• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yaşındaki kıza doğum günü hediyesi

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Merhaba hanımlar
Benim 11 yaşında çok bilmiş ve tatlı mı tatlı bi kız kuzenim var ve yaklaşık 10 gün sonra doğum günü var kendisi şimdiden başladı bana ne hediye alcaksın diye düşünüyorum bişeyler bulamıyorum çünkü maşallah nerdeyse herşeyi var mutlu etmesi çok zor gibi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz eminim etrafınızda sizinde kızınız yeğeniniz kuzeniniz vardır sizce ne gibi şeyler almalıyım yada neler yapabilirim :)

Kitap okumayi seviyorsa bi kac tane yaşına uygun kitap alabilirsin.
Veya kışlık mont veya bot isine yarayacak biseyler lazımsa alabilirsin.
Aklima ilk bunlar geldi:eek:

Merhaba hanımlar
Benim 11 yaşında çok bilmiş ve tatlı mı tatlı bi kız kuzenim var ve yaklaşık 10 gün sonra doğum günü var kendisi şimdiden başladı bana ne hediye alcaksın diye düşünüyorum bişeyler bulamıyorum çünkü maşallah nerdeyse herşeyi var mutlu etmesi çok zor gibi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz eminim etrafınızda sizinde kızınız yeğeniniz kuzeniniz vardır sizce ne gibi şeyler almalıyım yada neler yapabilirim :)

kızın hoşlandığı şeylere göre değişir, güzel bi balık alabilirsin mesela, kızlar kitap okumayı sever kitap olabilir, giyinmeye saçını yapmaya merakı varsa onlarla ilgili bişeyler olabilir
beraber alışverişe çıktığınızda en çok hangi mağzalarda vakit geçiriyor mesela...
takı olabilir

Tam tarif ettiğiniz şekilde bu kuzenim var gümüş kibar bi küpe almıştım çok begenmisti o yastakilere hediye almak oldukça zor cunku

Merhaba hanımlar
Bence yasina uygun taki alin. bayilirlar kiz cocuklari takiya. gecen yil yegenime almistim cok sevinmisti

Yaş itibari ile arkadaşlarına gösteriş yapmak isteyeceği şeyler isteyeceğini düşünüyorum .
O yüzden hoşuna gidecek bir kutu olabilir
Kitap seviyorsa kitap
DVD seviyorsa DVD olabilir
Hani belki biraz daha büyük bir yaş için ama Birlikte çekindiğiniz fotoğrafların albümü
Yada bir mp3 çalar olabilir
Oje kullanıyorsa oje kutusu yapabilirsin çok popüler
Bu çantaların arkasına takılan yuvarlak metaller var ya üzeri yazılı onlardan bir kutu olabilir

bence bir çocuk mağazasından hediye çeki alın, istediğini kendi beğenip alsın.

11 yaşndaki çocuğa parfüm ve makyj ürnleri almayında ne alırsanız alın bunları alanlrıda gördük sonuçta

Merhaba hanımlar
Bende bugün onu düşündüm de kızım 10 yaşında , doğumgününde tablet alayım dedim, tabi sizinkinin var mı bilmiyorum ama. Oyun oynar çizgifilm izler,ben almadım şimdiye kadar
Birde yaşları büyüdü ama benim kızım disney prenseslerinin barbie boyutundaki bebekleri çok seviyor, 11 tane filan prenses var, hepsini toplamaya çalışıyor, gecen doğumgününde uyuyan güzel aldık :)

Şirin mi şirin pijama takımı olabilir
Bileklik küpe kolye olabilir
O yaşa uygun bi parfüm olabilir ( lacoste pink çok cici )
Sweatshırt olabilir

Hediye almak yerine para veriyorum ben artik ya da hediye ceki. Aldigim kullanilmayan hediyeleri gorunce boyle bir karar aldim.

Lütfen dış görünüşe yönelik birşey almayın, zaten herşeyi olan bir çocukmuş, bilgisini görgüsünü arttıracak, karakterine katkıda bulunacak birşeyler olsun, bir müzik kursu, bir spor klübü üyeliği olabilir, bir aylık deneme süresi olarak alırsınız, hoşuna giderse devam eder, kendisine de çok faydası olur, yine bir dil kursu olabilir, 11 yaş dil öğrenmek için uygun bir yaş, ya da 4-5 setlik belli konulara özgü ansiklopedi setleri oluyor, onlardan alabilirsiniz.

11 yaşında çocuğa takı, parfüm makyaj malzemesi almayın lütfen... Aynı yaşta yeğenim var bu tip şeylerden uzak tutacağız diye canımız çıkıyor arkadaşları yüzünden.

Ben genelde kendisine soruyorum doğum gününde ne istediğini. Oyuncak ve süsleneceği şeyler dışında bir şey istemesi gerektiğini biliyor.

Doğum günü dışında içimden geldiği için hediye alacaksam genelde kendin yap kitlerinden alıyorum. Hem elbecerisini geliştiriyor hem de kaliteli zaman geçiriyoruz birlikte.

Bir kaç kez müzik aleti de aldım bir iki heves etti sonra eline almadı, ders almak da istemedi. Sonra kendi istediği müzik aletini aldırdı derslere başladı. Müzik aleti gibi şeylerin çocuğun isteğine göre alınması gerektiğini düşünüyorum. Alıp eline verince bir anlamı kalmıyor çocuk için, hevesi olmuyor.

Geçen sene saat almıştım, şık ama sevimli bir çocuk saati. Severek kullanıyor. Yaz başında da güneş gözlüğü aldım. Kaliteli gözüne zarar vermeyecek ama çok da pahalı olmayan bir şeydi. Aklıma gelenler bunlar.

Back
X