- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
hee o acemi benem:roflol:yahu 2. kim burunbenim senmisin :)
yahu kasın bile aynı sasırdım cok güzel olmus bakıorum bakıorum karar veremiorum boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee o acemi benem:roflol:yahu 2. kim burunbenim senmisin :)
yahu kasın bile aynı sasırdım cok güzel olmus bakıorum bakıorum karar veremiorum boshayallersmile
buyrunbenim74 arkadaşım yarışmanın sonunda, makkaş topiklerinden birine, tam yüz fotonu koyda görelim..İnan merak ettim şincik seni..
2006model arkadaşım orjinal resmimi istedi..gönderdim... yorum yapmadan çıktı kayboldubilmiyorumkismile..kesin korktu kaçtı bu şaşkın:roflol::roflol:
ARANIYORRRR ACİLEN 2006 MODEL BAYANDAN MÜMKÜNSE TEMİZ BAKILMIŞ SİGARA İÇİLMEMİŞ 50000 KM BAKIMI YAPILMIŞ FOTO ARANIYOR:roflol:
bütün makyajlar birbirinden güzel olmuş ama birkaç şey söyleyeceğim
lütfen makyajların kime ait olduğunu anlasanız bile söylemeyin arkadaşlar. ben sitede yeni sayılırım. kişileri yavaş yavaş tanımaya başladım. ssizler kim olduğunu söyleyince. ben bile düşündüm sevdiğim kişiye mi versem acaba diye. objektif olamayabilir herkes.
bir de keşke 2 tane türkan şoray makyajı olmasaymış. 5kişide farklı olsaymış.ikisi arasında yarışma sürüyor gibi resmen.
neyse çok düşündüm,vicdanımın rahat etmesi açısından bir önceki yarışma gibi bunuda yarışma konusunu aklımda baz alarak oylamamı yaptım.o yüzden içim rahat.
katılan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum. siteye renk geliyor böyle yarışmalarla.şakkıdı