11 aylık kızım var ve 2.5 aylık hamileyim, emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?

Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Merhaba emzirme danışmanı ve ebe Tülin hocanın cevabını iletiyorum size. Ben çok faydalandım bu ebeden. Sağlıkla kavuşun inşallah

Kimseyi dinlemeyin deyip sizi dinlemesini bekliyorsunuz

Artık sen de herkes gibisin

Oğlum dokuz aylıktı üç aylık hamile olduğumu öğrendim doktor doğuma kadar emzire bilirsin demişti son iki ay sütun acımsı olacağı için bebeğin kendi bırakır benim oğlum kendi kendine bıraktı şuan 16 aylık

Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
37 haftalık hamileyim kesmedim sütümü. Dr ekstra vitamin verdi emzirebilirsin dedi. Lütfen dr a sormadan çocuğu sütten kesmeyin burdaki yorumlarla.

Dr sorun ama büyük ihtimalle karnınizdaki bebek 3 aylık olunca kesin diyecektir çünkü o saaten sonra artık bebek sizden besleniyor

Benim kızımda 1.5 yaşında ve yeni hamile olduğumu öğrendim doktorum emzirmemde hiç bir sakınca olmadığını emzirmeye devam etmemi söyledi

Benim kızımda 1.5 yaşında ve yeni hamile olduğumu öğrendim doktorum emzirmemde hiç bir sakınca olmadığını emzirmeye devam etmemi söyledi
Teşekkürler sevindim

Benimde 14aylik kizim var pazartesi hamile oldugumu ogrendim simdiden herkese dert oldu nezaman ayircaksin diye kayinnam dersen karnindaki gelisemez kes bir an once. Bide emen cocugunu zehirliyon diyenmi dersin. Herkes bisey diyo. Doktorlar vucut sagligin ve sütün hem emen cocuguna hem karnindakine yetiyosa ve seni halsiz birakmiyosa duzenli beslenmene devam ediyosan hicbir sorun teskil etmez diyolar

Bazi kaynanalarin anasını ateşe verselerdi de hiç turemeselerdi keşke .

Çok konuşmasın o cahil

Bu konuda doktorların hepsi ayrı görüşte bende 10 aylıkken öğrendim hamile olduğumu çok araştırdım ve asıl gerçek olan cevap zarar vermediği bilimsel araştırmalara göre fikirlere göre değil. Bana bir doktor 'emzirebilirsin deniyor amaa hem kendine hem karnındakine hem emzirdiğine yetemezsin 3 ay dolunca kes' dedi bir diğer doktorda '6 ay dolana kadar emzirir son aylar emzirirsen kasılmaların çok olur ' dedi.
Ben 4 ay dolana kadar emzirdim ek gıdada alması için emzirmeyi azaltmıştım sonra kendisi bıraktı. Ama doğurduktan sonra ikisinide emziririm düşüncesindeydim en başta,onuda engelleyen büyük olana bıraktırmam gerektiğinde küçük olanın emdiğini görürken ona emmeyi bıraktırmak zor olur ve çocuk üzülür diye doğumdan sonra emzirme düşüncesinden vazgeçtim.

Artık bütün doktorlar hem fikir bu konu da. Kesinlikle kesme. O yavrunun ne suçu var. Emzir doya doya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…