11 aylık kızım var ve 2.5 aylık hamileyim, emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?

Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Ben ogluö 11 aylıkken hamıle kaldım hem sütümün artık asırı az gelmesi, hem yorgun olmam ve geceleri aşırı sık uyanması nedeniyle oglum 14 aylıkken memeyi kestim

Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim
Benim de kızım 11 aylık 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim geçen hafta. Doktor yavaş yavaş emzirmeyi bırakmalısın dedi. Hem sütünün kalitesi azalacak kızına bir faydası olmayacak hem de meme uçları uyarılacağı için risk oluşturabilir dedi. Ben de çok kararsızım. Farklı doktor görüşü de alacağım.

Kızlar ben yeni katıldım 11 aylık kızım var ve yine hamile kaldım şu anda 2.5 aylık hamileyim emziriyorum sizce sütü kesmeli miyim?
Ben de hamile kaldığımda kızım 2 yaşındaydı doktora sordum sorun olmaz zaten tadını beğenmeyip kendi bırakır dedi. Sadece gece yatarken emiyordu 3. Ayda kendi bıraktı istemedi sonra da. Doktorunuza danışın kendinizi ve çocuğunuzu takip edin olumsuz etkileri var mı diye. Halsiz olabilirsiniz bulantınız artabilir kızınızda ishal kusma durumları olabilir duruma göre bırakın. Bir anda kesmeyin azaltarak gidin bebeğiniz duygusal boşluğa düşmesin bol bol sarılmaya devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Ben de hamile kaldığımda kızım 2 yaşındaydı doktora sordum sorun olmaz zaten tadını beğenmeyip kendi bırakır dedi. Sadece gece yatarken emiyordu 3. Ayda kendi bıraktı istemedi sonra da. Doktorunuza danışın kendinizi ve çocuğunuzu takip edin olumsuz etkileri var mı diye. Halsiz olabilirsiniz bulantınız artabilir kızınızda ishal kusma durumları olabilir duruma göre bırakın. Bir anda kesmeyin azaltarak gidin bebeğiniz duygusal boşluğa düşmesin bol bol sarılmaya devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
Çok teşekkür ederim

Benim ilk kız 3 yasında 2 yasındayken 2. Çocuga hamile kaldım doğum yaptım ve beraber emdıler suan oğlum 1.5 yaşında ve gene yenı hamıleyım kızımda emdrdım oğlum bunda kendısı bıraktı eger gebelıge bı sıkıntı yasatmıyosa emdrebılırsın

X