- 23 Temmuz 2016
- 184
- 91
- 103
- Konu Sahibi frida_kahlo1
-
Merhaba hanımlar
Benim 11 yaşında çok bilmiş ve tatlı mı tatlı bi kız kuzenim var ve yaklaşık 10 gün sonra doğum günü var kendisi şimdiden başladı bana ne hediye alcaksın diye düşünüyorum bişeyler bulamıyorum çünkü maşallah nerdeyse herşeyi var mutlu etmesi çok zor gibi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz eminim etrafınızda sizinde kızınız yeğeniniz kuzeniniz vardır sizce ne gibi şeyler almalıyım yada neler yapabilirim :)
Bence yasina uygun taki alin. bayilirlar kiz cocuklari takiya. gecen yil yegenime almistim cok sevinmistiMerhaba hanımlar
Benim 11 yaşında çok bilmiş ve tatlı mı tatlı bi kız kuzenim var ve yaklaşık 10 gün sonra doğum günü var kendisi şimdiden başladı bana ne hediye alcaksın diye düşünüyorum bişeyler bulamıyorum çünkü maşallah nerdeyse herşeyi var mutlu etmesi çok zor gibi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz eminim etrafınızda sizinde kızınız yeğeniniz kuzeniniz vardır sizce ne gibi şeyler almalıyım yada neler yapabilirim :)
Bende bugün onu düşündüm de kızım 10 yaşında , doğumgününde tablet alayım dedim, tabi sizinkinin var mı bilmiyorum ama. Oyun oynar çizgifilm izler,ben almadım şimdiye kadarMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?