Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni yolladığın foto tam olmuş ilarzu,keşke baştan öyle yollasaydın..
neyse kısmet,hepiniz 1.siniz benim gözümdeopuyorumnanaktan
5 numaralı resim neara değişti yahuuu........bu değildi şaştım valla arzucuk ama bu daha iyi tabii bunda daha net olmuş..... bende diğer fotoları koyayımmı dermişim:roflol:şaka tabe kutlarım seni arzucuka.s.
bence ilarzu şebnemden 38 kat güzel, şebnem ilarzuyu taklit etsin:dilcikar::dilcikar:
ilarzu allah seni kahretmesin emi kıss o şebnemin yarısı sen misin yaaaaaaaaaa. valla dikkatli bakınca fark ettim. of anam ben sana ne diyim ki.sadece ayakta alkışlıyorum.
hahay şebnem ferahın albüm kapağı:)))))
çok sağol bacım güzel bakan gözleriniz için ne desem azdırŞeniz.......diğer arkadaşlarım kadar profesyonel bir makyajcı asla değilim sırf renk olsun diye katıldım... bu sitede çok şey öğrendim maksat eğlenmekti benim için inanın sırf değişiklik yapmak istedim yoksa ben kimm makyaj kimdelikafadulden ilarzunun ve aşkitonun yanında bu puanları almak bile şaşırttı beni çok sağolun valla bende şaşırdım:roflol:Aaaa sanki bir ara tahmin eder gibi oldum ama ..Vallahi bence çok güzeldi buyrunbenim74..Çok beğendim ben ..Benzemesi dezavantaj olmamalı..Türkan Şoray'a benzerken Hülya Koçyiğit makyajı yapsa saçma olurdu zaten..
Çok beğendim ben :asigim:
5 numero ilarzu muyduuuu :1shok: inanmıyorum ne kadar benzemişsin ya tapılası makyaj yapıyosun resmen hollywood makyözlerine taş çıkarırsın ilarzu ne güzel bişeysin yaa
Valla 2 numarada, arkadaşın resmini aramadıysam ,bende kezban olayım..delikafadulden
O kadar yaniiii....:1rolleyes:
Kız, hakketten benziyon mu ?Sultan a..
canımmmm beni beğenmen ayrıca memnun etti beni başkanım penummm .....ellerin dert keder kir pasak görmesin emiii:hulya:bende 2 numarayı cok begendim buyrunbenim74 oda zaten desifre oldugu icin herkes acıkladım opuyorumnanaktan
buyrun benim seni ben de seçemedim biliin mi canısım ciip benzemiş yaa türkan nerde sağda mı solda mı acep falan derken gerçek türkanı zor buldum:)))
malzeme iyi olunca anam böyle oluyor:))