- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
o kadar yalanını ve abartmasını yakaladımki ve en çok abartmasınıııYalan değilse ne olacak peki , ne değişecek ? Amaan nolmuş sanki deyip duracak mıyız ?
Allah aşkına hepsi tahrik işte neden anlamıyorsunuz ya..
O fotografta gördüğün alan varya ;o kadar yalanını ve abartmasını yakaladımki ve en çok abartmasınııı
o kadar yalanını ve abartmasını yakaladımki ve en çok abartmasınııı
Ya herşeye tamam eyvallah ta...
Neden içinde Atatürk geçen yerlere yanaşıyor sevgili lideriniz , işte bildiğin TAHRİK !!!!
Peki 30 yıldır yaklaşık 13 bin şehit verildiBütün bunlara ses çıkarmayıp , hala destekleyip , arkalarından ayrılmayanların da bütün bunlar da payları vardır. Hani %40 , %60tan büyük ya , O %60ın haklarını böyle yerken göz yumanlar,ses çıkarmayanlar , O %60ın hesabını nasıl verecek bakalım. Biz kul hakkı yenmesini destekledik diyebilecekler mi ?
Şimdi 30 yıl önceki olan olayların sorumlusu şimdi hdp ye oy verenler mi ?Peki 30 yıldır yaklaşık 13 bin şehit verildi
Bu Şehitlerin Kanı HDP ye oy verenlerin eline mi bulaşmış oluyor
Şimdi 30 yıl önceki olan olayların sorumlusu şimdi hdp ye oy verenler mi ?
Bu ülke de isteyen kendine güvenen herkes parti kurabilir. Meydan ortada kimseyi tutan yok. Adamlar girmiş , kazanmış.İsteyen istediğin kadar nefret etse de adamlar burda haklı işte.Bunu diyenler O şehit kanlarını bazıları ,bazılarını kardeşim diyerek yüceltmeden önce düşüneceklerdi.
Sözcüyle beyni yıkananlar hürriyet le gaza gelenler tayfası bunlar bacımSözcümü nerde yalan nerde dolan nerde abartma hep onda.. sözcümüü..
Sözcüyle beyni yıkananlar hürriyet le gaza gelenler tayfası bunlar bacım
Bende yaptım gerekeni merak etme..Gereken yapıldı bilginize...
Ya tamam ben de hic sevmiyorum da boyle de elestiri olmaz ki. Hakliyken haksiz olmayin hakaret etmeyin yahu. En basta ayıptırKendini Atatürk zannediyo çünkü ruh hastası haberi yok ki Atatürk'ün g...tünün kılı olamaz defolup gittikleri gün bayramımdır
Cumhurbaşkanlığına devredildi demek, sanki "satıldı"yla esdegermis gibi bir bakış açısı var, bunu anlamıyorum. Cumhurbaşkanlığı makamı da ülkenin en üst yönetim makamidir, sanki dusmanimiza satılıyor köşk! Atatürk de c.baskaniydi, şimdi de köşk c.Başkanlığı makamına devrediliyor, el değiştirmiş sayılmaz bile!
Kendini Atatürk zannediyo çünkü ruh hastası haberi yok ki Atatürk'ün g...tünün kılı olamaz defolup gittikleri gün bayramımdır
Kendini Atatürk zannediyo çünkü ruh hastası haberi yok ki Atatürk'ün g...tünün kılı olamaz defolup gittikleri gün bayramımdır
Ben bu arkadaşı ve diger hakaret edeni kible dim. Yani gayet tarafsız yaklaşıyorum ve asla bu arkadasa hak vermiyorum da su msj cok şey anlatıyor. Içinde oldugumuz durumun özeti adeta.cok tehlikeli sozler bunlar haberin ola.laf ettigin Turkiye Cumhuruyetinin Cumhurbaskani...recep tayyip erdogan kismini coktan gectim.sozlerinize cekin duzen vermelisiniz!!