- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Hanım keleşimi getir. Vuracam hepsiniGözleri doymadı hala..
Hanım keleşimi getir. Vuracam hepsini
Ama hayır benBen dururuken sen elleşme sakın ben furacam
Ama hayır benŞimdi milletin hayır ben , hayır ben diye araya girmesi gerekiyordu. Beklediğim gibi olmadı Neyse kim yaparsa diğerleri de ona bakar artık. Gerçi ödül verirler belki
Bütün bunlara ses çıkarmayıp , hala destekleyip , arkalarından ayrılmayanların da bütün bunlar da payları vardır. Hani %40 , %60tan büyük ya , O %60ın haklarını böyle yerken göz yumanlar,ses çıkarmayanlar , O %60ın hesabını nasıl verecek bakalım. Biz kul hakkı yenmesini destekledik diyebilecekler mi ?
Kendini feda edeceksin demek bizim içinEn yaşlı olaraktan bu iş bana düşer
Kendini feda edeceksin demek bizim içinBeki senden yaşlısı çıkar , yırtarsın
Bende onların anladığı dilden dediydim işte belki vicdan yaparlar falan , bu da mı gol değilBütün bunlara rağmen arkalarından hala ayrılmayanlar zaten Atatürk'ün mirasının işgal edilmesinden herhangi bir şekilde rahatsız olmayan tipler olduğundan teknik olarak loop'a düşüyoruz.
O iş yazıyı tutanda kalır sana söyleyim.Birde saraylım var yazı turamı atsak acaba
O iş yazıyı tutanda kalır sana söyleyim.gönüllüler esasına dayar ,, isteyen herkesi göndeririz ne olacak
Bu diğer tüm yandaş medyayı anlatıyor gibi geldi bana. Unutmayın ki gerçekleri de saklamak yalana ortaklıktır , o da yalan haberdir.Nedense şu ayeti pek severimm..ne kadar sözcü gazetesini anlatıyor..
“Ey iman edenler, herhangi bir fâsık size bir haber getirecek olursa, onu iyice tahkik edin, doğruluğunu araştırın. Yoksa, gerçeği bilmeyerek, birtakım kimselere karşı fenalık edip sonra yaptığınıza pişman olursunuz.“
Hucurat Suresi 6. Ayetin Meali
Cumhurbaşkanlığına devredildi demek, sanki "satıldı"yla esdegermis gibi bir bakış açısı var, bunu anlamıyorum. Cumhurbaşkanlığı makamı da ülkenin en üst yönetim makamidir, sanki dusmanimiza satılıyor köşk! Atatürk de c.baskaniydi, şimdi de köşk c.Başkanlığı makamına devrediliyor, el değiştirmiş sayılmaz bile!
Sözcümü nerde yalan nerde dolan nerde abartma hep onda.. sözcümüü..
Yalan değilse ne olacak peki , ne değişecek ? Amaan nolmuş sanki deyip duracak mıyız ?Sözcümü nerde yalan nerde dolan nerde abartma hep onda.. sözcümüü..