114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

Bende menünü çok beğendim.Yeterli ve dengeli.Neden tartılmıyorsun?Diyetisyeninde mi öğreneceksin yalnızca.Ben olsam meraktan çatlardım :) Hatta senin kaç kilo verdiğini bile merak ettim :KK53:

Evet sadece diyetisyenimde tartılıyorum çünkü diyetisyenimle benim evdeki tartım farklı ölçüyor. Başlarda ikisinde de tartılıyordum ama baktım ki kafam karışıyor evde bıraktım tartilmayi :)

Bugün korkunç bir menü ile geldim. Sabah hastanedeydim, düzenim bozuldu.

Sabah=
1 paket Kellogs special K fesleğenli kraker (124 kalori)

Öğle=
1 kase mercimek çorbası (yemekte kararsız kaldım ama salata yoktu ve çok açtım)
Avuçiçi büyüklüğünde tavuk ızgara
Ayran

Ara=
4 adet etiform yulaflı bisküvi

Akşam=
1 büyük kase form çorba
4 yk light yogurt
2 adet light grissini
1 çay tabağı büyüklüğünde tadimlik sebzeli ciğer

Ara=
1 kupa limonlu Yeşilçay
6 adet çiğ badem
(Yapacagim)

Bende dün yediklerimi yazayım

Sabah: 1 adet peynirli ev poğaçası (oğlum rahat vermedi sabah kahvaltıda,işe geç kalmamak için eşime yaptığım poğaçalardan 1 tanesini yedim)

Ara: 10 badem

Öğlen:Kepekli tost,1 dilim taze kaşar

Ara:1 mandalina

Akşam: Tavuklu güveç,kıvırcık salata

Ara: 2 tane taze ceviz

Spor: 30 dk yürüyüş :KK52:
Yaaaa ne guzel azicik yiyorsunuz ben aclik çekiyorum

Bu gun yine beceremedim aslinda akşama kadar fena gitmedi ama ah o akşam yok mu akşam
Sabah tam buğday ekmegiyle tost
Kahve
Öğle patates kızartması 1 dilim ekmek
Muz 1 kase çiğ badem hep eşimin yüzünden
Akşam tavuk döner ama yarım ekmek arasına ne olacak benim bu halim

Sabah=

Öğle=
Ayran

Ara=

Akşam=
1 büyük kase form çorba
4 yk light yogurt
2 adet light grissini

Ara=
1 kupa limonlu Yeşilçay
6 adet çiğ badem
(Yapacagim)
bana çok gelmedi dengelemişsin.form çorba nasıl ilk kez duydm

acıktın mı içebildigin kadar suiç birde kafada bitir artık kararlı ol ya gidecek ya gidecek bu kilocuklaa

acıktın mı içebildigin kadar suiç birde kafada bitir artık kararlı ol ya gidecek ya gidecek bu kilocuklaa
su beni daha da acıktırıyor ama gittikçe daha iyi hissediyorum kendimi bir de bu aralar hep dışarıdayız düzenli yiyemiyoruz günlerdir hep dışarıdan yiyoruz onun etkileri de var bence ama yine de 400 gr vermişim. çok hareket ediyorum ondan bence... önce 103.7 dedi sonra 104te karar kıldı tartı :)

Sabah=

Öğle=
Ayran

Ara=

Akşam=
1 büyük kase form çorba
4 yk light yogurt
2 adet light grissini

Ara=
1 kupa limonlu Yeşilçay
6 adet çiğ badem
(Yapacagim)

Bencede abartılı değil.Akşam yemeğin gayet hafif ara öğünlerinde yerinde.İyi gidiyorsun canım.Tam gaz devam... :KK9:

Ben kalori sayımı yöntemiyle zayıflamaya çalışıyorum.Günde 1000 veya 1100 kaloriyi geçmemem gerekiyor.Yediklerimde ancak 1000 kaloriye denk geliyor.Yürüyüş yaptığım günler -200 kalori harcıyorum 800 kalori almış oluyorum günlük.

İlk zamanlar bende açlık çekiyordum.Ara öğünlere çok önem vermiyordum.Baktım olacak gibi değil ara öğünlerimi aksatmamaya başladım.1.ara öğünümde 10 adet badem 2. ara öğünümde ya meyve yada yoğurt yiyorum.O dengeliyor açlığı.Midede küçülüp kilo vermeye başladın mı acıksanda yemiyosun zaten.

Bu arada sabah meraktan tartıldım yine :KK53:95,500 kg. geldim. :KK71: Bayrama güzel bir rakamla giriyorum.Veremesemde aynı rakamla bayramdan çıkmayı umuyorum

Of kızlar çok fenayim sabah diyete uygun kahvaltimi yaptim yeşil cayimi içtim sonra gidip ekmek aldim çiçek ekmek citir citir mis kokulu:KK53::KK53: ve iki dilim yidim icine peynirkoydum :KK53::KK16: sonra bide 3 dilim kek yedim padon 2 bucuk dilim ay noldu bana yaaaa

Ben yine çok iyi değildim. Ciddi anlamda yoğun çalışıyorum böyle günlerim çok oluyor.

