Hayır kesmemelisinKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Evet kesmelisin canımKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Hamile olduğunu nasıl anladın belirtilerin neydi acaba benimde adetim gecikti iki günEvet kesmelisin canım
Bence belirti aramayin.Her insanin belirtisi farkli oluyor.Kisinin kendi hamilelikleri bile farkli geciyor.Gecikmissin zaten en buyuk belirti bu bir test yapin.Hamile olduğunu nasıl anladın belirtilerin neydi acaba benimde adetim gecikti iki gün
Tandem emzirmeyi araştırabilirsiniz. Yani emzirmeye devam edebilirsinizKızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Neye dayanarak bunu soyleyebiliyorsunuz ?Evet kesmelisin canım
TeşekkürlerTandem emzirmeyi araştırabilirsiniz. Yani emzirmeye devam edebilirsiniz
Benim iki arkadaşım kesmedigi için düşük yaptı ve döktür neden kesmedin dedi ben çevremde çok gördüm ama siz yinede dokturunuza danışın ki genelde biraktiriyorlarNeye dayanarak bunu soyleyebiliyorsunuz ?
Teşekkür ederimDüşük riski veya sizin için sıkıntı olmuyor bebeğin gelişimi normalse sıkıntı görmüyor doktorlar. Ama.biz burdan ne desek boş gibi , doktorunuzla karar vermeniz daha doğru
benimde gecikti ya sizde belirti var mı?Hamile olduğunu nasıl anladın belirtilerin neydi acaba benimde adetim gecikti iki gün
Canım doktora sorman gerek benim kızım mesela üç aylık Ken bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrendiğim zaman doktor hemen kesmen gerek sütun kızını zehirler dedi mecbur kesmiştim senin kine farklı diye bilir beelki