• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yaşında kızım ilk Tüy alımı için Tecrübeli anne fikirlerine ihtiyacım var

Şahsen ben jilet kullandım kız kardeşime de öyle başlattım epilasyon aşamasında da işe yarıyor. Aşırı bir artış ve kalınlaşma yaşamadım

Koltuk altı ve bacağı epilatöre alıştırması iyi olur. Ağda kararma yapıyor. En başından epilatör ile alan bir arkadaşımın koltuk altı bembeyazdı.

Bikini bölgesi ağda ile rahat olabilir.

20 yaşından önce kalıcı yok etme yöntemleri önerilmiyor. Ergenlik bitsin, hormonlar düzene girsin, ondan sonra lazer gibi yöntemler düşünürsünüz.

Tabiki de limonlu su gibi asidik bir şeyi oldukça tahriş olmuş derinizin üstüne uygulamamalısınız. Cayır cayır et yakmaktan, yara ve tahrişten ve lekeden başka bir işe yaramaz.
Bunu bana yoğun bakım hemşiresi bir sağlıkçı söyledi,halama yoğun bakımdan çıkınca eve geldi tedavisine bir süre o devam etti ,o söyledi kendisi de yapıyor halama da yapıyordu ve etkisi oldu,koskoca bir limonu sıkıp sürmuyoruz sonuçta,birkaç damla,yapıp yapmamak size kalmış sonuçta ben de yapıyorum ve etkisini görüyorum

Henüz sadece özel bölgesi için gerekiyor ve veet tüy dökücü aldık şuan kullanıp kullanmama konusunda endişelerim var
Ha jilet vurmussunuz ha tuy dokucu krem. Guzel i epilatore yatirim yapin. Alissin. Kendinkendine de kullansin. Benim annem yazik gecim kavgasi vs derken hic haberi bile olmadi ben arkadaslarimdan duygdugum kadariyla jiletle almistim. Aslnda Tuysuz bi insan olarak sonra lazere tonla para doktum. Bacak ve koltuk alti parca parca alsin kendi ogrensin. Acisi kalmiyo bi sure sonra zaten. Bi arkadas demis katiliyorum. Mecbur deilseniz ust bacak ve kollara bulasmayin. Genital bolge icin de kucuk bi makas alip kisaltmasini ogretebilirsiniz. Bi iki sene de o goturur sonra agdaya baslarsiniz biraz buyuyunce.

Henüz sadece özel bölgesi için gerekiyor ve veet tüy dökücü aldık şuan kullanıp kullanmama konusunda endişelerim var
Bi de cok elzem mi ya? Daha 11 yasinda yani ne bileyim, puruzsuz olmasi gerekmiyor sonucta. Makas ile kisaltsa su an en iyisi bence. Jilet ile tanisirsa bi de yatkinligi varsa sonra batik vs olur, yeniden ciktica kasinir, agdaya sonra baslayinca iyice aci ceker. En guzeli kisaltin. 13-14 yasa kadar oyle gitsin sonra agdaya baslatin. 18-20 gibi de lazer yapar kurtulur.

Tüy dökücü sakın kullanmayın, asla tavsiye etmiyorum. Ben hep tüy dökücü kullandım. Killar cok sertlesti ve acayip yayıldı, bir yıldır lazere gidiyorum, lazer üst bölgeyi bitirdi ama aşağısı oldugu gibi kaldı, malesef iğneliye basliycam. Bana yol gösteren olmamıştı, bulaştım bir kez tüy dökücüye, şimdiki aklım olsa elime bile almam

Back