Sabah=
1 haşlanmış yumurta
Yarım kk light peynir
Az domates salatalık maydanoz
1 adet grissini

Ara=
3 parça cevizici

Öğle yemeğine çıkamadım, 3 tane eti form limonlu bisküvi yedim. Sonra saat 15.00te 2 tane daha yedim.

Saat 16.30 gibi=
6 tane uzun ince köfte ızgara yanında yoğurt ve domates sosu
Kara lahana turşulu salata
1 yk kısır (yemeseydim iyi olurdu)
Ayran

Daha da bir şey yemem. Çünkü az yemeye alışmışım çok şiştim. Limonlu Yeşilçay içerim yalnızca. Öğle yemeğini atlayınca çok acıktım ve abarttım.
Bayram da geliyor gerçi ben yarısında çalışıyorum bayramın.

Form çorba tahillardan oluşan bir çorba. Yağ yakımını etkiliyor.

tarifini yazarmısın redvelvet cim

kızlar dünkü ekmek ve kekler bugün tartıda artı 1300 gr geldi yuh ya yuh diyorum başkada bişey demiyorum 108,9 um inşallah kurbanda almam
bugün kayınvalidemlere gidicez 50 km uzakta bi ilçede oturuyorlar eşim ayağından ameliyat olduğu için arabayı ben kullanacağım dua edin ilk kez gidicem şehir içinde kullanıyorumda şehir dışı ilk yolculuğum olacak kazasız belasız gideriz inşallah
hepinize iyi bayramlar :KK68::KK68::KK68:

he bu arada tatlı yemek yok söz veriyorum etleride ekmeksiz ekmeksiz hüpletmeyi düşünüyorum :kk77:

Iyi bayramlar :KK49::KK49:
Iki gün boyunca yemenin dibine vurdum hala kayınvalidemlerdeyiz tartı yok yarın evime gidicem inşallah kazısız belasız gideriz

tarifini yazarmısın redvelvet cim

kızlar dünkü ekmek ve kekler bugün tartıda artı 1300 gr geldi yuh ya yuh diyorum başkada bişey demiyorum 108,9 um inşallah kurbanda almam
bugün kayınvalidemlere gidicez 50 km uzakta bi ilçede oturuyorlar eşim ayağından ameliyat olduğu için arabayı ben kullanacağım dua edin ilk kez gidicem şehir içinde kullanıyorumda şehir dışı ilk yolculuğum olacak kazasız belasız gideriz inşallah
hepinize iyi bayramlar :KK68::KK68::KK68:

2 yk haşlanmış nohut, 3 yk haşlanmış yeşil mercimek, 2 yk buğday, 1 çk çörek otunu ayranaşı çorbası gibi pisecek canım. Ben yağ kaybı açısından önceki haftalarda faydasını görmüştüm bakalım bu haftaki sonuç ne olacak :)

Herkese iyi bayramlar, bayramı sıfır kaçamakla atlatmış bulunuyorum :) Tabii pazar - pazartesi çalışmamın etkisi de olmadı diyemem.

Ödül olarak bugün dondurma yemeyi düşünüyorum, hak ettim bence bütün tatlı ve hamurişlerine hayır diyerek. Mado' ya gidersem light yerim yoksa normal.

kızlar resmen utancımdan siteye gıremedım.kendımı o kadar saldım kı :(
sanırım 90 a dogru yol aldm.hatta 90 bıle olmus olabılırım.
nasıl bır iradem var anlamadım kı !!

kızlar resmen utancımdan siteye gıremedım.kendımı o kadar saldım kı :KK43:
sanırım 90 a dogru yol aldm.hatta 90 bıle olmus olabılırım.
nasıl bır iradem var anlamadım kı !!

Düşünme böyle Nadyacım.
Diyet yaparken her gün yeni bir gündür. Kaçamak yapmadan diyet yapan insan çok çok azdır. Toparlanıp yarın sıfırdan başlarsan emin ol daha iyi hissedeceksin. :):)

Herkese iyi bayramlar, bayramı sıfır kaçamakla atlatmış bulunuyorum :) Tabii pazar - pazartesi çalışmamın etkisi de olmadı diyemem.

Ödül olarak bugün dondurma yemeyi düşünüyorum, hak ettim bence bütün tatlı ve hamurişlerine hayır diyerek. Mado' ya gidersem light yerim yoksa normal.
çooookkk sevindim canım aferin sana :)

eveeet 4 günlük tatilin ardından bolca yeme içme dahil tabi +1kg ile karşınızdayım :( ama olsun bu hafta hemencecik onu verrim işallah diye düşünüyorum bu gün alkali su almaya başlayacağım bakalım ne kadar işe yarayacak..

Back