- 18 Aralık 2022
- 4
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi Aysel Efsun
Arkadaşlar merhaba kızımın ilk tüy alımını yapmamız gerekiyor ama nasıl ve neyle yapmamız gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben braunun epilatörünü kullanıyorum ve kızımında koltuk altı icin epilatör kullanmıştık.Alışınca kendisi bacak ve kollarını da zamanla almaya basladi.Özel bölge agda ile kuaförde alınıyor.Arkadaşlar merhaba kızımın ilk tüy alımını yapmamız gerekiyor ama nasıl ve neyle yapmamız gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba kızımın ilk tüy alımını yapmamız gerekiyor ama nasıl ve neyle yapmamız gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Henüz sadece özel bölgesi için gerekiyor ve veet tüy dökücü aldık şuan kullanıp kullanmama konusunda endişelerim varMerhaba ben braunun epilatörünü kullanıyorum ve kızımında koltuk altı icin epilatör kullanmıştık.Alışınca kendisi bacak ve kollarını da zamanla almaya basladi.Özel bölge agda ile kuaförde alınıyor.
Sadece özel bölgesi için gerekiyor henüzDiz üzeri cok yoğun değilse hiç ellemeyin derim yaptığım en doğru şeylerden biri hiç almadım iyikide almamışım. Ilık ağdayla almıştım ilk zamanlar sonra makineyle devam ettim bacak ve koltuk altını. Özel bölge için ağda en uygunu ona alışsın en başından.
Kızz küçük değil mi daha onun içinn yaş sınırı olmuyor mu onlarda vardır diye demedim hiç.İğneli epilasyona başlatın, lokal anesteziyle yapıyorlar. Ömürlük kurtulsun.
Tüy dökücü jiletten farkız gibi biliyorum ama kullanan varsa onlar yorum yapar. Ben ağda diyorum lazer şansı yoksa.Sadece özel bölgesi için gerekiyor henüz
Evet epilasyon için rengli başlangıçı üzerinden en az 3 yıl geçmesi gerekiyor arkadaşlarKızz küçük değil mi daha onun içinn yaş sınırı olmuyor mu onlarda vardır diye demedim hiç.
Hayır yaş sınırı yok iğneli epilasyonda, keşke beni de annem o yaşlarda başlatsaymış.Kızz küçük değil mi daha onun içinn yaş sınırı olmuyor mu onlarda vardır diye demedim hiç.
Benim çocuğum yok ama kendimden pay bicersem asssssla ama aasssslaaa tuy dökücü kremler tozlar yada jiletler kullanmayin. Zaten jilet esittir tuy dökücü krem. Bacak ve kol altı icin agda da olur epilasyon aletide olur. Ben epilasyon aleti kullaniyorum daha temiz ve pratik azaldida gecte cikiyo tuylerim ama bikini bolgesi icin agda tavsiye ederim ben keskeler yaşıyorum agda ile almadigima ki suan kil tuy bile yoktur kizinizda her yerini agdalasa 3 5 agdada azalir biter bileArkadaşlar merhaba kızımın ilk tüy alımını yapmamız gerekiyor ama nasıl ve neyle yapmamız gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba,bence veet ile başlamayın bir tür jilet etkisi yapıyor çünkü, dayanması biraz zor olabilir başta ama ılık ağda ya da sir ağda en iyisi,ben hiç jilet kullanmadım iyiki kullanmamışim,köklü olmuyor tüyler hem de çabuk cikmiyor ve dağılmıyor başka yerlere,o da olmazsa ameliyat eldiveni ile alın ama bence veet ya da jilet kullanmayın,kolaylıklar diliyorumArkadaşlar merhaba kızımın ilk tüy alımını yapmamız gerekiyor ama nasıl ve neyle yapmamız gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Öyleyse tabi ilk seçenek lazer. Keşke benide vallaHayır yaş sınırı yok iğneli epilasyonda, keşke beni de annem o yaşlarda başlatsaymış.
Siz kıyamazsınız birde eliniz cok yatkın değilse canı daha cok yanar güzel bir kuaföre götürün benceBen de bunun cevabını merak ediyorum neredeyse 1 yıldır almaya teşebbüs ediyorum ama yok dayanamıyor tabi ben de dayanamıyorum. Zaten şuan için sadece özel bölgesi. En son jilet aldım ama henüz kullanmadık. Tecrübeli olanlardan fikir bekliyorum. Benim kızım 10 yaşında
Ben tüm vücut kurtuldum. Öyle güzel bir şey, o kadar büyük bir rahatlık ki, verdiği özgüven, pürüzsüzlük ve rahatlık hissi, hormonel bir durumda tetiklenmeyecek olması vs bir kadının kendine yapabileceği en güzel yatırım gerçekten. Ben kızım olursa ilk iş iğneliye başlatırım. Özel bölge uyuşturulduğu için zaten hissetmez.Öyleyse tabi ilk seçenek lazer. Keşke benide valla
Bacak tüylerim cook ölü ama koltuk altı ve özel bölge için bende yaptırcam ömür boyu çekilmez böyle. Yeni nesil anneler daha özenli böyle konularda bizim annelerimizde nadirdi bu konuları düşünen.Ben tüm vücut kurtuldum. Öyle güzel bir şey, o kadar büyük bir rahatlık ki, verdiği özgüven, pürüzsüzlük ve rahatlık hissi, hormonel bir durumda tetiklenmeyecek olması vs bir kadının kendine yapabileceği en güzel yatırım gerçekten. Ben kızım olursa ilk iş iğneliye başlatırım. Özel bölge uyuşturulduğu için zaten hissetmez.
Birde her ağda ya da temizlikten sonra limon suyu ile ağda yaptığınız yeri silin tabi içine degdirmeden,karınca yumurtası yağı bulursanız ondan da kullanabilirsiniz,karınca yumurtası yağını da yine temizlik sonrasi ve onun haricinde haftada bir gün kullanabilirsinizArkadaşlar merhaba kızımın ilk tüy alımını yapmamız gerekiyor ama nasıl ve neyle yapmamız gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
Tabiki de limonlu su gibi asidik bir şeyi oldukça tahriş olmuş derinizin üstüne uygulamamalısınız. Cayır cayır et yakmaktan, yara ve tahrişten ve lekeden başka bir işe yaramaz.Birde her ağda ya da temizlikten sonra limon suyu ile ağda yaptığınız yeri silin tabi içine degdirmeden,karınca yumurtası yağı bulursanız ondan da kullanabilirsiniz,karınca yumurtası yağını da yine temizlik sonrasi ve onun haricinde haftada bir gün kullanabilirsiniz