Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 2 numarayı cok begendim buyrunbenim74 oda zaten desifre oldugu icin herkes acıkladım opuyorumnanaktan
kızlar olağanüstü resimler yaaaaaaaa. tıpatıp benzettmişsiniz resmen. türkan şoray görse ne gurur duyar sizinle vallah.oyum 4 numaraya gitti hahay yanağındaki bene kulagındaki küpeye kadar aynı.pembiş allıklarıda unutmayalım:=))=)
ilarzu balım seninkide süper olmuş ha kırmızını tonunu nasıl buldun yawwwwwwwww!!!!!
medusa hayatım cidden sanki aynı makyöz yapmış makyajlarınızı. göz yapınızda benzediği için kopya olmuş valla.
2 numarayı tanımıyorum. ama oda süper olmuş. başta çıkaramadım,hani dedim yarışma resmi:)))
dikkatli bakınca anladım ama cidden cuk oturmuş yaaaaaaaaa. heleki siyah beyaz oluşu...
3 numaraaaaaaaa düş, balım kaş şekilleriniz de benzese sanki kim"in zoomlanmış gözleri gibi. çok başarılı
hepinizi tebrik ediyorum!!!...
özledim valla bu topiği neyse az kaldı 1 aya kadar buradayım bende:))))
5 teki fotoda ben de farketmemişim yüzünün diğer yanının başkası olduğunu..:kedi:Hepiniz ayrı marifetlisiniz..Çok güzel olmuşsunuz ayrıca.boshayallersmile
olmaaazz sölemeyiiizzz
gülüyoruz işte yaa ne güzel böyle film güzel oluyor canım:)))