilom var ama bu sefer başaracağım inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah istedikten sonra eminim başaracaksın Spor da yaparsan güzel sonuçlar alacaksındırÇok teşekkürler ..Bende başladım bakalım nasipse..Çok kilom var ama bu sefer başaracağım inş
Bu süreçte neler yaptınız. Nasıl beslendiniz anlatabilirmiisniz. Benim yaşım da 40'a yaklaştı. Artık metabolizmam yavaşladı gibi hissediyorum. Çok umutsuzum, düzenli diyet yapamıyorum. Siz neler yaptınız.Azmedince o da olur. Ben de 14 ay önce 96 kg ile başladım ve 61 kusura indim. Yaş ve sağlık faktörlerine rağmen.
3 aydır üç aşağı, beş aşağı aynı kiloyu muhafaza ediyorum. Şimdi gözümü 50'li kilolara diktim. Gün içinde aldığım kaloriyi düşürmeden, yaptığım sporları arttırmadan ( sağlığım izin vermiyor) beslenme düzenini degistirerek deniyorum. Bundan önce üç ana öğün, iki ara öğün yapıyordum. 3 gündür İf'e geçtim. Bu iş sabır, azim işi. İstenilen kiloya ulasilsa bile, kontrolü elden bırakmamak lazım. Ben eminim ki başaracağız ve tekrar kilo almayacağız.
Bu süreçte neler yaptınız. Nasıl beslendiniz anlatabilirmiisniz. Benim yaşım da 40'a yaklaştı. Artık metabolizmam yavaşladı gibi hissediyorum. Çok umutsuzum, düzenli diyet yapamıyorum. Siz neler yaptınız.
Evet neler yaptınız.Canınız tatlı istediğinde nasıl baş ettiniz? Kaç öğün nelerle beslendiniz.Su kaç litre içtiniz Bilgilendirirseniz çokk mutlu olurum
Çok teşekkür ederim. İlginizden dolayı hedefim 30 kilo vermek. inşaAllah bu yolda sizin kadar başarılı olabilirim. Tavsiyelerinize mutlaka uyacağım.Ben 2 ana 1 ara öğün yaptım örnek menümü paylaşırım aralıklı oruç yaptığım için akşam yemeğinden sonra bir şey yemedim acıktıkça su içtiğim için genelde 2.5- 3 litre su içmiş oluyordum tatlı çok istediğinde züber yiyordum ara öğünlerde tatlı ihtiyacımı çok güzel dengeledi ekmek makarna pirinç neredeyse hiç tüketmedim ekmek yerine kahvaltıda 1 dilim wasa yerdim canım makarna çekince tb makarna haşlardım pilav isteyince de bulgur haşladım evde ne varsa yedim ama hem az yedim hem Yemeklerimi hep zeytinyağı ile pişirdim sebze sevmediğim için protein ağırlıklı beslendim hem daha doyurucu oluyor ödem oluyor sık sık su hazırladım içtim isterseniz en çok etki eden ödem atıcı su tariflerini de paylaşırım Haftada 3 gün Leslie 3 gün Leslie + 10bin adım yaparak 6 gün hareket etmiş oldum çok ağır spor değil ama yine de işe yarıyor toplamda 50 kilo verdiğim için ve üst bölgem kilolu olduğu için göbeğim sarktı o yüzden verecek kilonuz çoksa yavaş yavaş verin ve karın egzersizini ihmal etmeyin ben karına daha çok yoğunlaşmadığım için pişmanım sorunlu bölgenizi çalıştıracak egzersizler yapmanızı tavsiye ederim
Çok teşekkürler .İnş.. Kendime bir takvim oluşturdum hergün tartılacağım not edeceğim..Gün aşırı evde Lessie yapmayı düşünüyorum..Sizin desteğinizle inş bu sefer başaracağımİnşallah istedikten sonra eminim başaracaksın Spor da yaparsan güzel sonuçlar alacaksındır
Züber tam olarak nedir. internetten baktım bir sürü ürün çıkıyor. Siz hangisini tercih ettiniz:)Ara
Sütlü nescafe, züber
Veya
Yeşil çay, meyve
Veya
Ödem suyu, kuruyemiş
Ara sıra sütlü tatlılarla ödüllendirebilirsiniz kendinizi çok sık olmasa da ayda 1 gibi yedim ben de
Benim de 30 kilo vermem lazım.Birbirimize destek olalım .İnş başaracağızBen de hergün tartılcam .böylece kendimi kontrol etmeyi amaçlıyorum..Çok teşekkür ederim. İlginizden dolayı hedefim 30 kilo vermek. inşaAllah bu yolda sizin kadar başarılı olabilirim. Tavsiyelerinize mutlaka uyacağım.
Fellas ,Züber sağlıklı atıştırmalık Bar.genelde hurma kullanılıyo içinde .Farklı markaları varZüber tam olarak nedir. internetten baktım bir sürü ürün çıkıyor. Siz hangisini tercih ettiniz:)
Tamam dır. Beraber zayıflayalım. Hergün yazalım gelişmeleri. İnşaAllah bu sefer olacak.Benim de 30 kilo vermem lazım.Birbirimize destek olalım .İnş başaracağızBen de hergün tartılcam .böylece kendimi kontrol etmeyi amaçlıyorum..
Bende elma ve süt aldım yanıma:)Akşam eve gidene kadar bunlarla idare edeceğim.Bugün yanıma kahvaltıya yulaf lapası aldım..Dün akşamdan pişirdim kahvaltıda yiyeceğim . Ara öğün ayva aldım yanıma